Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Οι σακούλες και τα γκολ

Ο Μαμαντού Νιάνγκ της Μαρσέιγ πατάει απότομα ‘φρένο’ και αλλάζει εντελώς κατεύθυνση πορείας πριν οι δυο αμυντικοί της Μίλαν συνειδητοποιήσουν καν τι έχει συμβεί ή ποια είναι η σωστή πορεία, θυμίζοντας σκηνή καταδίωξης με αμάξια σε ταινία δράσης του Χόλιγουντ.

O Φίλιπο Ινζάγκι της Μίλαν πιθανόν να μην μπορούσε καν να φανταστεί τον εαυτό του να κάνει τέτοια κίνηση.

Ο Μαμαντού Νιάνγκ της Μαρσέιγ έκανε 5 σουτ σε ολόκληρο το παιχνίδι χωρίς να καταφέρει να βρει εστία, με αποτέλεσμα η Μαρσέιγ να ηττηθεί εντός έδρας από μια ομάδα που έπαιξε ένα ολόκληρο ημίχρονο κλεισμένη στην περιοχή της.

Ο Φίλιπο Ινζάγκι της Μίλαν έκανε 3 σουτ στα 87 λεπτά που αγωνίστηκε και πέτυχε δυο γκολ (αν και το πρώτο από θέση οφσάιντ).

Η Μίλαν έφυγε από την έδρα της Μαρσέιγ με το πολύτιμο διπλό. Τόσο απλά.


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μια φανταστική ιστορία

Ένα βράδυ μετά από πολλά-πολλά χρόνια ο, ηλικιωμένος τότε, Κoσμίν Μότσι θα πιάσει κουβέντα με κάποιον νεαρό μπάρμαν σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί στη Ρουμανία και η συζήτηση θα προχωρήσει πέρα από τα κλασσικά μονοπάτια του καιρού, της οικονομίας και της πρόστυχης φύσης των γυναικών και ο μπάρμαν θα ρωτήσει τον Μότσι για τη δουλειά του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ένα (μεγάλο;) ταξίδι ξεκινάει με δυο απίστευτα γκολ

Όπως όλοι, σχεδόν, θα γνωρίζετε η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει την έδρα της στο Σαν Σεμπαστιάν. Το Σαν Σεμπαστιάν είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις του ηλιακού μας συστήματος κι ένα από αυτά τα μέρη που όταν τα επισκεφτείς εισχωρούν τόσο βαθιά μέσα στο μυαλό σου που δεν φεύγουν από εκεί ούτε με σφαίρα με Αλτσχάιμερ. […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Οι σακούλες και τα γκολ”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    Άσε που σκοραρε, ποιός? ο Χάιντσε… Βασικός επιθετικός αντί του Μέσι στο επόμενο ματς της Αργεντινής…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *