Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Πατατάκια με γεύση φαρμάκι

tsakiris

“Ο Μάκος δεν θα είναι στην ομάδα την νέα χρονιά. Υπάρχει μία προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ”, είπε πιο χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Τσακίρης ο οποίος στην συνέχεια επεσήμανε ότι ο Πανιώνιος θα εισπράξει τα ίδια περίπου χρήματα που προσέφερε και η Μόναχο 1860 του Έβαλντ Λίνεν για τον διεθνή μέσο, θεωρώντας χαμηλή την τιμή για την παραχώρηση του.
Όπως πρόσθεσε η αξία του δεν είναι μεγαλύτερη στην αγορά όπως αποδείχθηκε με το ενδιαφέρον που υπήρχε να είναι από μία ακόμη ομάδα στην οποία μάλιστα είναι προπονητής ο πρώην τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών.
“Ισως σε αυτό να παίζει ρόλο και το ότι αυτή είναι η αξία του στην αγορά. Μόνο δύο προτάσεις μας έγιναν, από την Μόναχο 1860, όπου προπονητής είναι ο Εβαλντ Λίνεν και από την ΑΕΚ της οποίας ο προπονητής είναι κουμπάρος του μάνατζερ του Μάκου“, είπε πιο χαρακτηριστικά. (Από sport24.gr)

Αυτά λοιπόν είπε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης αναφορικά με την επικείμενη μεταγραφή του Γρηγόρη Μάκου στην ΑΕΚ. Κι έτσι πήγαν στην άκρη οι λεονταρισμοί και οι «Κωτσόβολοι» που είναι στις τιμές καλόβολοι. Φαίνεται πως όλος ο σαματάς έγινε για να αισθανθούν λίγο καλύτερα οι οπαδοί του Ιστορικού που δεν θα τους έκανε η ΑΕΚ ό,τι ήθελε. Όλα δηλαδή τα προηγούμενα, τα νευράκια και οι χαζοτσαμπουκάδες ήταν ένα είδος … ψυχολογικής ντόπας και τίποτε άλλο.
Και όλ αυτά καλά και κατανοητά. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι ο Τσακίρης που λέει «με τόσο δεν πουλάω, είναι θέμα αξιοπρέπειας κλπ κλπ» και μετά πουλάει και λέει κι ένα τραγούδι. Εδώ κοτζάμ Φέργκιουσον πέρασε τη Μαδρίτη γενιές 14 και τελικά πούλησε τον Ρονάλντο και τώρα κάθεται και μετράει τα 94 και δεν ξέρει τι να τα πρωτοκάνει. Ο Τσακίρης θα αποτελούσε εξαίρεση που στο κάτω-κάτω δεν είχε κι άλλη επιλογή;
Αλλά αυτή η απαξίωση του παίκτη με τον υπαινιγμό πως η ΑΕΚ τον ήθελε μόνο και μόνο επειδή ο μάνατζέρ του είναι κουμπάρος του Μπάγεβιτς τι χρειαζόταν; Τι προσπαθεί να μας πεί; Πως ξεφορτώθηκε το σαπάκι που δεν το ήθελε κανένας άλλος εκτός απ τον Λίνεν και τον Μπάγεβιτς; Δηλαδή το 80% των μεταγραφών που κάνει ο Πανιώνιος από πόσους ενδιαφερόμενους τους αρπάζει τους παίκτες; Από δύο; Από τρεις; Ας μην πορώνουμε λοιπόν τον κόσμο άλλο, δεν υπάρχει και λόγος δηλαδή. Και ο Μάκος και ο Τσακίρης και η ΑΕΚ έκαναν τη δουλειά τους. Τώρα το ποιος ήταν πιο μάγκας θα φανεί στο γήπεδο. Οι λαϊκισμοί πάντως δεν χρειάζονται ειδικά από κάποιον που θεωρείται σοβαρός παράγοντας.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, Δώσε μου μεταγραφές, ελληνικό ποδόσφαιρο, Πανιώνιος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μάκης ‘Big Mac’ Ψωμιάδης: Τα tweets

Σύμφωνα με μια είδηση που κυκλοφόρησε σήμερα σε όλα τα αθλητικά σάιτ ο Μάκης Ψωμιάδης, γνωστός στην πιάτσα και ως “Μάκαρος”, δεν βρίσκεται πια μαζί μας. Ακολουθούν μερικά tweets από κάποια από τα ‘κατορθώματα’ του τα τελευταία χρόνια. Για τις προηγούμενες δεκαετίες μπορεί να ανατρέξει κανείς σε αστυνομικές αναφορές, μαρτυρίες από τη χούντα και αθλητικές εφημερίδες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

To παλάτι των ονείρων του Σοκόλ Κούστα

Ήταν 11 Δεκεμβρίου του 1990 όταν τέσσερις νεαροί απ’ το χωριό Αλίκο των Αγίων Σαράντα δέχονταν τα πυρά Αλβανών στρατιωτών στην προσπάθειά τους να περάσουν τα σύνορα. Για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό που ήθελαν ήταν απλά να ζήσουν ελεύθεροι, μακριά από την τυραννία της δικής τους χώρας. Το τίμημα που πλήρωσαν ήταν η ίδια τους […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Πατατάκια με γεύση φαρμάκι”

  1. Ο/Η xristos λέει:

    Γραφικοί έλληνες παράγοντες…

  2. Ο/Η balkou λέει:

    Τελικά όχι μόνο Κωτσόβολος… Μας έβαλε και άτοκες δόσεις, ε?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *