Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Α.Ο.Κομοτηνής

aok

Η Κομοτηνή που μέχρι πρόπερσι ήταν ποδοσφαιρικά άγνωστη στο ευρύ κοινό θα έχει από του χρόνου όπως φαίνεται 2 ομάδες στην Σούπερ Λιγκ. Εκτός λοιπόν από τον Πανθρακικό η ιστορική Καβάλα ζήτησε να χρησιμοποιήσει ως έδρα της το γήπεδο της Κομοτηνής. Η ομάδα του μεγάλου παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαιρού Μάκη Ψωμιάδη που επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία, δεν τα βρήκε με το  Δήμο Καβάλας για τις απαραίτητες εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Καβάλας και ζήτησε από το Δήμο Κομοτηνής να χρησιμοποιεί το γήπεδο του Πανθρακικού. Ο Δήμος Κομοτηνής συμφώνησε και έτσι ο Α.Ο.Κ. ζήτησε όπως ήταν λογικό και κλειδάριθμο από την Σούπερ Λιγκ για την αυριανή κλήρωση. Έτσι απλά λοιπόν, ξεσπιτώνεται η ομάδα την ίδια στιγμή που στα ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Μάκαρος είναι αγανακτισμένος με την κατάσταση που επικρατεί και ότι η ομάδα του δεν μπορεί να πουλήσει διαρκείας… Ο κόσμος της ομάδας από την μία τα βάζει με τις τοπικές αρχές, από την άλλη βέβαια δεν έχει και εμπιστοσύνη στον ισχυρό άντρα της ομάδας. Καλά ξεμπερδέματα…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Καβάλα

3 σχόλια σχετικά με το “Α.Ο.Κομοτηνής”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    Αντί να τον σουτάρουν απ’την αρχή, τον άφησαν να φτάσει μέχρι τη Σούπερ Λιγκ. Εννοείται ότι εξακολουθεί να μην έχει δικαίωμα να βρίσκεται σε ομάδα, ο κόσμος το’χει τούμπανο και οι Ιωαννίδηδες και οι Πιλάβιοι κρυφό(?) καμάρι!
    Και εις ανώτερα…

  2. Ο/Η duendes λέει:

    Μετά από απανωτά e-mail δεκάδων οπαδών άλλων ομάδων, που δεν γουστάρουν να πάνε δυο φορές εκδρομή στην Κομοτηνή, αλλά προτιμούν φραπεδιά στην παραλία της Καβάλας, φαίνεται ότι βρέθηκε λύση και η Καβάλα θα μείνει στην ..Καβάλα.

  3. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *