Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η Adidas απ τη πόρτα η ΝΙΚΕ απ το παράθυρο ή το ανάποδο

cr_adidas

Μέρα χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γρουσουζιά για το sombrero κι έτσι ούτε σήμερα θα αφήσουμε παραπονεμένη τη μεγάλη μας αδυναμία.
Η οποία (αδυναμία) μέχρι τώρα ανήκε στην Μαν Γιού, ομάδα της ΝΙΚΕ, με την οποία είχε συμβόλαιο προώθησης και ο Πορτογάλος άσος. Τώρα όμως ο CR94 μετανάστευσε στη Μαδρίτη, ομάδα που ντύνεται και στολίζεται από την Adidas και η οποία προσπαθεί τον τελευταίο καιρό να πετύχει μια αναπροσαρμογή του συμβολαίου της με την γερμανική εταιρία.
Και βέβαια οι δημόσιες εμφανίσεις του CR94 με ενδύματα της ΝΙΚΕ κάθε άλλο παρά βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Όπως για παράδειγμα αυτό το μακό με το τεράστιο σήμα της αμερικανικής εταιρίας που ο νέος αστέρας της λευκής ομάδας επέλεξε να φορά κατά την διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων και που προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό στον Δον Φλορεντίνο.
Να σημειώσουμε πάντως εδώ πως αυτό το φαινόμενο δεν είναι πρωτόγνωρο. Και ο Λιονέλ Μέσσι για παράδειγμα έχει χορηγό την Adidas ενώ η ομάδα του η Μπαρσελόνα έχει συμβόλαιο με την ΝΙΚΕ. Η σκηνή του πρόσφατου τελικού της Ρώμης, όπου ο Λίο μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ της Μπάρσα βγάζει και φιλάει το γαλάζιο παπούτσι του είναι ενδεικτική της έμμεσης και ίσως πιο αποδοτικής διαφήμισης.

messi_adidas

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Για ψώνια, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μια Επένδυση Υψηλού Ρίσκου

Το ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν θα γινόταν κάποια στιγμή προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν τόσο δεδομένο, όσο ότι ο Κριστιάνο δε θα πανηγυρίσει γκολ του Μπέιλ όταν αυτός βρίσκεται στην απέναντι γωνία με το τέρμα κενό. Το χρονικό πλαίσιο όμως που έγινε αυτή η κίνηση είναι κάπως περίεργο, ή μάλλον καλύτερα είναι σύμφωνο με τη […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα της Ευρώπης δεν είναι φυσικά το Ελληνικό

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε ένα ακόμα πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με την ομαλή διεξαγωγή και της τελευταίας αγωνιστικής. Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα πήρε την νίκη που χρειαζόταν αρκετά εύκολα, χωρίς καν να χρειαστεί αυτή τη φορά να προσευχηθεί δημόσια στα ανώτερα κλιμάκια της πίστης ο Χρήστος Πανόπουλος. Στην Βέροια η τοπική ομάδα καθυστέρησε λίγο αλλά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

7 σχόλια σχετικά με το “Η Adidas απ τη πόρτα η ΝΙΚΕ απ το παράθυρο ή το ανάποδο”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    Γιατί CR94? Τι έχω χάσει?

  2. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Δεν έχασες τίποτα.
    Αλλοι βρήκαν 94 μύρια 🙂

  3. Ο/Η balkou λέει:

    Αααααα… Ζηλιάρη 🙂

  4. Ο/Η ψηρις λέει:

    Ο κοντοστούπης γιατί έβγαλε το παπούτσι και πανηγυρίζει? Με το κεφάλι δεν είχε σκοράρει σε εκείνο το ματς? Έλεος με το παιδί των χορηγών και των μίντια.

    Μόνο οι πραγματικά μεγάλοι είναι αυθεντικοί όπως ο τιτάνας Κριστιάνο Ρονάλντο

  5. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Δεν το έβγαλε μετά.
    Του βγήκε στη φάση
    Αυθεντικά … 😉

  6. Ο/Η Elaith λέει:

    Στηρίζω ψήρις που βλέπει μπάλα και αποτελεί όαση στον οχετό συκοφαντίας που έχετε ξεκινήσει εναντίον του ΚΡ

  7. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Κι εγώ Γιώργο Παπανδρέου 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *