Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Καυτό ρεπορτάζ !

monkey

Θέλεις ν αγιάσεις και δεν σ αφήνουν ρε παιδί μου. Πάνω που πίνω πικρό καφέ να συνέλθω απ το επικοινωνιακό στραπάτσο που δέχτηκε το προφίλ μου με την επιτυχία της “Γάτας”, έρχεται ο Πρωταθλητής να με αποτελειώσει.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Πρωταθλητή…

Ένα περίεργο τηλεφώνημα δέχτηκε άνθρωπος του Ολυμπιακού. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος επιβεβαίωσε ο ίδιος την «βόμβα» της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό. «Υπέγραψα», φέρεται να είπε ο Αργεντινός άσος στους «ερυθρόλευκους».
«Υπέγραψα στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς αφού κατάλαβα ότι δεν υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο»

Ετσι ακριβώς. Το διαβάζω, το ξαναδιαβάζω και δεν μπορώ να πιστέψω στα μάτια μου. Τί είδηση! Τί ρεπορτάζ! Τί αποκάλυψη! Η δημοσιογραφία δεν θα είναι ποτέ πιά η ίδια μετά απ αυτό.

Περιμένατε εσείς ότι άνθρωπος του Ολυμπιακού (ένας απ τους πολλούς) θα δεχόταν τέτοιου είδους τηλεφώνημα; Και μάλιστα … περίεργο;

Δηλαδή γιά να καταλάβω τί περίεργο είχε το τηλεφώνημα; Ηταν σε ακατάλληλη ώρα; Ηταν από απόκρυψη; Αυτός που τηλεφωνούσε είχε βάλει μανταλάκι στη μύτη; Πολύ μυστήριο καλύπτει την υπόθεση και η καλή εφημερίδα οφείλει να μην μας αφήσει με απορίες.

Στο μεταξύ, οι πληροφορίες μου λένε πως άνθρωπος του Παναθηναϊκού χθες το βράδυ έφαγε κεφτέδες και ήπιε δυό μπουκάλια μπύρα. Το παράξενο είναι ότι δεν ρεύτηκε καθόλου… 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες

Η Μπόκα αντιμετώπιζε χθες την Μπαρσελόνα (του Εκουαδόρ) στα πλαίσια της φάσης των γκρουπ στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Η αρκετά μέτρια ομάδα του Μπιάνκι κέρδιζε με το ισχνό 1-0 και στο 84′ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν σε μια ταχύτατη αντεπίθεση. Ο Καρούσο της Μπόκα κάνει το τάκλιν, δεν βρίσκει μπάλα κι ο Βραζιλιάνος διαιτητής Ριμπέιρο δείχνει προς […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Ομάδα και το Μπραντ

Παρακολουθώντας τις ερμηνείες της είδησης της απόλυσης του Ντέιβιντ Μόις από τη Γιουνάιτεντ στα αγγλικά ΜΜΕ υπήρξε κάτι που μου χτύπησε πολύ άσχημα. Τόσο τα κανάλια όσο και οι εφημερίδες εστίασαν πάρα πολύ στο οικονομικό κομμάτι. Μάλιστα το BBC και το ITV (το μεγαλύτερο ιδιωτικό κανάλι της Αγγλίας) είχαν βάλει ως τίτλο της είδησης ‘Saving […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Καυτό ρεπορτάζ !”

  1. Ο/Η Psycho Lurker λέει:

    Όπως είπες κι εσύ στον πρόλογό σου, θες πολλά ψωμιά ακόμα για να κατανοήσεις το σουρεάλ μεγαλείο του ελληνικού αθλητικού Τύπου.

    Το περίεργο στο τηλεφώνημα είναι τόσο προφανές για εμάς τους χρόνιους μελετητές και σημειολόγους αντίστοιχων εντύπων. Ο Λέτο είπε την κωδική λέξη “Παναθηναϊκός”, η οποία όμως είναι απαγορευμένη στους ανθρώπους του ΟΣΦΠ. Αυτός ήταν ο πανέξυπνος τρόπος του να πει ότι βρίσκεται υπό καθεστώς ομηρείας. (Όπως γίνεται στις ταινίες όταν ο κακοποιός πιάνει το μπάτσο κι αυτός μιλώντας με το συνάδελφό του πετάει έναν κωδικό ανάμεσα στα υπόλοιπα για να τον κάνει να καταλάβει ότι έχει πρόβλημα)

    Κάντα λοιπόν 2, τα επικοινωνιακά στραπάτσα στο προφίλ σου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *