Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Φιλί της ζωής

maradona02baner

Ο Ντιέγκο περνάει δύσκολες στιγμές στην Αργεντινή μετά την σφαλιάρα στο υψόμετρο και δεν έχει όρεξη για πολλά πολλά. H εθνική ομάδα προετοιμάζεται για τον αγώνα κόντρα στην Κολομβία και τα προβλήματα είναι αρκετά. Ο Ντιέγκο είναι απογοητευμένος από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το χορτάρι στο Μονουμεντάλ, καθώς η Ρίβερ για να μαζέψει μερικά πέσος παραπάνω διοργανώνει συναυλίες στο στάδιό της. Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο προπονητής της εθνικής Αργεντινής είπε χαρακτηριστικά:

“Το γήπεδο της Ρίβερ είναι καταστροφή. Τα χωράφια στο Φιορίτο (σ.Σ. περιοχή όπου κατάγεται ο Μαραντόνα και θεωρείται φτωχική) είναι σε καλύτερη κατάσταση. Είναι ντροπή να έχουμε αστέρια όπως Τέβες, Μέσσι, Αγκουέρο, Μαστσεράνο και να τους βάζουμε να παίζουν σε χωράφια. Αν δουν στο βίντεο οι πρόεδροι της Ρεάλ και της Μπάρσα πού παίζουν οι παίκτες τους, δεν θα τους αφήσουν να έρθουν ξανά.”

Στη συνέχεια ο Ντιέγκο αποκάλυψε την ομάδα που θα αγωνιστεί με την Κολομβία. Η Αργεντινή θα παίξει (λογικά) με ένα 3-4-3. Τερματοφύλακας ο Αντούχαρ της Εστουδιάντες (αφού όπως είπε ο Ντιέγκο, ο Καρίσο δεν αγωνίζεται στην Λάτσιο), στην άμυνα οι Ντε Μιτσέλις, Χάιντσε και Ντίας  (για να στρίψουν κι οι τρεις θέλουν κανένα 5λεπτο), στα χαφ Γκάγκο, Μαστσεράνο, Βερόν και Γκουτιέρες και πιο μπροστά οι Μέσσι, Τέβες και Αγκουέρο. Το σύστημα μπορεί να είναι και διαφορετικό, αλλά η 11αδα δύσκολα θα αλλάξει.

Το καλύτερο όμως ο Ντιέγκο το άφησε για αργότερα. Όταν ρωτήθηκε για τον προπονητή της εθνικής κάτω των 21 Σέρχιο Μπατίστα και τις δηλώσεις του σύμφωνα με τις οποίες η συνεργασία τους είναι προβληματική, ο Ντιέγκο τα πήρε.

“Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον Μπατίστα. Μπορεί να έχει περίοδο ή κάτι άλλο. Πάντα λέει τα ίδια, ότι δεν μιλάμε, κάθε φορά πριν από έναν αγώνα. Όποτε περνάω από μπροστά του τον χαιρετάω. Τι θέλει δηλαδή; Να πάω να τον φιλήσω στο στόμα;”

Κανείς δεν θέλει να μάθει τι θα γίνει άμα στραβώσει το ματς του Σαββάτου…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Καλώς ήρθατε στη Σιναλόα

Πριν λίγους μήνες άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην περιπετειώδη προπονητική καριέρα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ο Μαραντόνα, αφού έκανε μια βόλτα από τη Λευκορωσία, πήγε στο Μεξικό και τη Σιναλόα. Το όνομα μπορεί να σας μην λέει πολλά, αλλά όσοι είδαν την πιο πρόσφατη σεζόν της σειράς Narcos (ή και το El Chapo) θα γνωρίζουν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η αλήθεια πίσω από τα ball boys

Τα βλέπουμε μέσα στο γήπεδο. Η νεολαία, οι ελπίδες του ποδοσφαίρου, πιθανότατα οι επόμενοι μεγάλοι σταρ. Χαρούμενες, αθώες παιδικές φάτσες, με μόνο στόχο να βρεθούν κοντά στα ινδάλματά τους, να βοηθήσουν στην τέλεση του αγώνα και κάποτε να πρωταγωνιστήσουν. Τα αθώα ball boys. Ή έτσι νομίζει ο απλός κόσμος. Όποιος δεν έχει βρεθεί σε γήπεδο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Φιλί της ζωής”

  1. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Να του μιλήσει θέλει όχι να τον…μαμήσει 🙂

  2. Ο/Η balkou λέει:

    ε όλο και κάποιοι θα θέλουν όχι μόνο να μάθουν τι θα γίνει, αλλά να στραβώσει για να’ ναι σίγουροι ότι θα γίνει κάτι…:(

  3. Ο/Η charlie λέει:

    Μην καλείς τον Ιγκουαϊν… Καλά το πας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *