Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Υπάρχει ποδοσφαιρική δόξα και μετά τα 29!

Αν είσαι ένας απ’αυτούς τους εθισμένους που τους δίνεις ψηφοφορία και τους παίρνεις την ψυχή και νιώθεις ένα απέραντο κενό τώρα που τέλειωσαν οι “Μεγάλοι Έλληνες” του ΣΚΑΙ και τα διάφορα ριάλιτι και καλλιστεία, το “Golden Foot” είναι η καλοκαιρινή σου λύτρωση.

Μια εταιρεία football management, απ’ αυτές που το management γράφεται με μεγάλα έντονα γράμματα και το football απλά το συνοδεύει, σε συνεργασία με το κάτι-σαν-Υπουργείο-Τουρισμού-του-Μονακό, έχουν καθιερώσει εδώ και μερικά χρόνια ένα ποδοσφαιρικό διαγωνισμό, σύμφωνα με τον οποίο κάθε χρόνο επιλέγονται 10 ποδοσφαιριστές απ’ ολο τον πλανήτη και ο κόσμος ψηφίζει ποιος εξ αυτών θα αφήσει τα αποτυπώματα του σ’ενα πεζοδρόμιο στην ‘Μέκκα’ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, το… Μονακό. Απαραίτητη προϋπόθεση για να επιλεχθεί κάποιος για το βραβείο, πέρα από το αυτονόητο γεγονός ότι το βιογραφικό του στην wikipedia δεν γίνεται να είναι ισάξιο μ’ αυτό του Κορδονούρη και του Λιολίδη, είναι η συμπλήρωση των 29 χρόνων ζωής. Για τους νεότερους άλλωστε υπάρχει και η ‘Χρυσή Μπάλα’, που δίνουν κάποιοι άλλοι Γάλλοι που το σκέφτηκαν και πρώτοι.

Την 10αδα των υποψηφίων επιλέγει μια ομάδα δημοσιογράφων απ’ολο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων ο Έλληνας Άκης Τσόπελας, αθλητικογράφοι από την Ινδονησία και τον Καναδά κι ένας Πορτογάλος, που ψήφισε φέτος τον Γκάρι Νέβιλ – και δεν φαίνεται να κάνει πλάκα! Στην περσινή ψηφοφορία νικητής αναδείχτηκε ο Ρομπέρτο Κάρλος, ενώ πρόπερσι το αποτύπωμα των ποδιών του στην παραλία του Μονακό άφησε ο Ντελ Πιέρο.

Αν ενδιαφέρεσαι να ψηφίσεις μπορείς να το κάνεις μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου σ’αυτό εδώ το σαιτ, το οποίο άνετα μπορεί να γίνει αρχική σελίδα για scouting στον υπολογιστή οποιουδήποτε τεχνικού διευθυντή των μεγάλων Ελληνικών ομάδων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, παγκόσμιο ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ομορφιά του να επιλέγεις το δύσκολο δρόμο

Λίγο πριν από το φινάλε της “Άγριας συμμορίας”, μια συμμορία κοινών εγκληματιών που μόλις έχει κάνει το τελευταίο καλό ‘χτύπημα’ πριν την απόσυρση, καλείται να πάρει μια μεγάλη απόφαση, όταν ένα από τα μέλη της μπλέκει με τον Μεξικανό διεφθαρμένο στρατηγό που οργάνωσε αυτό το τελευταίο χτύπημα: Ή θα παρατήσουν τον συνεργάτη τους, θα χωριστούν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σομπρεροανασκόπηση 2015

Με το 2015 να τελειώνει, κάνουμε κι εμείς τη δική μας ανασκόπηση στη χρονιά που φεύγει. Θυμόμαστε κάποια (όχι αναγκαστικά επίκαιρα) κείμενα που δημοσιεύτηκαν μέσα στο 2015 και διαλέγουμε αρκετές φωτογραφίες που για διάφορους λόγους έμειναν στην μνήμη μας.  Ξεκινάμε με τα πέντε κείμενα που διαβάστηκαν περισσότερο σύμφωνα με τα στοιχεία μας, τα πέντε πιο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *