Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

10 μύρια για κάθε σπάσιμο…

broken

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Νίκος Θανόπουλος με είχε εντυπωσιάσει τον τελευταίο καιρό με τη σοβαρότητά του, ειδικά στη συνέντευξη τύπου που είχε δώσει με τον μεγαλομέτοχο Νίκο Νοτιά και στην οποία εξέθεσε αρκετούς από τους άθλιους αθλητικογράφους της χώρας μας. Δυστυχώς όμως οι σημερινές του δηλώσεις, αν ισχύουν βέβαια και δεν είναι προϊόν σπασμένου τηλεφώνου, μοιάζουν περισσότερο σε δηλώσεις Κομπότη ή και Τσακίρη.

«Ποιος Σισέ; Έχει δύο σπασμένα πόδια. Είναι εξωπραγματικό το ποσό που θα καταβληθεί για τον Σισέ. Αν εμείς είχαμε 20 εκατ. ευρώ, η ΑΕΚ θα έπαιρνε το Τσάμπιονς Λιγκ»

φέρεται να είπε ο Θανόπουλος, σε κουβέντα που θα μπορούσε να είναι σε μεσημεριάνη ραδιοφωνική εκπομπή υπό τους ήχους Βασίλη Καρρά. Την στιγμή που η ΑΕΚ ψωνίζει παίκτες από έναν μόνο μάνατζερ και έφερε παίκτη από τη ρουμανική Παντούρι, ότι και να πεις για τον Σισέ μοιάζει κωμικό. Μπορεί να πλακωθεί με τον Τεν Κάτε στην πρώτη προπόνηση, να τραυματιστεί ξανά, να βγει παλτό ή οτιδήποτε. Καλύτερα όμως να κοιτάς τον εαυτό σου, να πάρεις (λέω εγώ τώρα) κανένα σοβαρό δεξί μπακ και κανένα σοβαρό επιτελικό χαφ και γενικά να καλύψεις τις τρύπες που έχει η ομάδα. Μήπως και καταφέρει ο Μπάγεβιτς και φτιάξει ένα καλό σύνολο με τους πολύ καλούς Μπλάνκο, Τζεμπούρ, Σκόκο, Κυργιάκο, Σάχα μαζί με νέα παιδιά όπως ο Μάκος, ο Ρίκκα, ο Ταχτσίδης, ο Κουτρομάνος και δεν μείνεις καμια δεκαριά βαθμούς από την κορυφή πριν ακόμα κατεβάσεις τα χειμωνιάτικα από το πατάρι. Οι καφενειακές ατάκες τέτοιου τύπου είναι για τον πρόεδρο ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ και τον άλλον που φωτογραφίζεται στο κότερό του με τον Μελίσση.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η αγαπημένη μας Σούπερ Λίγκα ή αλλιώς: Τι είναι η Σούπερ Λίγκα

Κατ’ αρχάς να σας πω πώς, απεχθάνομαι αυτή τη νέα διοργάνωση, την UEFA Nations League. Μου μοιάζει εκνευριστική και αρκετά μπερδεμένη. Κάτι σαν εκείνη την κοπέλα που είχες στα 15. Εκείνη που ήθελε να σε χωρίσει επειδή είχε ερωτευθεί τον Μάκη με το GLX αλλά τελικά τα έφτιαξε με τον Χρήστο που είχε Vespa. Χωρίς […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Καραγκιόζης

«Είμαι ένας γραφικός συγγραφέας. Αν και έψαξα στα λεξικά, δεν πολυκατάφερα να βρω τη σημασία αυτής της λέξης, μου αρέσει απλά ο αέρας της. Πάντα ονειρευόμουν να γράψω για άλλα πράγματα. Ονειρευόμουν να γράψω για ιππότες, για κάποιους στρατούς που, πριν από τριακόσια χρόνια, ένα πρωί γεμάτο ομίχλη, στις δύο άκρες μιας σκοτεινής κοιλάδας, ετοιμάζονταν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “10 μύρια για κάθε σπάσιμο…”

  1. Ο/Η xristos λέει:

    Γραφικοί έλληνες παράγοντες…

  2. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    ανασκευασε 😛

  3. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    με “ε” γιατι αναφερομαι στον Χριστο 😛

  4. Ο/Η xristos λέει:

    😛

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *