Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Πόσοι…Φερέρ υπάρχουν;

tapia

Ο εικονιζόμενος κύριος με τα μαλλιά (έστω και αραιά) είναι ο Αντόνιο Τάπια, τεχνικός που φέτος βρέθηκε στον πάγκο της μικρομεσαίας Μάλαγα κάνοντας εξαιρετική δουλειά και οδηγώντας την στην πολύ τιμητική 8η θέση της Primera Division.
Ανθρωπος των προκλήσεων όμως, ο Τάπια δέχτηκε να κατέβει κατηγορία, προκειμένου να ξανανεβάσει την ιστορική Μπέτις που φέτος θα αγωνίζεται στα…αλώνια της Segunda.
Στη Μπέτις, απ που πριν αρκετά χρόνια πέρασε κι ένας άλλος γνωστός μας ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ, πρόσωπο ιδιαίτερα…συμπαθές στους φιλάθλους της ΑΕΚ.
Πώς τον «κόβετε» λοιπόν αυτόν τον Τάπια; Δεν θα μπορούσε να παίξει τον ρόλο του…Φερέρ σε διαφήμιση της DHI;

serraferrer

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, ελληνικό ποδόσφαιρο, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Όταν ο μικρός Ίκερ στοίχισε στον μπαμπά του το νικηφόρο δελτίο

Ήταν Νοέμβριος του 1997 όταν ο Γιουπ Χάινκες πήρε μαζί του στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης για έναν αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ τον πιτσιρικά, μόλις 16 χρονών, τερματοφύλακα Ίκερ Κασίγιας. Ήταν ίσως η πρώτη φορά που ο νεαρός Μαδριλένος (για την ακρίβεια από τη μικρή πόλη Μόστολες, λίγο έξω από τη Μαδρίτη) έβλεπε ότι είχε πιθανότητες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το παραμύθι της Έιμπαρ

Τον Μάιο του 2013 η Έιμπαρ βρισκόταν στην 3η κατηγορία της Ισπανίας και πάλευε για την άνοδο. Τον Οκτώβριο του 2015 η Έιμπαρ είναι ισόβαθμη με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην 6η θέση, που σε στέλνει στα προκριματικά του Europa League. Τα 2,5 αυτά χρόνια που μεσολάβησαν οι κάτοικοι της πόλης Έιμπαρ θα έχουν να τα διηγούνται μεταξύ […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *