Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Οι σακούλες και τα γκολ

Ο Μαμαντού Νιάνγκ της Μαρσέιγ πατάει απότομα ‘φρένο’ και αλλάζει εντελώς κατεύθυνση πορείας πριν οι δυο αμυντικοί της Μίλαν συνειδητοποιήσουν καν τι έχει συμβεί ή ποια είναι η σωστή πορεία, θυμίζοντας σκηνή καταδίωξης με αμάξια σε ταινία δράσης του Χόλιγουντ.

O Φίλιπο Ινζάγκι της Μίλαν πιθανόν να μην μπορούσε καν να φανταστεί τον εαυτό του να κάνει τέτοια κίνηση.

Ο Μαμαντού Νιάνγκ της Μαρσέιγ έκανε 5 σουτ σε ολόκληρο το παιχνίδι χωρίς να καταφέρει να βρει εστία, με αποτέλεσμα η Μαρσέιγ να ηττηθεί εντός έδρας από μια ομάδα που έπαιξε ένα ολόκληρο ημίχρονο κλεισμένη στην περιοχή της.

Ο Φίλιπο Ινζάγκι της Μίλαν έκανε 3 σουτ στα 87 λεπτά που αγωνίστηκε και πέτυχε δυο γκολ (αν και το πρώτο από θέση οφσάιντ).

Η Μίλαν έφυγε από την έδρα της Μαρσέιγ με το πολύτιμο διπλό. Τόσο απλά.


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Σομπρεροματιά: Τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της φάσης των 16

Το συγκεκριμένο κείμενο έπρεπε να έχει ανέβει χθες αλλά επειδή άνθρωποι είμαστε και βγαίνουμε συχνά εκτός προγράμματος, και χρονοδιαγράμματος, ανέβηκε σήμερα. Δεν πειράζει θα πείτε, και δίκιο θα έχετε, μιας και οι πιστοί του μπλογκ θα το διαβάζατε, με την ίδια λαχτάρα, ακόμα και αν ανέβαινε σε καμιά δεκαριά μέρες και σας ευχαριστώ. Είμαι σίγουρος […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Ζέκα δεν τα παρατά ποτέ

«Ήταν η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου. Ήταν ένα φοβερό συναίσθημα όταν άκουσα τον εθνικό ύμνο και όταν μπήκα στο γήπεδο. Η πρώτη εμφάνιση με την εθνική Ελλάδος σε αγώνα προκριματικών Μουντιάλ ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ήταν μια μαγική στιγμή». Τίποτα περίεργο σε αυτές τις δηλώσεις. Κάθε παίκτης που παίζει στην εθνική […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Οι σακούλες και τα γκολ”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    Άσε που σκοραρε, ποιός? ο Χάιντσε… Βασικός επιθετικός αντί του Μέσι στο επόμενο ματς της Αργεντινής…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *