Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τί μέρα είναι αύριο ;;;

mellon

Οι θερινές συνεντεύξεις παικτών χρειάζονται γιά να μαθαίνουμε τίποτις καινούργιο, κατιτίς που δεν μας έχουν γράψει οι δημοσιογράφοι μέχρι τώρα και που αφορά τα εσώψυχα των ποδοσφαιριστών, τα πιστεύω τους, τη γνώμη τους γιά διάφορα πράγματα κουλουπού κουλουπού.

Συνήθως τέτοιες συνεντεύξεις καταντούν βαρετές, αφού τα μόνιμα ερωτήματα έχουν σχέση με το κλίμα στην ομάδα και το πόσο βαρειά είναι η προετοιμασία, ενώ και οι απαντήσεις δεν κερδίζουν βραβείο πρωτοτυπίας.

Να όμως που ο Πολύδωρος Παπαδόπουλος του gazzetta.gr πέτυχε διάνα, ρωτώντας τον Ματίας Μπίαρσμιρ μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

– Αισθάνεσαι κουρασμένος;
«Όχι σε καμία περίπτωση. Είναι αρκετά διασκεδαστικό αυτό που γίνεται εδώ. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και σε αυτό βοηθούν όλοι».

– Έκανες το ντεμπούτο σου κόντρα στη Χοφενχάιμ
«Χάσαμε με 0-1, έπαιξα το τελευταίο εικοσάλεπτο, αλλά πιστεύω πως τα πήγα πολύ καλά, κέρδισα μονομαχίες και τα πήγα καλά στο πρέσινγκ»

– Οι διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με την Γκέτεμποργκ;
«Είναι διαφορετικό το παιχνίδι μας, είναι περισσότερο ένας εναντίον ενός»

– Ο τραυματισμός σου στο μηρό;
«Αισθάνομαι πολύ καλά, δεν αντιμετωπίζω ενοχλήσεις και το ελέγχω συχνά»

– Πότε θα επιστρέψετε στην Ελλάδα;
«Δευτέρα έχουμε το φιλικό με την Γκλάντμπαχ και την Τρίτη θα επιστρέψουμε στην Αθήνα».

Ετσι ακριβώς αγαπητοί μου φίλοι. Ο ταλαντούχος Σουηδός ποδοσφαιριστής γνώριζε ποιό είναι το επόμενο φιλικό της ομάδας και πότε η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα!

Ποιός να το περίμενε άραγε!!!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι φυλές των Ελλήνων φιλάθλων

Το σομπρέρο πιστό στην παράδοση που το θέλει να κάνει σοβαρή έρευνα και να ασχολείται με κοινωνιολογικά θέματα ανοίγει σήμερα τον φάκελο “Έλλην φίλαθλος”. Ποιες είναι οι κύριες κατηγορίες των Ελλήνων φιλάθλων; Ποια τα χαρακτηριστικά τους; Μείνετε στους δέκτες σας. Ο κουπονάκιας (aka στοιχηματάκιας) Ηλικία: Συνήθως έχει πατήσει τα δεύτερα -άντα και βάλε. Εμφάνιση: Τον […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πόντος: η φανέλα και το τέλος ενός συλλόγου

Στην εποχή μας στο μυαλό του μέσου Έλληνα ο συνδυασμός των λέξεων Αμερικάνικο και Κολλέγιο φέρνει εικόνες από πλουσιόπαιδα που ζουν σε μεγάλα σπίτια στα προάστια. Κάτι τέτοιο μπορεί να ισχύει σήμερα εν μέρει, αλλά λίγοι ξέρουν ότι το Κολλέγιο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης έχει μια μεγάλη ιστορία από πίσω του και οι ρίζες του έρχονται […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Τί μέρα είναι αύριο ;;;”

  1. Ο/Η Miristis Pitogiron λέει:

    Προς υπεράσπιση του gazzeta πάντως, η συνέντευξη έγινε από Σουηδό δημοσιογράφο, για τη Σουηδική (ή Σαουδική κατά Ώρα για Σπορ) εφημερίδα «Goteborg Posten». 🙂

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Α, ρε Σάκης Γκίνας που σας χρειάζεται…

  3. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Μάλιστα.
    Κι έτσι είπαν να μην αφαιρέσουν αυτή την συγκλονιστική λεπτομέρεια γιά να μην λογοκρίνουν τον Σουηδό συνάδελφο 😉

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *