Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

1 3 2 η 1 2 3 ;

cf80ceb1cf84ceb5cf81ceb1cf821

Εμείς σαν διοίκηση έχουμε κάνει το χρέος μας στις μεταγραφές. Ακούγονται πολλά για την άμυνα και το αν θα έπρεπε να πάρουμε ακόμα έναν στόπερ. Ήμασταν λίγο πίσω στο παρασκήνιο. Να προστατευθεί η ομάδα από το παρασκήνιο που τόσα χρόνια στερούσε τίτλους από τον Παναθηναϊκό.

Φέτος πιστεύω να έχουμε ένα πιο καθαρό πρωτάθλημα.

Κάποιος μάλλον πρέπει να μάθει αριθμητική στον Πατέρα που είτε ξεχνάει ότι τα τελευταία 2 χρόνια η ομάδα του τερμάτισε 3η στο πρωτάθλημα είτε απλά θεωρεί ότι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, πρόπερσυ και πέρισυ αντίστοιχα θα του εδίναν δώρο την θέση τους…αν δεν υπήρχε το “παρασκήνιο”.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το εναλλακτικό κουΐζ του sombrero για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Φίλε αναγνώστη εάν έχεις βαρεθεί να απαντάς σε κουΐζ γνώσεων στα οποία το χάι σκορ σου είναι 1 στις 76 σωστές απαντήσεις, το σομπρέρο είναι για μια ακόμη φορά εδώ για σένα, για να σου προσφέρει το απόλυτο κουΐζ για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στο οποίο σημασία δεν έχει ο προορισμός-σωστή απάντηση, αλλά το ταξίδι. Άραξε λοιπόν, μην […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα της Ευρώπης δεν είναι φυσικά το Ελληνικό

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε ένα ακόμα πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με την ομαλή διεξαγωγή και της τελευταίας αγωνιστικής. Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα πήρε την νίκη που χρειαζόταν αρκετά εύκολα, χωρίς καν να χρειαστεί αυτή τη φορά να προσευχηθεί δημόσια στα ανώτερα κλιμάκια της πίστης ο Χρήστος Πανόπουλος. Στην Βέροια η τοπική ομάδα καθυστέρησε λίγο αλλά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

12 σχόλια σχετικά με το “1 3 2 η 1 2 3 ;”

  1. Ο/Η Green Onion λέει:

    θυμάσαι πόσα έφαγε η ΑΕΚ πέρισυ στα play-off; Γέλοιος θεσμός μεν – υπαρκτός δε.

  2. Ο/Η Green Onion λέει:

    διόρθωση: πρόπερσι εννοώ

  3. Ο/Η Anti-Galáctico λέει:

    Το πρωτάθλημα όμως δεν κρίνεται στα play-offs.Στην κανονική διάρκεια ΔΕΝ βγήκε ούτε δεύτερος.

  4. Ο/Η Anti-Galáctico λέει:

    Τραγικά γελοία δήλωση, να προσθέσω.

  5. Ο/Η Green Onion λέει:

    Δεν καταλαβαίνω τη μπηχτή του Darth για το παρασκήνιο που έδωσε τη 2η θέση στον Παναθηναϊκό και τη στέρησε απο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, σε αυτό ενίσταμαι.

    Επίσης αμφιβάλλει κανείς για το αν το πρωτάθλημα είναι καθαρό; Απλά ο κάθε ένας θεωρεί οτι η ομάδα του έχει αδικηθεί περισσότερο απ’ τις άλλες.

  6. Ο/Η Green Onion λέει:

    ok, ξαναδιάβασα τη διατύπωση – πάσο.

    απαντήστε μου στο 2ο όμως

  7. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Οταν εγραφα το κειμενο αγνοησα εντελως την κωμωδια των play offs, εννοουσα λοιπον την δευτερη θεση της κανονικης περιοδου που πηραν οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ.
    Οσον αφορα το καθαρο πρωταθλημα, ολοι εχουν παραπονα αλλα υπαρχει και ενα οριο. Και το να διαμαρτυρηθει ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος για “παρασκηνιο” ξεπερνα τα ορια της λογικης. Να θυμισω την αλλαγη αρχιδιαιτητη περυσι μεσουσης της περιοδου, με τον Ολυμπιακο ηδη να ειναι πρωταθλητης. Μια αλλαγη που οπως απεδειξε και ο Κακος εγινε καθαρα για να μην αγχωθει ιδιαιτερα ο Παναθηναικος στα play offs…
    Τεσπα, περσινα ξυνα σταφυλια σαν αυτα που τρωω τωρα…

  8. Ο/Η Elaith λέει:

    Συμφωνώ με το κείμενο. Ο ΠΑΟ βγήκε 3ος τις δυο τελευταίες σεζόν και ακόμα και αν δεχτούμε ότι ο ΟΣΦΠ είχε τόσο μεγάλη εύνοια κανείς δεν μπορεί να το πει αυτό για τον περσινό ΠΑΟΚ και την προπέρσινη ΑΕΚ.

  9. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Play offs χωρίς ΚΑΙ τον πρώτο της βαθμολογίας μέσα, είναι αστείος θεσμός και αχρείαστος.
    Συμφωνώ με τον Βασίλη ότι ευνοηθήκαμε αδίκως απ αυτή την διαδικασία.
    Ωστόσο play offs είχαμε τις δύο τελευταίες χρονιές.
    Τις προηγούμενες τί γινόταν;
    Ολοι έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται στην Ελλάδα.
    Η διαιτησία και τα όργανα διοίκησης ήταν, είναι και θα είναι συνολικά απαράδεκτα.
    Τα 14 χρόνια, ευνοείται σχεδόν συστηματικά ο Ολυμπιακός, πιό παλιά η δική μας ομάδα και σε κάποια διαλλείματα άλλες ομάδες.
    Και βέβαια μην πιάσουμε να δούμε τί γίνεται στις ουρές του πρωταθλήματος ή σε παρακάτω κατηγορίες γιατί εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος…

  10. Ο/Η Green Onion λέει:

    Το πρόβλημα είναι όμως πως αν ρωτήσεις οπαδό του Παναθηναϊκού θα σου πει για την περσινή σεζόν “είχαμε προβληματική ομάδα, κακή άμυνα κλπ ΑΛΛΑ ” (και εδω θα σου αναφέρει 234 περιπτώσεις που σύμφωνα με την κρίση του αλλοίωσαν αποτελέσματα άδικα για τον Παναθηναϊκό) “αν δεν είχαν γίνει αυτά θα είχαμε βγει πρώτοι, τι 3οι μου λες”. Απο αυτή τη σκοπιά λοιπόν είναι λογικό να βγει ο (κουραστικά λαϊκιστής ως τώρα) πρόεδρος και να καθησυχάσει τον μέσο οπαδό που έχει αγχωθεί για την τρύπια άμυνά μας.

    Δεν λέω οτι συμφωνώ, απλά όταν μιλάμε για αδικίες είναι ως και γελοίο να συζητάμε ποιός αδικήθηκε περισσότερο και ποιός λιγότερο γιατί πολύ απλά χάνεται η μπάλα στο τέλος.

    Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον Εξαρχιώτη.

  11. Ο/Η Elaith λέει:

    Τα πλέι-οφς είναι τραγικός θεσμός και πρέπει να καταργηθεί. Είναι ΠΛΗΡΩΣ αποτυχημένος και γίνεται μόνο για να κονομάει κανά φράγκο η σουφρολίγκα.

  12. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Συμφωνώ απόλυτα.
    Η play offs όπως στο μπάσκετ ή καθόλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *