Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Παρέλαση; Ούτε τις εκλογές!

“Πέρυσι τέτοια εποχή ήμασταν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Κοιτάξτε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Όλοι κάνουν στραβοπατήματα. Εδώ η Μπάγερν του Φαν Γκάαλ έχασε τα τρία πρώτα ματς. Θα με κρεμάσετε στην Ακρόπολη; Στο Καραϊσκάκη; Όλοι κάνουμε λάθη. Αυτό δεν σημαίνει πως θα συνεχίσουμε να το μασάμε συνέχεια και συνέχεια.”

Τιμούρ Κετσπάγια, (πρώην) προπονητής του Ολυμπιακού, το Σάββατο το βράδυ

“Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει προσωρινά ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Βοηθός του κ. Μπάντοβις θα είναι ο Ανδρέας Νινιάδης”.

ΠΑΕ Ολυμπιακός, σήμερα το πρωί

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Ολυμπιακός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

To παλάτι των ονείρων του Σοκόλ Κούστα

Ήταν 11 Δεκεμβρίου του 1990 όταν τέσσερις νεαροί απ’ το χωριό Αλίκο των Αγίων Σαράντα δέχονταν τα πυρά Αλβανών στρατιωτών στην προσπάθειά τους να περάσουν τα σύνορα. Για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό που ήθελαν ήταν απλά να ζήσουν ελεύθεροι, μακριά από την τυραννία της δικής τους χώρας. Το τίμημα που πλήρωσαν ήταν η ίδια τους […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πόσο καλά ξέρεις το ντέρμπι των αιωνίων;

Από το 1930, όταν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι, μέχρι και σήμερα, τα ντέρμπι των αιωνίων καθηλώνουν το μεγαλύτερο ποσοστό των φιλάθλων της ποδοσφαιρικής Ελλάδας. Ακόμα και όταν δεν είναι καλά παιχνίδια (κάτι όχι σπάνιο) ή δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, το γόητρο και η ανάγκη για νίκη επί του αντιπάλου […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Παρέλαση; Ούτε τις εκλογές!”

  1. Ο/Η Miristis Pitogiron λέει:

    Έκανε μπαμ από χιλιόμετρα ότι ο Τιμούρ ανήκει στο Judean People’s Front. Λογικό κι επόμενο να πάρει αυτή την απόφαση ο Ανατολικογερμανοπειραιώτης Αυτοκράτορας.

    Γγγγιλίς Τιμούγ !!!

  2. Ο/Η duendes λέει:

    Socrates: Look, you’ve got it all wrong! You don’t NEED to follow ME, You don’t NEED to follow ANYBODY! You’ve got to think for your selves! You’re ALL individuals!
    The Crowd: Yes! We’re all individuals!
    Socrates: You’re all different!
    The Crowd: Yes, we ARE all different!
    Man in crowd: I’m not…
    The Crowd: Σκασμός!

  3. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Και ούτε ένα τυπικό ευχαριστώ.
    Ετσι, γιά τα μπικικίνια του Τσου Λου ρε παιδί μου
    Γιατί τελικά, αυτό πλήρωσε ο φουκαράς…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *