Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ποδόσφαιρο και φύση

Μια που οι Οικολόγοι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις έχουν φτάσει να είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της Ελλάδας (λέμε τώρα), δεν θα μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε κι εμείς με το περιβάλλον εγκαινιάζοντας τη σειρά ντοκιμαντέρ του sombrero “Ποδόσφαιρο και φύση”

Ξεκινάμε με το σπάνιο χοροπηδηχτό ποντίκι του Μάνστεστερ. Εμφανίζεται τους ανοιξιάτικους μήνες και ζει κυρίως σε βοσκοτόπια, τρέφεται με γκαζόν και ζελέ για μαλλιά που πέφτει στο χορτάρι από Πορτογάλλους ποδοσφαιριστές.

Mεγάλος θηρευτής του χοροπηδηχτού ποντικιού είναι η σπάνια γάτα της Κωνσταντινούπολης. Μπορεί να μην είναι τόσο γνωστή όσο η δεύτερη ξαδέρφη της, αυτή της Αγκύρας, αλλά αποτελεί έναν εξαίρετο κυνηγό. Εντυπωσιάζει με τα άλματά της και συνήθως πλησιάζει τους ανθρώπους χωρίς φόβο. Δυστυχώς όμως οι αριθμοί του σπάνιου αυτού ζώου έχουν μειωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια καθώς μετατρέπονται σε γευστικά εδέσματα στα βρώμικα έξω από τα γήπεδα της Πόλης.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, Εκτός θέματος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η υποτιμημένη τέχνη της άμυνας

Καλώς ή κακώς στην εκ των υστέρων τηλεοπτική κάλυψη ενός ποδοσφαιρικού αγώνα υπάρχει μόνο ένας πρωταγωνιστής: το γκολ. Ο χρόνος είναι πολύτιμος για να τον ξοδεύεις σε αντιεμπορικά (ή και εμπορικά) ονόματα που σέρνουν τα λερωμένα τους σορτσάκια στο χόρτο με σκοπό να χαλάσουν τη δημιουργία του επιτιθέμενου, το ρεπορτάζ δεν γίνεται να είναι μεγάλο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια άλλη Γιουνάιτεντ του Μάντσεστερ

Το 2005 κάποιοι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απογοητευμένοι από την πώληση της ομάδας στον Αμερικάνο επιχειρηματία Μάλκολμ Γκλέιζερ, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα για να υποστηρίζουν, ομάδα η οποία ήθελαν να διοικείται και να ‘τρέχει’ όλα τα καθημερινά της θέματα από τους ίδιους τους οπαδούς της, μακριά από ξένους εκατομμυριούχους, αστρονομικά χρέη και πανάκριβα εισιτήρια. […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *