Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο Μάκαρος στη φυλακή. Πάλι!

makaros left the building

Χωρίς πρόεδρο κινδυνεύει να μείνει το επόμενο διάστημα η Νέα Καβάλα, αφού μετά από μια πρωτοφανή συμμαχία των 3Κ (του Κατεστημένου, του Κράτους και των Κωλο-δικαστηρίων), ανακοινώθηκε σήμερα η απόφαση φυλάκισης του Μάκη Ψωμιάδη, γνωστότερου με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο ‘Μάκαρος’, με σκοπό να χτυπηθεί η ξέφρενη, έως τώρα, πορεία στο πρωτάθλημα της Βορειοελλαδίτικης ομάδας εκεί που πραγματικά βρωμάει. Στο κεφάλι.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον Μάκαρο αφορούν εργασίες που όφειλε σύμφωνα με κάτι λογιστικά κωλόχαρτα να κάνει στους Θρακομακεδόνες, οι οποίες ως εκ θαύματος – το οποίο όμως δεν του αναγνωρίζει κανένας – μεταμορφώθηκαν σε πούρα Αβάνας, εκλεκτής ποιότητας και εξαίσιας γεύσης, απ’ αυτά που θα ζήλευε ακόμα και ο Μαραντόνα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από την αναφορά στους Θρακομακεδόνες, οι κατηγορίες αφορούν την περίοδο που ο Μάκης Ψωμιάδης ήταν πρόεδρος της ΑΕΚ, τότε που τον σταμάταγε ο κόσμος της ομάδας κάθε πέντε βήματα στο Κολωνάκι, όταν πήγαινε να κουρευτεί, για να τον ρωτήσει “πρόεδρε, τι θα γίνει με τον Γρηγόρη (Γεωργάτο)”;

Σύμφωνα με το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ, μέσα στις επόμενες μέρες οι Αρχές θα αναζητήσουν τον Μάκαρο για να τον οδηγήσουν στις φυλακές, ψάχνοντας για ίχνη σε όλα τα τασάκια του νομού Καβάλας. Η προϊστορία των σχετικών αναζητήσεων πάντως, αφήνει αμφιβολίες για την επιτυχή κατάληξη τους, αφού όσες φορές τα τσακάλια της Αστυνομίας κατάφεραν να εντοπίσουν τον “ύψους 2 μέτρων, σωματώδη, με μαύρα μαλλιά και μεγάλο μουστάκι (όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ένα παλιότερο ένταλμα σύλληψης)” Ψωμιάδη, οι γιατροί αποφαινόταν πως είναι άρρωστος και δεν μπορεί να πάει φυλακή, απόφαση που γιορταζόταν με κατανάλωση του καλύτερου πούρου της προσωπικής του συλλογής, που υπάρχει πάντα στο σπίτι για τέτοιες περιπτώσεις.

Στην ακραία περίπτωση που η νέα αυτή προσπάθεια φυλάκισης δεν αποβεί άκαρπη, όπως οι προηγούμενες, τότε δεν αποκλείεται να μάθουμε τον λόγο που τα εισιτήρια στο γήπεδο της Καβάλας ήταν τόσο ακριβά. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, είναι πανάκριβα τα ρημάδια τα αεροπορικά άμα τα κλείσεις τελευταία στιγμή.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ελληνική Αστυνομία, Καβάλα

5 σχόλια σχετικά με το “Ο Μάκαρος στη φυλακή. Πάλι!”

  1. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Καβάλα στο δελφίνι, τον κόσμο γύριζα
    είπα να σε ξεχάσω
    μα σ αποθύμια
    σ αποθύμισααααααα 🙂

  2. Ο/Η charlie λέει:

    Τόσο κυνηγητό δεν αντέχεται ρε γμτ…
    ΚρίμαΣ.

  3. Ο/Η formerly known λέει:

    Μα γιατί το λες αυτό; Εγώ, για παράδειγμα, βρήκα πτήση για τις 4/10, one way (τυχαία η επιλογή), Αθήνα-Τορόντο με Turkish Air (μέσω Κων/πολης) με μόλις 999.18 ευρώ…

  4. Ο/Η duendes λέει:

    Λίγος ο Καναδάς για τον Μάκαρο που θέλουμε..

    Για τσέκαρε και για Χαβάη μέσω Κούβας.

  5. Ο/Η ashton λέει:

    Δε νομιζω να πηγε Καναδα. Εχει απαγορευση εξοδου απο την εποχη που γυρισε απο Ελβετια στα μεσα/τελη των ’80ς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *