Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Εσύ τι θα έκανες για την ομάδα σου;

Πολλές φορές δίνουμε υποσχέσεις σε σχέση με την αγαπημένη μας ομάδα. “Βάλτο ρε Μήτρογλου και θα αφήσω κι εγώ τέτοιο κωμικό μαλλί”, “Νικήστε ρε και θα ανάψω ένα κερί στο ύψος του Γήττα” κτλ. H εταιρεία που ντύνει την Εστουδιάντες (νικήτρια του Κόπα Λιμπερταδόρες) προχώρησε λίγο παραπάνω. Άνοιξε ένα μπλογκ με όνομα “Κάν’το για την Εστουδιάντες” και στο οποίο οι οπαδοί της “Πίντσα” που έκαναν πράξη την υπόσχεσή τους έστειλαν φωτογραφίες και βίντεο με τις… αποδείξεις.

Οι περισσότερες υποσχέσεις σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου είχαν να κάνουν με τα μαλλιά. Πολλοί και πολλές ξύρισαν τα κεφάλια τους, ενώ αρκετοί και αρκετές έβαψαν τα μαλλιά τους στα χρώματα της ομάδας. Σε δημοφιλία  ακολούθησαν τα τατουάζ με το σήμα της Εστουδιάντες, αλλά από εκεί και πέρα είχαμε πολλά παράξενα. Έτσι, μια κοπέλα έχει υποσχεθεί να μην φάει σοκολάτα μέχρι τα Χριστούγεννα, κάποιες άλλες να μην μπουν στο Ίντερνετ για πολλές μέρες, μία μητέρα να ζυμώσει χυλοπίτες, ένας άλλος να πηγαίνει με το αυτοκίνητο τη γιαγιά του κάθε μέρα κάπου, μια κοπέλα να μαγειρεύει κάθε Σάββατο βράδυ, ένας να πλένει το αυτοκίνητο της γυναίκα του, μια κοπέλα να φορέσει τη φανέλα της μισητής Χιμνάσια και να ανοίγει το MSN μόνο μια φορά την ημέρα, ένας άλλος να βάψει άσπρες ρίγες στο κόκκινο αυτοκίνητό του κ.ο.κ.

Η εφημερίδα Ole επέλεξε ως καλύτερη υπόσχεση (σίγουρα άντρες στην επιτροπή) την δεσποινίδα Αντριάνα που υποσχέθηκε να βγάζει τα σκουπίδια για μια βδομάδα φορώντας ένα ερυθρόλευκο τάνγκα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το αντίο του πρίγκιπα

Τον Ιανουάριο του 2004 ο Ντιέγκο Μιλίτο άφηνε την Αργεντινή, την πόλη Αβεγιανέδα και την αγαπημένη του Ράσινγκ Κλουμπ μετά από 4 χρόνια στα οποία συνολικά έβαλε 37 γκολ και έφτασε μέχρι και στο σημείο να μαλώσει με τον αδερφό του σε κλάσικο με την Ιντεπεντιέντε και να του βρίσει την μάνα (κατά τρομερή σύμπτωση […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ναπολέων, ο σκύλος σύμβολο

Η γειτονιά της Βίγια Κρέσπο στο Μπουένος Άιρες ήταν γεμάτη με αδέσποτα σκυλιά που τριγύριζαν στους δρόμους τη δεκαετία του 1930. Οι κάτοικοι εκεί όμως τα φρόντιζαν, τα τάιζαν και πολύ συχνά τις κρύες νύχτες του χειμώνα τα έβαζαν μέσα στα σπίτια τους για να κοιμηθούν. Σε αντάλλαγμα, οι αδέσποτοι σκύλοι είχαν γίνει οι φύλακές […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Εσύ τι θα έκανες για την ομάδα σου;”

  1. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Οσο να πεις, ένας ορθοδοντικός χρειάζεται 😉

  2. Ο/Η balkou λέει:

    Πωπω, με τέτοιο κρύο κιόλας αυτή την εποχή στο Λα Πλάτα! Ηρωίδα! 🙂

  3. Ο/Η Chris λέει:

    ayta na ta vlepoun oi dikes mas 😛

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *