Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Υποσχέθηκε να είναι καλό παιδί

rony_pato_silvio1

Η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι απ τις πιο ζόρικες στην σύγχρονη ιστορία της Μίλαν. Η ομάδα της Λομβαρδίας που τα τελευταία χρόνια έχει απωλέσει τα εγχώρια σκήπτρα απ την συμπολίτισσα Ιντερ, καλείται να ξαναγίνει ανταγωνιστική χωρίς τον φυσικό της ηγέτη, τον Βραζιλιάνο Κακά, ο οποίος μετανάστευσε στην Μαδρίτη του Φλορεντίνο Πέρες.
Σε μια προσπάθεια ανύψωσης του πεσμένου ηθικού, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι προσγειώθηκε την Κυριακή με το ελικόπτερό του στο Μιλανέλο, το αθλητικό κέντρο της ομάδας και συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές. Τους τόνισε πως τους θεωρεί ποιοτικότερους απ την Ιντερ, ενώ για αρκετή ώρα είχε τετ-α-τετ διάλογο με την μεγάλη του αδυναμία τον Ροναλντίνιο απ τον οποίο ζήτησε να φανεί φέτος πιο επαγγελματίας. Απ την μεριά του ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ διαβεβαίωσε τον πρόεδρο πως φέτος θα κάνει ό,τι πρέπει για να έχει μια μεγάλη χρονιά, να κατακτήσει τίτλους και να τους αφιερώσει στον ίδιο. Τον άνθρωπο άλλωστε που για χατήρι του ήρθε σε ρήξη με τον σχεδόν … μόνιμο προπονητή της ομάδας Κάρλος Αντσελότι.
Μένει λοιπόν να δούμε αν ο Ρόνυ θα τηρήσει την υπόσχεσή του και θα περιορίσει τα … μεσημεριανά του ξενύχτια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ιταλικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το παιχνίδι της ζωής του Αγκοστίνο ντι Μπαρτολομέι

Η Ρώμη είναι μια από τις πόλεις που δεν αρκεί να επισκεφτείς μία φορά. Σχεδόν όλη η Ιταλία έχει τη γοητεία της, ειδικά όσο κατεβαίνεις πιο χαμηλά, αλλά η Ρώμη είναι ξεχωριστή. Μπορείς να ψηλαφίσεις την ιστορία της περπατώντας σε αυτή. Να νιώσεις τη διαφορετική της ατμόσφαιρα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι κάτοικοί της δυσκολεύονται […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Τζιοβάνι Σιμεόνε δεν είναι απλά ο γιος του ‘Τσόλο’

Το φθινόπωρο του 1990 ο 46χρονος Κάρλος Σιμεόνε μπήκε σε ένα αεροπλάνο με προορισμό την Ιταλία με σκοπό να παρακολουθήσει τον 20χρονο γιο του, Ντιέγκο, που είχε πάρει πρόσφατα μεταγραφή εκεί, μετά από τρία χρόνια παρουσίας στο πρωτάθλημα της Αργεντινής. Το φθινόπωρο του 2016 ο 46χρονος Ντιέγκο Σιμεόνε μπήκε σε ένα αεροπλάνο με προορισμό την […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Υποσχέθηκε να είναι καλό παιδί”

  1. Ο/Η Chris λέει:

    Symfwna me apokleisteikes plhrofories, o Roni yposxe8hke ston cavaliere oti fetos 8a trwei ligotera patatakia k den 8a phgainei sta misa club tou Milanou opou persy edine to paron syxna-pykna!

    Krima ayth h omada na mhn exei enan an8rwpo ths prokophs na kanei swstes metagrafes-enan Konth dld :P- ti na protw8ymh8w: Roni, Oliveira, Emerson, paizei akoma o Favalli, sto terma exei Abbiati, Dida!, Kalac!!, dld ti pio profanes oti xreiazetai enan keeper..xwria tn epi8etiko.

  2. Ο/Η balkou λέει:

    Άντε να φύγει και ο Πίρλο… 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *