Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

17354,30

geo

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, μετά από το τεράστιο θέμα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με το ποιος εκ των Αρεως και ΠΑΟΚ (κατ αλφαβητική σειρά για να μην παρεξηγηθούμε) είχε χθες τον περισσότερο κόσμο, δηλώνω υπεύθυνα ως τοπογράφος μηχανικός και γνωρίζοντας τις συνέπειες του νόμου πως εμβαδομέτρησα με γαιοδετικό σταθμό ακρίβειας 3 cc την περιοχή των εξεδρών που είχε καταληφθεί από κόσμο στα δύο γήπεδα και ακολούθως διαιρώντας διά 0,72 τετραγωνικών μέτρων που σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές είναι ο χώρος που καταλαμβάνει ένας φίλαθλος κανονικής σωματικής διάπλασης, κατέληξα στο ακόλουθο πόρισμα:
Στο Κλεάνθης Βικελίδης προσήλθαν 17354,30 φίλαθλοι, ενώ στο γήπεδο της Τούμπας 15422,48. Ειδικά διά το γήπεδο της Τούμπας και κατόπιν αιτήματος πολλών φιλάθλων του Δικεφάλου οι οποίοι υποστήριζαν πως η ροή των οπαδών ήτο συνεχής, η περιοχή εμβαδομετρήθηκε 15 φορές (ανά τέταρτο) και ελήφθη ο μέσος όρος συνυπολογίζοντας και ειδικό αλγόριθμο (μόνο ο νόμος του Προυστ την γλύτωσε).

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Άρης, ελληνικό ποδόσφαιρο, ΠΑΟΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τα ελληνικά drones

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μην έχει μάθει για τα γεγονότα στον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία και το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι που μπήκε στο γήπεδο με την σημαία της “Μεγάλης” Αλβανίας και προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο, ξύλο και διακοπή του αγώνα. Με βάση αυτή την καταπληκτική ιδέα προβοκάτσιας και τρολαρίσματος, η ομάδα του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

To παλάτι των ονείρων του Σοκόλ Κούστα

Ήταν 11 Δεκεμβρίου του 1990 όταν τέσσερις νεαροί απ’ το χωριό Αλίκο των Αγίων Σαράντα δέχονταν τα πυρά Αλβανών στρατιωτών στην προσπάθειά τους να περάσουν τα σύνορα. Για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό που ήθελαν ήταν απλά να ζήσουν ελεύθεροι, μακριά από την τυραννία της δικής τους χώρας. Το τίμημα που πλήρωσαν ήταν η ίδια τους […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “17354,30”

  1. Ο/Η duendes λέει:

    Άρης – Θρησκεία – Τοπογραφία!

  2. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Σαν Τοπογραφος και εγω αμφισβητω το αποτελεσμα! Μετρησα τις αδειες κερκιδες της Τουμπας και του Βικελιδης και υπολογισα σε σχεση με την συνολικη χωρητικότητα των γηπεδων οτι ο ΠΑΟΚ ειχε 16528 φιλαθλους και ο Αρης 16320.

    ΥΓ. Ο Νομος του Προυστ ειναι τοπογραφικος; Να ξεσκονισω τα βιβλια μου; 😛

  3. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Εκανες λάθος στρογγυλοποίηση συνάδελφε 🙂
    Ο νόμος του Προυστ πάει παντού.
    Και τα βιβλία σου δεν πρέπει ποτέ να σκονίζονται.
    Μάθε τοπογραφία αγόρι μου απ τον άρχοντααααα 🙂 🙂 🙂

    ΥΓ. Συντελεστή διόρθωσης γαιωειδούς έβαλες???

  4. Ο/Η balkou λέει:

    το μισό είναι υπέρ του μαθητή? 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *