Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Πώς παίζεται η Μονόπολη στο Μόναχο

monopoly_1

Μετά το δυναμικό μπάσιμο του Φλορεντίνο Πέρες στο μεταγραφικό παζάρι, το … λευκό τσουνάμι εκ Μαδρίτης προερχόμενο επιχειρεί να σαρώσει ό,τι κινείται δίνοντάς σου την εντύπωση προσπάθειας δημιουργίας μιάς συλλογής πανάκριβων μαργαριταριών και όχι μιάς ομάδας ποδοσφαίρου.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Φλορεντίνο μετά τους Κακά, Ρονάλντο και Αλμπιόλ, θέλει και Ριμπερί και Μπενζεμά και Βίγια και Τσάβι Αλόνσο και Μασεράνο και … και … και …
Πριν από λίγο οι εφημερίδες της Μαδρίτης εμφάνισαν κλεισμένη την μεταγραφή του Μπενζεμά έναντι του ευτελούς (πλέον) ποσού των 35 εκατομμυρίων ευρώ. Φυσικά, η Λυόν δεν τρώει … χόρτα να πει το ναι τόσο εύκολα και αμέσως διέψευσε.
Ενας άλλος όμως που φαίνεται εκνευρισμένος απ την τακτική πίεσης που ασκεί ο «λευκός» πρόεδρος προκειμένου να κάνει δικό του τον Φρανκ Ριμπερί, είναι ο ομόλογός του της Μπάγερν Μονάχου Ούλι Χένες. Η παλιά δόξα του γερμανικού ποδοσφαίρου απάντησε με τον πλέον ειρωνικό τρόπο στις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το ενδεχόμενο πώλησης του Γάλλου διεθνούς στην Μαδρίτη.
« Αν η Μαδρίτη θέλει να παίξει Μονόπολη με τους δικούς της κανόνες, εμείς παίζουμε με τους δικούς μας. Ο Ριμπερί είναι ένας «δρόμος» που αγοράσαμε και επάνω του χτίσαμε δύο ακριβά ξενοδοχεία. Κατά συνέπεια, ο «δρόμος» δεν πωλείται. Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Φλορεντίνο Πέρες για τον Ριμπερί. Εξ άλλου θα ήταν δύσκολο, γιατί δεν μιλάει καλά αγγλικά».
Ωστόσο παραμένει απορίας άξιον τι προτίθεται να κάνει η Μπάγερν με τον Ριμπερί ο οποίος εισέρχεται στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του. Αν ο ποδοσφαιριστής δεχτεί να ανανεώσει, έχει καλώς. Αλλοιώς, προβλέπω να κλείνουν την Μονόπολη και να μαθαίνουν οι ίδιοι … ισπανικά (εκτός αν αρκούν τα αγγλικά, γιατί καραδοκεί και ο σερ Φέργκι … )

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δώσε μου μεταγραφές, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Λιονέλ Μέσσι: Το τελευταίο μεγάλο κλασικό 10αρι

Τα παλιά τα χρόνια (μετάφραση=ακόμα και πριν από δυο δεκαετίες) στο ποδόσφαιρο υπήρχαν δυο ειδών παίκτες: Τα 10αρια και όλοι οι υπόλοιποι. Τα 10αρια δεν ήταν απλά ξεχωριστοί παίκτες, ήταν απεσταλμένοι του ποδοσφαιρικού Θεού στη Γη. Το 10 δεν ήταν ένα ακόμα νούμερο, ήταν προσδιορισμός. Στις υπόλοιπες θέσεις μπορούσες κάποιες φορές να συναντήσεις παίκτες που […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Κλας Ίγκεσον και ο Πάγκος της Ζωής

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού της Γκέτεμποργκ με την Έλφσμποργκ ο προπονητής της ομάδας της Έλφσμποργκ Κλας Ίγκεσον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι τα τελευταία τρία χρόνια δεν το βάζει κάτω. Πριν πέντε χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο στο μυελό των οστών. Οι πόνοι στην πλάτη και τη μέση που ένιωθε για καιρό δεν ήταν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *