Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Αφήστε τον να φύγει

bent

Το twitter μπαίνει όλο και περισσότερο στο ποδόσφαιρο. Μετά τον Βαντερλέι Λουξεμπούργκο ήρθε η ώρα ενός παίκτη να χρησιμοποιήσει τη γνωστή υπηρεσία για να εκφράσει αυτή τη φορά τα νεύρα του. Ο γνωστός για τις όχι και τόσο δεινές εκτελεστικές ικανότητές του Ντάρεν Μπεντ έχει εξοργιστεί με τον παλιό… τοποτηρητή της ΑΕΚ Ντάνιελ Λίβι που κάνει κουμάντο στην Τότεναμ. Ο Ντάρεν απ’ ότι φαίνεται έχει μεγάλες βλέψεις και θέλει να πάει στην Σάντερλαντ, αλλά το θέμα δεν φαίνεται να προχωράει. Έτσι γεμάτος νεύρα έγραψε στο τούιτερ του:

“Θέλω να πάω στην Χαλ; ΟΧΙ. Θέλω να πάω στην Στόουκ; ΟΧΙ. Θέλω να πάω στην Σάντερλαντ; ΝΑΙ. Γι’ αυτό σταμάτα να κωλοβαράς Λίβι”

Προηγουμένως είχε γράψει: “Γιατί τίποτα δεν μπορεί να είναι απλό; Είναι απογοητευτικό να τριγυρνάς χωρίς να κάνεις τίποτα. Έχω αρχίσει και τα παίρνω πολύ τώρα. Η Σάντερλαντ δεν είναι το πρόβλημα”

Η Τότεναμ το έμαθε και ξεκίνησε… έρευνα για να διαπιστώσει αν το θέμα είναι υπαρκτό, αλλά ο λογαριασμός έχει διαγραφεί και μοιάζει δύσκολο να βγάλει άκρη.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Νότιγχαμ Φόρεστ-Ντέρμπι Κάουντι: Το ντέρμπι του Μπράιαν Κλαφ

Ήταν 31 Ιουλίου 2007 και το Πράιντ Παρκ στο Ντέρμπι ήταν σχεδόν γεμάτο για ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Ένα φιλικό λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Η τοπική Κάουντι αντιμετώπιζε τη μεγάλη αντίπαλο της, τη Νότιγχαμ Φόρεστ, και δεν υπάρχει τίποτα φιλικό σε ένα ντέρμπι, ακόμα κι αν αυτό αφορά ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών. Ειδικά όταν μιλάμε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρετρό-κουίζ νο37

Ήταν Μάης του 2002 όταν τα “κριάρια” με αστέρια τους Κικλάτζε και Ραβανέλι άφηναν τα σαλόνια για την Τσάμπιονσιπ βυθίζοντας στο πένθος το κοινό του Πράιντ Παρκ. Μερικά χρόνια αργότερα (επίτηδες δεν γράφω ποια ήταν η χρονιά) η ομάδα δεν είχε τους αστέρες του παρελθόντος (αν και είχαμε Ρόμπι Σάβατζ και Κένι Μίλλερ σε μέτρια […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Αφήστε τον να φύγει”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    Στην ποδηλασία είναι χειρότερα. Ειδικά στην Αστάνα μάλλον μέσω τουίτερ συνομιλούν μεταξύ τους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *