Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Αποκάλυψη: Σκάουτερ της Μίλαν δεν γνωρίζει τον Μέσσι!!!

inspector

Αποχωρώντας από το γήπεδο ο σκάουτερ της Μίλαν, δε μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για τον Νίνη. «Πραγματικά πρώτη φορά στη καριέρα μου διακρίνω σε παίκτη τέτοιας ηλικίας τόσο ταλέντο και τόσο μεγάλο πλουραλισμό στις κινήσεις του. Και δημιουργούσε και εκτελούσε και κατάφερε να ξεχωρίζει με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους. Και μην ξεχνάμε ότι το έκανε απέναντι σε μία από τις καλύτερες εθνικές Ελπίδων στο κόσμο, την Αγγλία».
Από gazzetta.gr

Ώστε έτσι λοιπόν. Είδε ο σκάουτερ της Μίλαν τον Νίνη αγωνιζόμενο κατά της Εθνικής Ελπίδων της Αγγλίας και έκανε αυτή την φοβερή δήλωση.
Προφανώς δεν πολυμετακινείται απ την Ιταλία ο συγκεκριμένος σκάουτερ. Εκτός αν οι δηλώσεις του (ανώνυμες βεβαίως) δεν έγιναν ποτέ ή … τροποποιήθηκαν ελαφρώς απ τον ενθουσιώδη ρεπόρτερ.
Δώστε μπαρούφες στο λαό!!!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η μέρα που γεννήθηκε ο… Kαλύτερος

Μια μέρα σαν κι αυτή, στις 22 Μαΐου του 1946 γεννήθηκε κάπου στο ανατολικό Μπέλφαστ ο Τζόρτζ Μπεστ. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα ο σκάουτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην περιοχή, Μπομπ Μπίσοπ, έστειλε ένα τηλεγράφημα στον τότε προπονητή της ομάδας, Ματ Μπάσμπι το οποίο έλεγε λιτά και περιεκτικά: “Νομίζω ότι σου βρήκα μια ιδιοφυΐα”. Δεκατρία χρόνια αργότερα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χορηγία στον Αέρα

Ή μάλλον στο αέριο. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Το Ουκρανικό ποδόσφαιρο δεν είναι η μόνη παράπλευρη απώλεια της κρίσης στην Ουκρανία. Οι οπαδοί της Σάλκε την προηγούμενη βδομάδα έστειλαν ανοιχτό γράμμα στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εκφράζοντας την ανησυχία τους για τη σχέση της Σάλκε με τον Πούτιν λόγω Γκάζπρομ. Η […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *