Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Πουρουπουπιάδα

eleos

Χθες το βράδυ δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά ο Ολυμπιακός έπαιζε ένα αδιάφορο παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα με κάτι Σλοβάκους και θα είναι στην κλήρωση της Παρασκευής όπως και ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε μουδιασμένα το παιχνίδι αλλά όπως είπαμε το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι Σλοβάκοι δημιούργησαν κάποιες φάσεις αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία αυτό γιατί το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Αν και το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα η θύρα 7 φώναζε “Θρύλε Θεέ μου Ολυμπιακέ μου” αλλά ο Ολυμπιακός όπως και ο Παναθηναϊκός χθες πρέπει να προσέξουν με τα βεγγαλικά γιατί η ΟΥΕΦΑ δεν αστειεύεται. Το παιχνίδι που τονίζουμε πως ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα κυλούσε πληκτικά ώσπου ο Μαρέσκα είπε να το κάνει πιό διαδικαστικού χαρακτήρα απ τον διαδικαστικό χαρακτήρα που ήδη ήταν και ο Ολυμπιακός θα είναι στην κλήρωση της Παρασκευής όπως και ο Παναθηναϊκός θα είναι, ώπα, πάρε την κάρτα σου εσύ γιατί ο Πλάουτς δεν αστειεύεται, αν και το παιχνίδι είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.
Στην κλήρωση της Παρασκευής που λέτε θα πάει ο Δάρας από τη ΝΕΤ αλλά αυτό δεν είναι καλό γιά τις ελληνικές ομάδες χωρίς να εξηγήσουμε το γιατί.
Ο κύριος Κετσπάγια που παλιά ήταν Τιμούρ αλλά τώρα κύριος δείχνει ανακουφισμένος στον πάγκο του μετά από μιά πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ δύσκολη απόκρουση του Αντώνη Νικοπολίδη αφού η μπάλα έσκασε κάτω και μας έχουν πει πως όταν η μπάλα σκάει κάτω αν και το παιχνίδι είναι διαδικαστικού χαρακτήρα το έργο του τερματοφύλακα γίνεται πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο.
Αν και το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα δεν αγωνίστηκε ο Σοϊλέδης που είναι και η αδυναμία μου αλλά δεν πειράζει μικρός είναι ακόμα θα έχει κι άλλες ευκαιρίες. Αφού το παιχνίδι είναι διαδικαστικού χαρακτήρα να σας πω πως φέτος η Αθλητική Κυριακή θα είναι ακόμα καλύτερη κι από την περσινή, αν και η παρακολούθησή της πλέον είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Καλύτερη βέβαια θα είναι χωρίς να χάνει τα δυνατά της χαρτιά όπως ο πρόεδρος Παναγιώτης Βαρούχας που θα συνεχίσει να μας νανουρίζει δυσάρεστα.
Και βέβαια εσείς μη φεύγετε μόλις τελειώσει ο αγώνας διαδικαστικού χαρακτήρα γιατί μετά θα έχουμε ακροβάτες, άγρια ζώα και το φιδάκι τον Διαμαντή ενώ σχόλια γι αυτό το παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα θα κάνει και ο αναλυτικότατος Γιώτης Τσαλουχίδης.
Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας γιά να παρακολουθήσετε σήμερα αυτό το παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα και δεν πήγατε γιά κανένα ποτάκι αν και είναι δώδεκα παρα τέταρτο και φύγατε και λίγο πιό πριν γιά να πιείτε ποτάκι γιατί αργότερα δεν σερβίρουν.
Καλυνήχτα σας !!!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η Ομάδα και το Μπραντ

Παρακολουθώντας τις ερμηνείες της είδησης της απόλυσης του Ντέιβιντ Μόις από τη Γιουνάιτεντ στα αγγλικά ΜΜΕ υπήρξε κάτι που μου χτύπησε πολύ άσχημα. Τόσο τα κανάλια όσο και οι εφημερίδες εστίασαν πάρα πολύ στο οικονομικό κομμάτι. Μάλιστα το BBC και το ITV (το μεγαλύτερο ιδιωτικό κανάλι της Αγγλίας) είχαν βάλει ως τίτλο της είδησης ‘Saving […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες

Η Μπόκα αντιμετώπιζε χθες την Μπαρσελόνα (του Εκουαδόρ) στα πλαίσια της φάσης των γκρουπ στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Η αρκετά μέτρια ομάδα του Μπιάνκι κέρδιζε με το ισχνό 1-0 και στο 84′ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν σε μια ταχύτατη αντεπίθεση. Ο Καρούσο της Μπόκα κάνει το τάκλιν, δεν βρίσκει μπάλα κι ο Βραζιλιάνος διαιτητής Ριμπέιρο δείχνει προς […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Πουρουπουπιάδα”

  1. Ο/Η xristos λέει:

    χαχαχαχαχα…νομίζω ότι κι ένα απ τα επίσης κορυφαία του προχθεσινού σχολιασμού, ήταν ότι οι αμυντικοί του ολυμπιακού δε χάνουν κεφαλιά και γι αυτό το λόγο διώχνουν με μεγάλη σιγουριά τη μπάλα σε κόρνερ, με την επιπλέον εξήγηση ότι μπράβο-ζεβάλκοφ γνωρίζουν τη θέση του στόπερ κι έτσι είναι δύσκολο να τους πάρουν κεφαλιά οι βαλερένγκα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *