Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Μας κατέστρεψε ο βέλιουρας, δεν άφησε τίποτα η μουγρίτσα!

mougritsa

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να ξόδεψε πάνω από 250 εκατομμύρια αυτό το καλοκαίρι γιά να ενισχύσει το ρόστερ της, όμως δεν κατάφερε μέχρι σήμερα να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά μιά ιδιότυπη κατάρα που την κατατρώει.
Ο χλοοτάπητας του Σαντιάγκο Μπερναμπέου, του γηπέδου που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League στις 22 του Μάη, μετά από 4 παιχνίδια (τρία φιλικά και ένα επίσημο), κρίθηκε ακατάλληλος γιά την συνέχεια καθώς ο ήλιος που περνάει απ το νότιο πέταλο σε συνδιασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες των πρώτων πρωϊνών ωρών, ενθάρρυνε την εμφάνιση ενός «ιού» που έπιασε αμέσως…δουλειά ξεραίνοντας το χορτάρι.
Ετσι οι merengues υποχρεώθηκαν άρον-άρον να προχωρήσουν στη αντικατάσταση αυτού του σλοβακικής προέλευσης χλοοτάπητα και ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος αφού έχουν μόνο 9 μέρες στην διάθεσή τους.
Συγκεκριμένα στις 20 Σεπτεμβρίου αντιμετωπίζουν εντός έδρας την Χέρεθ και μέχρι τότε θα πρέπει να έχει τοποθετηθεί ο νέος ολλανδικός τάπητας.
Να σημειωθεί πως αυτή είναι η τέταρτη αντικατάσταση χλοοτάπητα του Σαντιάγκο Μπερναμπέου σε διάστημα περίπου ενός έτους.
Μετά την συναυλία του Bruce Springsteen στις 17 Ιουλίου του 2008 το τερέν άλλαξε και τοποθετήθηκε τάπητας απ το Βαλτεμπέμπας, το αθλητικό κέντρο του συλλόγου. Μόλις 5 μήνες μετά, τον Δεκέμβριο του 2008, έγινε νέα αντικατάσταση με έναν άλλον πορτογαλικής προέλευσης που και αυτός άντεξε μέχρι φέτος τον Ιούνιο, όταν και αντικαταστάθηκε από τον σλοβακικό. Ο οποίος όπως είπαμε έσπασε όλα τα … ρεκόρ παραδίδοντας το πνεύμα μετά από 4 παιχνίδια.
Ο Φλορεντίνο Πέρες, έξαλλος, αναζητεί ευθύνες και φαίνεται πως τις βρήκε στο πρόσωπο του Γενικού διευθυντή της προεδρίας Μανουέλ Ρεδόνδο.
Λέτε να τον βάλει να πληρώσει τη λυπητερή;

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το απρόβλεπτο ποδόσφαιρο του Κίκε Σετιέν

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλές διαφορετικές φιλοσοφίες, δεκάδες τακτικές και αρκετά συστήματα αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που θεωρούνται δεδομένα απ’όλους. Έτσι, όταν είσαι μια μικρή ή μικρομεσαία ομάδα και πηγαίνεις να παίξεις στο Καμπ Νου, η λογική λέει ότι ο βασικός σου στόχος είναι να αμυνθείς όσο πιο σφιχτά γίνεται. Κι αν η μοίρα το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εξομολογήσεις Ενός Επικίνδυνου Δοντιού

Σήμερα η βρετανική εφημερίδα Guardian δημοσιεύει αποσπάσματα από το ακυκλοφόρητο (μέχρι την επόμενη βδομάδα) βιβλίο του Λουίς Σουάρες  «Περνώντας τη γραμμή: Η δική μου Ιστορία». Ο Σουάρες δίνει τη δική του οπτική για τα θέματα των δαγκωματιών, το πως του βγαίνει και πως προσπαθεί να το αντιμετωπίσει. Θα μπορούσα να ανεβάσω το στάτους μου στην […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Μας κατέστρεψε ο βέλιουρας, δεν άφησε τίποτα η μουγρίτσα!”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    Δεν τα κατάφερε ο χλοοτάπητας Σκλεναρίκοβα. Στηρίζουμε χλοοτάπητα Σιλβί Φαν ντε Φάαρτ.

  2. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Με χέρια και με πόδια 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *