Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Μια μέρα στην προετοιμασία του Άρη

arisprop

Ώρα 7. Οι παίκτες ξυπνάνε στα δωμάτιά τους. Ο Γκρασιάν ντριμπλάρει τον Αμπρέου κάτω από τα πόδια (περνάει όρθιος) και μπαίνει πρώτος στο μπάνιο. Ο Κόκε τρώει μια μπουγάτσα που είχε φέρει σε ειδικό θερμός από τη Θεσσαλονίκη. O Nέτο πετυχαίνει στο MTV το Rasputin από τους Βoney-M και χορεύει. Ο Ναφτί προσεύχεται.

Ώρα 7.30. Οι παίκτες κατεβαίνουν κάτω. Ο Αμπρέου παίρνει το ασανσέρ από τον 8ο όροφο (το ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ έχει μόλις 5) και κατεβαίνει στο λόμπι. Εκεί τον αποθεώνουν 30 οπαδοί του Άρη οι οποίοι πριν λίγο αγόρασαν εισιτήρια για το φιλικό με την Μπόκα.

Ώρα 8. Ο Κόντης ανακοινώνει την απόκτηση ενός Βολιβιάνου κηπουρού και ενός Παναμέζου μασέρ. Ο πρώτος δανεικός από τον Δήμο της Λα Παζ με οψιόν αγοράς. Oι παίκτες την ίδια ώρα παίρνουν το πρωινό τους. Ο Κόκε τρώει 10 κρουασανάκια βουτύρου, 2 σπαλομπριζόλες και ένα δοχείο Νουτέλα (οικογενειακή συσκευασία). Ο Ντέιλι πίνει μια Γκίνες.

Ώρα 9. Η ομάδα αναχωρεί για το προπονητικο κέντρο με ένα βαν 3.000 κυβικών (του ΠΑΟΚ είναι μόλις 2.500). Ο Νάτσο Γκαρσία την ώρα που πάει να ανέβει παθαίνει διάστρεμμα και αποχωρεί. Ο Γκρασιάν τον ντριμπλάρει και καταφέρνει να πιάσει τη γαλαρία.

Ώρα 10. Η ομάδα φτάνει στο προπονητικό. 100 οπαδοί του Άρη αποθεώνουν τον Αμπρέου. Οι φωτογράφοι βγάζουν 10 φωτό τους παίκτες του Άρη και 320 τη σύζυγο του Ναφτί που παρακολουθεί από τις κερκίδες. Στο οικογενειακό διπλό οι ασπρόμαυροι κερδίζουν τους κιτρινόμαυρους, αλλά στο τελευταίο λεπτό οι ομάδες αλλάζουν χρώματα μεταξύ τους. Ο Γκρασιάν σκοράρει με απευθείας φάουλ, ντριμπλάροντας 3 αντιπάλους, με απευθείας κόρνερ, με πέναλτυ και με ανάποδο ψαλιδάκι. Ο Αμπρέου τρέχει συνολικά 10 μέτρα, αλλά σκοράρει 10 φορές. Ο Ναφτί προσεύχεται. Ακόμα 150 εισιτήρια για το φιλικό με την Μπόκα γίνονται καπνός.

Ώρα 12. Ο Κόντης ανακοινώνει ότι σύμφωνα με ιδιωτικό συμφωνητικό ο Ατρόμητος πρέπει να πληρώσει 3 εκατομμύρια Ευρώ για τον Νεμπεγλέρα. Ο Γκρασιάν κάνει κοντρόλ με ένα πορτοκάλι και στη συνέχεια σημαδεύει και το στέλνει κατευθείαν στο μίξερ του μπαρ του ξενοδοχείου, παραγγέλνοντας παράλληλα έναν ανάμικτο χυμό. Ο Αμπρέου πάει για χαλάρωμα σε μια από τις 3 πισίνες του ξενοδοχείου (το ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ έχει μόλις μία). 75 οπαδοί του Άρη τον υποδέχονται και τον απωθεώνουν. Ο Σηφάκης διαβάζει ένα ελληνο-ισπανικό λεξικό. Ο Λαμπριάκος με τον Πρίττα συζητάνε για το ποια στέκα είναι η καλύτερη για τα μαλλιά και αν το καλύτερο φρεντοτσίνο είναι στην Αριστοτέλους ή στη Νίκης.

Ώρα 1. Οι παίκτες τρώνει μεσημεριανό. Ο Κόκε τρώει μια οικογενειακή πίτσα και ένα σάντουιτς με παστουρμά. Ο Γκρασιάν λέει στον Αράνο να ανοίξει το στόμα του και σουτάρει ρεβύθια με εξωτερικό φάλτσο. Έχει 10 στα 10 μέχρι που ο Αράνο πνίγεται. Ο Αμπρέου του δίνει τις πρώτες βοήθεις και αποθεώνεται από 5 οπαδούς του Άρη. Ο Νάτσο Γκαρσία σε μια προσπάθεια να σηκώσει το χρυσό πηρούνι (στο ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ είναι τσίγκινα) παθαίνει εξάρθρωση ώμου. Ο Ναφτί προσεύχεται.

Ώρα 2. Ενώ οι παίκτες ξεκουράζονται, ο Κόντης ανακοινώνει την απόκτηση ενός Κολομβιανού τερματοφύλακα και ενός μάγειρα από το Σουρινάμ. Επίσης ανακοινώνει ένα νέο φιλικό με την Β’ ομάδα της Μπόκα. Μέσα σε μια ώρα έχουν πωληθεί 2.500 εισιτήρια.

Ώρα 4. Οι παίκτες ξυπνάνε με εξαίρεση τον Σηφάκη που βλέπει όλο το μεσημέρι λατινοαμερικάνικες σαπουνόπερες. Ο Κόκε τρώει ένα γρήγορο κολατσιό και ετοιμάζεται, ενώ ο Νέτο ακούει στο ipod “Βοney M – Daddy Cool”.  Ο Ναφτί προσεύχεται.

Ώρα 5. Η ομάδα ξεκινάει απογευματινή προπόνηση. Ο Γκρασιάν φαίνεται κουρασμένος και χωρίς διάθεση. Ο Μαζίνιο φοράει στον Κουλουχέρη μια φανέλα του Ρικέλμε και αμέσως ο Γκρασιάν πάει και του κάνει τάκλιν με τα δυο πόδια. Ο Κουλουχέρης σφαδάζει, αλλά ο Αμπρέου του δίνει αμέσως τις πρώτες βοήθειες μέσα σε αποθέωση από 500 οπαδούς. Ο Λαμπριάκος με τον Πρίττα κάνουν ατομικό πρόγραμμα και διαφωνούν στο ποια σερβιτόρα έχει τον καλύτερο κώλο. Ο Σηφάκης δίνει συνέντευξη στο Fox Sports en Espanol και λέει ότι το Χαριλάου του θυμίζει το Μπομπονέρα (στο προπονητικό του ΠΑΟΚ έχει πάει μόνο το Ωμέγα TV για συνέντευξη).

Ώρα 8. Η ομάδα επιστρέφει πίσω και τρώει βραδινό. Ο Κόκε προς έκπληξη όλων δεν τρώει και μιλάει όλη την ώρα στο κινητό του. Ο Γκρασιάν βάζει στοίχημα ότι μπορεί να περάσει ένα μπιζέλι ανάμεσα από το κενό στα δόντια του Χαβίτο. Ο Αμπρέου πηγαίνει να κοιμηθεί και 30 οπαδοί του Άρη τον αποθεώνουν έξω από την πόρτα του δωματίου. Ο Κόντης ανακοινώνει την απόκτηση του Ρικέλμε με την μορφή δανεισμού για τη διάρκεια της προετοιμασίας του Άρη.

Ώρα 11. Ο Νέτο φεύγει κρυφά για τοπικό κλαμπ της περιοχής που έχει disco-night. Οι παίκτες ξυπνάνε από ένα παπάκι που φτάνει στο ξενοδοχείο. Ένας νεαρός κατεβαίνει με ένα μυστηριώδες πακέτο στο χέρι. Πηγαίνει στο δωμάτιο του Κόκε και μετά από λίγη ώρα φεύγει. Το παπάκι γράφει πάνω: “Σολωμονίδης”.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Άρης, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο απολαυστικός Νίκος Αναστόπουλος

Σύμφωνα με μια ιστορία, από αυτές τις λίγο ποδοσφαιρικές και λίγο καφενειακές που συνήθως ξεκινάνε από κάποιον ρεπόρτερ ομάδας και στη συνέχεια κυκλοφορούν στα γήπεδα για χρόνια χωρίς ποτέ κανένας να είναι σίγουρος για την εγκυρότητα τους, κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του Άρη ένας μάνατζερ προσπαθούσε να του σπρώξει έναν παίκτη, τονίζοντας […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα της Ευρώπης δεν είναι φυσικά το Ελληνικό

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε ένα ακόμα πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με την ομαλή διεξαγωγή και της τελευταίας αγωνιστικής. Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα πήρε την νίκη που χρειαζόταν αρκετά εύκολα, χωρίς καν να χρειαστεί αυτή τη φορά να προσευχηθεί δημόσια στα ανώτερα κλιμάκια της πίστης ο Χρήστος Πανόπουλος. Στην Βέροια η τοπική ομάδα καθυστέρησε λίγο αλλά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 σχόλια σχετικά με το “Μια μέρα στην προετοιμασία του Άρη”

  1. Ο/Η pdimitris λέει:

    θεικοοοο

    και τοσο αληθινο !!!

    τι τους “ταιζει” τελικα ο Mr.Kontis?

  2. Ο/Η balkou λέει:

    O Νέτο δεν ακούει Μπόνεϋ Εμ. Δεν τους ξέρει καν. Του αρέσει το Χόλυγουντ και ο Εντυ Μέρφυ και βλέπει τον πρίγκηπα της Ζαμούντα ξανά και ξανά 🙂

  3. Ο/Η xristos λέει:

    κλάμα…

  4. Ο/Η νικολας λέει:

    τόση ώρα χαμένη για ένα ρεπορτάζ σκέτη ανοησία……….

  5. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    μαλλον φιλε μου πρεπει να ανοιξεις λεξικο και να δεις τι σημαινει ρεπορταζ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *