Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η μαγεία του μεγάλου χρόνου έκθεσης

(Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι παρακολουθεί την προπόνηση των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης)

Η φωτογραφία θα αποτελούσε την τέλεια απεικόνιση της προπονητικής καριέρας του …Άλεξ Φέργκιουσον. Παίκτες πολλοί έρχονται και φεύγουν, ο προπονητής όμως ακλόνητος τους παρατηρεί και τους κατευθύνει. Ο Πελεγκρίνι πρέπει να περιμένει αρκετά για να επιβεβαιώσει την τέλεια έμπνευση του φωτογράφου.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η φωτογραφία της εβδομάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο σκοτεινός Γκάρεθ Μπέιλ

Αν είσαι θαυμαστής του τελευταίου μεγάλου παραδοσιακού αριστερού χαφ, του ανθρώπου που ένα βράδυ ξεφτίλισε τον μεγάλο Μαικόν, τότε ο φωτογράφος Laurence Griffith, που κάλυπτε το προχθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ Λίντς και Τότεναμ, σου προσφέρει μια όμορφη, μινιμαλιστική αλλά ταυτόχρονα επιβλητική φωτογραφία, ιδανική για φόντο για την επιφάνεια εργασίας σου. (Εδώ σε μεγαλύτερο μέγεθος)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι καλύτερες φωτογραφίες του 2013

Πιστό στην παγκόσμια παράδοση που απαιτεί τον Δεκέμβρη να συγκεντρώνουμε σε λίστες ότι αξιόλογο πέρασε μπροστά απ’ τα μάτια μας ή ερέθισε τα αυτιά μας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, το περιοδικό World Soccer… (Σε περίπτωση που δεν το έχεις ακούσει ποτέ ξανά στο παρελθόν, το ιστορικό αυτό περιοδικό έχει βάση του την Αγγλία […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *