Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Κυριακή γιορτή και σχόλη να’ταν η βδομάδα όλη

Στο χωριό των παππούδων μου, λένε ότι αν θέλεις να κάνεις καμιά ‘μαμουνια’, φρόντισε να την κάνεις, όταν όλοι λείπουν. Φυσικά, δεν πρόκειται για καμιά καινούρια αλήθεια ή κανένα μεγάλο απόφθεγμα, γι’αυτό άλλωστε και το χωριό δεν έχει βγάλει και κανέναν φιλόσοφο τόσα χρόνια.

Μετά από περίπου ένα χρόνο ζυμώσεων, αντιδράσεων και αναβολών, η συγχώνευση του Ηλυσιακού με το Αιγάλεω θα πρέπει να θεωρείται γεγονός.

Αιφνιδιαστικά είναι η αλήθεια, όπως αναφέρεται και σε μερίδα του Τύπου, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συνήλθε την Κυριακή το μεσημέρι και κατά την έκτακτη συνεδρίασή της ενέκρινε το αίτημα του των αδερφών Μητρόπουλου. Σύμφωνα με τις εν λόγω πηγές, η συγχώνευση επικυρώθηκε με ψήφους 5-3 και η ανακοίνωση θα εκδοθεί εντός των ημερών. Το νέο όνομα της νέας ΠΑΕ θα είναι ΑΟΗ Αιγάλεω και θα χρησιμοποιεί ως έδρα το “Στ. Μαυροθαλασσίτης”.

Πηγή: Contra.gr

Η όλη υπόθεση μας διαψεύδει για μια ακόμα φορά, την παγιωμένη αντίληψη ότι στην Ελλάδα δεν κινείται τίποτα τις Κυριακές. Αν “πρέπει” κάτι να γίνει, θα γίνει, ακόμα και σε Αυγουστιάτικη αργία, είτε είσαι ο Θωμάς Μητρόπουλος, είτε είσαι ..πολέμιος του κατεστημένου! Άλλωστε, ως γνωστόν, οι Έλληνες δεν συμπαθούμε τις ημερολογιακές συμβατότητες, με αποτέλεσμα αν έχεις τα ‘μέσα’ η Κυριακή να μεταμορφώνεται σε Τρίτη κι αν τα ‘μέσα’ είναι εναντίον σου, η Τρίτη να φοράει την στολή της Κυριακής.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Ηλυσιακός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το εναλλακτικό κουΐζ του sombrero για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Φίλε αναγνώστη εάν έχεις βαρεθεί να απαντάς σε κουΐζ γνώσεων στα οποία το χάι σκορ σου είναι 1 στις 76 σωστές απαντήσεις, το σομπρέρο είναι για μια ακόμη φορά εδώ για σένα, για να σου προσφέρει το απόλυτο κουΐζ για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στο οποίο σημασία δεν έχει ο προορισμός-σωστή απάντηση, αλλά το ταξίδι. Άραξε λοιπόν, μην […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πόντος: η φανέλα και το τέλος ενός συλλόγου

Στην εποχή μας στο μυαλό του μέσου Έλληνα ο συνδυασμός των λέξεων Αμερικάνικο και Κολλέγιο φέρνει εικόνες από πλουσιόπαιδα που ζουν σε μεγάλα σπίτια στα προάστια. Κάτι τέτοιο μπορεί να ισχύει σήμερα εν μέρει, αλλά λίγοι ξέρουν ότι το Κολλέγιο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης έχει μια μεγάλη ιστορία από πίσω του και οι ρίζες του έρχονται […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Κυριακή γιορτή και σχόλη να’ταν η βδομάδα όλη”

  1. Ο/Η charlie λέει:

    Μεγαλύτερη ντροπή κι από τους Αφους Μαφιόζους είναι αυτή η πεταμένη επιτροπή που έβγαλε αυτήν την αισχρή απόφαση. ΟΥΣΤ ΡΕ.

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Άντε και στην Σουφρολίγκα ξανά ο Θωμάς. Κρίμα που καταργήθηκε και το Ιντερτότο και δεν θα μπορεί να κάνει ομορφιές.
    Άξιοι οι 5 που ψήφισαν υπέρ…

  3. Ο/Η ilisiakos λέει:

    exoyme akoysei oti o IOANNIDHS PIESE GIA NA OARTHEI TETOIA APOFASH KYRIAKATIKA APODEIXH OTI DEN LEEI KAI DEN KANEI TIPOTE GIA NA APOTREPSEI AYTH THN APOFASH.EXOYN GRAPSEI POLY KALA KEIMENA O TRIANTAFYLOY O SOTHRHKOPOYLOS O ELEYTERATOS ALLA H PODOSFAIRIKH MAFIA STHN ELLADA EINAI POLY ORGANOMENH(BLEPE YPOYRGEIA KYBERNHSEIS PARAGKES KLP)IOANNIDH SOSE THN OMADA KAI THN YPOLHPSH SOY OSO EINAI KAIROS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *