Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Χέρι-χέρι, χέρι-χέρι με τον αλαφροχέρηηηηηηηηη!!!


Αν έχουν να επιδείξουν κάτι πρωτότυπο τα φετινά play offs του ελληνικού πρωταθλήματος (;) δεν είναι άλλο από την ευκολία με την οποία Νταμπιζάδες και Αλεξόπουλοι απλώνουν τις χερούκλες τους μέσα στην περιοχή, χωρίς προφανή χρηστική αιτία.
Ετσι τους την κάρφωσε βρε αδερφέ…
Μέχρι την επόμενη φορά που κάποιος εξ αυτών ή κάποιος άλλος θα σηκώσει το χέρι για να φωνάξει «ταξί», παραμένω πεισματικά αδιάφορος.

ΥΓ. Στο Μεστάγια αδερφές μου, στο Μεστάγια!!!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, ΑΕΛ, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του Ολυμπιακού;

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα περιοριστικά μέτρα που αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, είναι γεγονός πως υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. Αν και ο κ. Ευάγγελος Μαρινάκης δηλώνει πως θα παραμείνει πρόεδρος της ομάδας, δεν είναι κακό να γίνεται και λίγο σκάουτινγκ. Έτσι λοιπόν, για μια ακόμα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Take the long way home

Το τελευταίο μου παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν ένα ευρωπαϊκό ματς με την Μάλαγα. Ένας χαζός αποκλεισμός μια που η ομάδα ήταν καλύτερη συνολικά στα δυο ματς και τελικά πλήρωσε μια λάθος εκτίμηση του Χιώτη. Επειδή ήξερα ότι λογικά θα ήταν το τελευταίο ματς μου εκεί, παρατηρούσα το γήπεδο. Η 5-6-7 ήταν μια σαθρή θύρα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Χέρι-χέρι, χέρι-χέρι με τον αλαφροχέρηηηηηηηηη!!!”

  1. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    “δεν είναι άλλο από την ευκολία με την οποία Νταμπιζάδες και Αλεξόπουλοι απλώνουν τις χερούκλες τους μέσα στην περιοχή, χωρίς προφανή χρηστική αιτία”

    😀

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *