Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τρώγαμε τα νύχια μας

Αγχος μεγάλο μας διακατείχε αδέρφια και σταγόνες ιδρώτα διαπότιζαν το πρόσωπό μας.
Τέτοιο νταράκουλο είχαμε να νοιώσουμε από το επικό γκολ του Αντρεσίτο στο Μπριτζ του Στάνφορντ ή από την πλασαριστή κεφαλιά του Λιονέλου στη Ρώμη.
Όχι, δεν μιλάω για το γκολ του Πεντρίτο στο Μονακό.
Για ένα ακόμα πιο κρίσιμο λέω, αυτό το τρίτο που πετύχαμε εναντίον του θεριού των Αστούριας και που οι παίκτες το πανηγύρισαν πιο πολύ από κάθε άλλο εδώ και δύο χρόνια.
Ο Ζλάταν σκόραρε αδέρφια. Τα πλήθη παραληρούν. Η μακριά μύτη του Τσίκι μίκρυνε κατά δύο πόντους. Ο Λαπόρτα τίναξε το σακάκι του με ύφος γκαντέμη αρχαγγέλου της κάθαρσης.
Ο κόσμος πιά είναι καλύτερος, ο βοηθός πάλι, δεν νομίζω (χωρίς να βάζω και το χέρι μου στη φωτιά)

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μια Επένδυση Υψηλού Ρίσκου

Το ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν θα γινόταν κάποια στιγμή προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν τόσο δεδομένο, όσο ότι ο Κριστιάνο δε θα πανηγυρίσει γκολ του Μπέιλ όταν αυτός βρίσκεται στην απέναντι γωνία με το τέρμα κενό. Το χρονικό πλαίσιο όμως που έγινε αυτή η κίνηση είναι κάπως περίεργο, ή μάλλον καλύτερα είναι σύμφωνο με τη […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια δίκη, ένα συγκρότημα και ένα γκολ

Κανείς δεν περίμενε ότι το γκολ νούμερο 5000 στην ιστορία της Ρεάλ Σαραγόσα θα είχε τόσο μεγάλη σημασία κι αυτό γιατί έτυχε να το σκοράρει ο Αργεντίνος Φράνκο Ζουκουλίνι. Ο νεαρός χαφ το πανηγύρισε δείχνοντας ένα μπλουζάκι που έγραφε: “Οι Καγιεχέρος αθώοι, η μουσική δεν σκοτώνει”. Κι αν πολλοί Ισπανοί δεν το κατάλαβαν, πίσω στην […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Τρώγαμε τα νύχια μας”

  1. Ο/Η Draculas λέει:

    Το μπηξε ο Μυταΐνοβιτς; Ελαααααα ωρε παικτουραααααα!!!!

    Τρέμε Διογο λεμε… 😀

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *