Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Στο Βιλαμπάχο ακόμα ..τρίβουν

Την ώρα που στην Βαρκελώνη ακόμα πίνουν και ξενυχτάνε για τα κατορθώματα του Πεπ και της ομάδας του – σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και ο Μέσσι κυκλοφορεί ντίρλα δημόσια, από το απόγευμα της υποδοχής στο αεροδρόμιο μέχρι το βράδυ της αποθέωσης στο Καμπ Νου – στην Αγγλία συζητάνε, καθώς η ατέλειωτη συζήτηση είναι εκ φύσεως, το τηλεοπτικό επακόλουθο κάθε ήττας. Παρά το γεγονός, μάλιστα, πως δεν υπάρχει καθαρή αθλητική εφημερίδα σε ολόκληρη την χώρα (την ώρα που στην Ελλάδα δεν πρέπει να υπάρχουν περισσότεροι από 5-6 νομοί χωρίς αθλητική φυλλάδα), υπάρχει μια πληθώρα αθλητικογράφων σε όλα τα υπόλοιπα μέσα, έτοιμοι να θάψουν οποιονδήποτε δεν συμπαθούν, με το γνωστό Αγγλικό φλεγματικό τους χιούμορ, που όταν ειπωθεί πετυχημένα, κατακτάει με άνεση εφάμιλλη της Μπαρσελόνα, το Champions League του χιούμορ.

Τα κυριότερα ζητήματα που αναλύονται; Η λάθος τακτική της Γιουνάιτεντ (“Ο Φέργκιουσον είχε την ευκαιρία να αντεπιτεθεί στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά την έχασε κι αυτήν. Η Μπαρσελόνα κέρδισε την μάχη, χωρίς τεχνικά φάουλ ή οτιδήποτε άλλο. Απλά με ποδόσφαιρο!”, όπως χαρακτηριστικά τονίζει κάποιος που δεν ξέρω, στους Timesonline), το αν θα μπορούσε η Μπαρσελόνα να κερδίσει το πρωτάθλημα Αγγλίας, το πόσο μεγάλοι, και κοντοί, παίκτες είναι οι Τσάβι και Ινιέστα, το πόσο έλειψε από την Γιουνάιτεντ ο ..Φλέτσερ (ο αρθρογράφος πρέπει να είναι ο Μίνος του Νησιού), το πόσο αντιπαθητικός και ‘βρώμικος’ είναι ο Πολ Σκόουλς, το αν ο Παρκ άξιζε ένα 5 ή ένα 6 για την απόδοση του και φυσικά το αγαπημένο θέμα όλων των ποδοσφαιρόφιλων, για το ποιος κέρδισε στην κόντρα Ρονάλντο-Μέσι.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League, Αγγλικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο σκοπός είναι να διασκεδάζεις

Η καριέρα στο εξωτερικό είναι ένα όνειρο για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή. Κάποιοι καταφέρνουν και αρπάζουν την ευκαιρία, άλλοι μένουν στην αφάνεια. Ένα από τα μεγάλα ταλέντα των τελευταίων ετών ήταν ο Απόστολος Βέλλιος. Ένας παίκτης που επί της ουσίας δεν είχε κάνει και πολλά στην μικρή του καριέρα στον Ηρακλή, αλλά λίγο ένα σημαντικό γκολ […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σαν τον αυτοσαρκασμό δεν έχει

Μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη χώρα που ο “υπέροχος λαός” μιας ομάδας είναι πάντα νικητής, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του αγώνα, βρίσκεται ένα μεγάλο νησί στο οποίο η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική. Οι Άγγλοι είναι γενικότερα ένας πολύ περίεργος λαός, όπως έχουμε σχολιάσει αμέτρητες φορές, και αυτό δεν θα μπορούσε να μην επηρεάζει την παρουσία τους στα γήπεδα. “You’ve only […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Στο Βιλαμπάχο ακόμα ..τρίβουν”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    Αυτός ο Κάντυ, πρέπει να’ναι ο Πετρομίχος της Τσέλσι, ή ακόμη χειρότερα, δεδομένου ότι όταν έπαιζε στην Τσέλσι δεν έπαιζε πολύ και η ομάδα πήγαινε χάλια.

  2. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Αγαπαω Αγγλια….
    Απλα απιστευτος λαος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *