Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ημέρα ανεξαρτησίας…

maxlas

Ήρθε η στιγμή που η αυθεντική ομάδα της Κρήτης μπορεί ελεύθερη να κοιτάξει το μέλλον και να επιδιώξει επιτυχίες σαν αυτές που οι παλιότεροι θυμούνται.

Το πιο σημαντικό θα είναι όμως, ο ΟΦΗ να δει αυτήν την μέρα σαν απαρχή μια νέας ιδεολογίας. Πρέπει να δει τον συνδυασμό της  Β’ Εθνικής και της απελευθέρωσης από τους παλιούς ιδιοκτήτες του σαν μια ευκαιρία αναγέννησης ώστε στην επαναφορά του στην Super League να εκφράζει την Κρήτη και μόνο και όχι την ομάδα-δορυφόρο. Και αν στο μυαλό τους οι οπαδοί του ΟΦΗ βλέπανε την ομάδα τους σαν εγκλωβισμένη στο άρμα του Παναθηναϊκού, έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους για να πείσουν και όλη την φίλαθλη Ελλάδα ότι πλέον θα είναι πραγματικά ανεξάρτητη, λαϊκή και πάνω από όλα Κρητική.

Καλώς να ορίσει λοιπόν ο ΟΦΗ ξανά στην Super League, ελεύθερος και δυνατός.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, ΟΦΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

To παλάτι των ονείρων του Σοκόλ Κούστα

Ήταν 11 Δεκεμβρίου του 1990 όταν τέσσερις νεαροί απ’ το χωριό Αλίκο των Αγίων Σαράντα δέχονταν τα πυρά Αλβανών στρατιωτών στην προσπάθειά τους να περάσουν τα σύνορα. Για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό που ήθελαν ήταν απλά να ζήσουν ελεύθεροι, μακριά από την τυραννία της δικής τους χώρας. Το τίμημα που πλήρωσαν ήταν η ίδια τους […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο μυαλό του Κλαούντιο Ρανιέρι και όχι μόνο

Είναι γνωστό ότι στο sombrero κάνουμε πρώτα απ’όλα ρεπορτάζ, αλλά αυτή τη φορά ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας. Υπερβαίνοντας τα καθιερωμένα, αυτή τη φορά μπήκαμε στο μυαλό 8 μεγάλων προσωπικοτήτων της εγχώριας και της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής σκηνής και σας παρουσιάζουμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τις (ίσως όχι και τόσο) ενδόμυχες σκέψεις τους. Ξεκινάμε λοιπόν και ιδού: Ο επιτυχημένος Κλαούντιο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Ημέρα ανεξαρτησίας…”

  1. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Επιτέλους μπορούμε το ΟΦΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ να το αλλάξουμε σε ΟΦΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ 4-3-3 και να ασχοληθούμε και μεις λίγο με τα αγωνιστικά!

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Να μας προσέχετε τον Ζορμπά 🙂
    Μακάρι να πάνε όλα καλά και ο ΟΦΗ να είναι πλέον σκέτο ΟΦΗ και όχι ΟΦΗΒ.

  3. Ο/Η gentikoulitis4 λέει:

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ…Ανεξαρτητοι κι ας πεσουμε στη Δ’!
    ΟΦΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!ΘΥΡΑ-4-

  4. Ο/Η matador4 λέει:

    Φιλοι συντακτες του Σομπρερο να ειστε σιγουροι οτι θα εχετε πολλες ευκαιριες να ασχοληθειτε με τον Ομιλο απο δω και περα.Με την καλη εννοια παντα;)
    Εlaith το Ζορμπα ξεχασε τον.Δανεικος με οψιον αγοας ειναι.Φαντασου τι φανελες μπορει να πουλησει σε τουριστες.ΟΦΗ-Ζορμπας.
    Περριτο να σας πω,οτι στην Ολλανδια ειμαστε η πρωτη ελληνικη ομαδα σε αριθμο φιλαθλων.Λογω Μαχλα-Αναστασιου κι οχι μονο…Οπως βλεπεις και στο μπλογκ,απο Χερσονησο μιλαω,οποτε i know(ενα απο τα παρατσουκλια των Ολλανδων εδω,αφου οτι τους πεις θα σου απαντησουν i know…)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *