Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

MEGA live undead

Τηλεθεατής του MEGA που περιμένει ως τις 3 για να δει τα γκολ
Τηλεθεατής του MEGA που περιμένει ως τα χαράματα για να δει τα γκολ

Οι δύσκολες μέρες έφτασαν. Ο δύσμοιρος Έλλην ποδοσφαιρόφιλος που δεν έχει συνδρομητική και θέλει να δει τα γκολ του C.L. έχει μία επιλογή. Περιμένει να δει ξανά τις φάσεις του αγώνα που μόλις τελείωσε, να δει την Κικίτσα με την webcam να μιλάει για τον Κετσπάγια, να δει τα αποτελέσματα μιας ακόμα ανούσιας ψηφοφορίας, να δει την ανάλυση του αγώνα του οποίου μόλις είδε τις φάσεις (ενώ τον είχε δει ολόκληρο) από ποδοσφαιριστές, ηθοποιούς, καμεραμάν, να δει σχεδόν ολόκληρο ακόμα έναν αγώνα και τελικά στην 1.45 να αρχίσει να βλέπει τα γκολ από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Και αν αντέξει στον καναπέ του, εκεί κοντά στις 3 το πρωί μπορεί να ολοκληρώσει τη νύχτα και την επόμενη μέρα στη δουλειά να διηγείται στους συναδέλφους για τα 3 γκολ του Γκραφίτε, την ευστοχία του Ινζάγκι και τα άλλα μαγικά που συνέβησαν…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League, Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Άντερλεχτ-Ολυμπιακός: Αν συνεχιζόταν…

94′ – Το σκορ είναι στο 0-3. Οι Βέλγοι κερδίζουν κόρνερ από τα δεξιά. Οι παίκτες του Ολυμπιακού αναλαμβάνουν από έναν παίκτη. Ο Μανωλάς διώχνει τον Σάμαρη από την περιοχή για καλό και για κακό. Ο Σάμαρης τον ρωτάει “και τι να κάνω;” Ο Μανωλάς του απαντάει “δεν με νοιάζει, πρόσεχε τον τερματοφύλακα τους, τι […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο τελικός που όλα έγιναν ανάποδα

Στα μέσα περίπου του Μαΐου του 1994, η Αθήνα περίμενε με προσμονή να δει δυο μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες να μάχονται για το κορυφαίο τρόπαιο της Ευρώπης. Ο τελικός του Champions League εκείνης της χρονιάς ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι, ο πιο εμπορικός τελικός του Πρωταθλητριών μετά από αρκετά συνεχόμενα χρόνια που τουλάχιστον μια ομάδα ήταν… αντιεμπορική […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

7 σχόλια σχετικά με το “MEGA live undead”

  1. Ο/Η Nordsee λέει:

    Αυτό ακριβώς σχολιάζαμε και μεις χθες το βράδυ! Περιμέναμε να δούμε τα goal και κάνανε ανάλυση για το ματς που μόλις είχαμε δει, μετά μας έδειξε το Αθλέτικο – ΑΠΟΕΛ (είναι δυνατόν να μας δείχνουν παίχνιδι που έληξε 0-0 μόνο και μόνο επειδή παίζει ο ΑΠΟΕΛ; Κάτι αντίστοιχο του Ολυμπιακού δηλαδη…όποτε παίζει ο Ολυμπιακός, δεν πα να παίζουν οι ήρωες της DC με τους ήρωες της Marvel μπάλα…τον Ολυμπιακό θα δούμε!) και μετά να οι web cams, να ποιός βγήκε MVP , να κάτι διαφημηστικά διαλείματα… πήγε 2 και ακόμα μόνο αό 2 ματς είχαμε δει τα goal! Έλεος….

  2. Ο/Η duendes λέει:

    Μόνη λύση, να επέμβουν τα συνδικάτα.
    Το ΜΕΓΑ μειώνει την πρωινή παραγωγικότητα των ανδρών εργαζομένων τις μέρες Τετάρτη και Πέμπτη!

    Δόξα και τιμή στους ανώνυμους-παράνομους, που μια ώρα μετά τα παιχνίδια έχουν ανεβάσει όλες τις φάσεις στο ίντερνετ, χωρίς ..επιστημονική ανάλυση και διαφημιστικά διαλείμματα.
    For those about to upload, we salute you!

  3. Ο/Η balkou λέει:

    Όταν είδα ότι άρχισαν να μιλούν για τον Κετσπάγια κουφάθηκα εντελώς. Σε μια φάση κατά τις 3 ξύπνησα απ’τον ήχο του σήματος της εκπομπής. Συγχαρητήρια συνεχίζετε να είστε γελίοι εκεί στο Μέγκα… Χώρια του ότι θα πήξουμε στην Αγγλία, καθότι κριτήριο για ποιό ματς θα δείξουν είναι μάλλον τα ψώνια και οι μπύρες του Σωτηρακόπουλου… Ουστ!

  4. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    balkou το θεμα της Αγγλιας μπορει να αρεσει σε καποιους!
    Σφυριζωκλεφτικα-4-

  5. Ο/Η charlie λέει:

    Τραγελαφική εκπομπή ίσως η χειρότερη του είδους. Στην αντίστοιχη γαλλική που είχα δει παλαιότερα, παρότι υπήρχε κοινό, και καλεσμένοι (συνήθως προπονητές) δεν το ξεφτυλίζανε σε διάρκεια, έδειχναν τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων πρώτα-πρώτα και επίσης το μαγνητοσκοπημένο ματς δεν ήταν ποτέ πάνω από 40-45 λεπτά (αν ήταν ματσάρα).
    ΗΜΑΡΤΟΝ και ΕΛΕΟΣ με το ΜΕΓΚλΑ…

  6. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Τα πράγματα είναι απλά.
    Εχουμε μιά μπύρα και προσπαθούμε να την βγάλουμε πίνοντας ως το πρωί.
    Οι άνθρωποι επιμηκύνουν την τηλεθέασή τους και προσθέτουν διαφημισούλες.
    Τα ίδια και η Αθλητική Κυριακή. Αγοράζουν ακριβά τα δικαιώματα και το αντίτιμο είναι να τρώμε στη μάπα αυτή την απαράδεκτη κατάσταση.
    Η δε πουστιά της ΟΥΕΦΑ είναι ότι δεν αφήνει φάσεις Champions League ούτε στο YouTube. Πρέπει να ιδρώσεις πολύ γιά να δεις κάπου τα γκολ το ίδιο βράδυ.
    Εγγραφή σε DVD ή σκληρό με χρονοδιακόπτη, ύπνος και την άλλη μέρα το πρωί τρέξιμο του βίντεο προς θέαση των φάσεων που σε ενδιαφέρουν.
    Δεν βλέπω κάτι άλλο δυστυχώς

  7. Ο/Η charlie λέει:

    Βλέπω το Ίντερ-Μπαρτσελόνα από ένα ολλανδικό.
    Προφανώς αυτοί είναι μ@λάκες που δείχνουν φάσεις (από τα άλλα ματς) στο ημίχρονο και φυσικά λένε και τα σκορ αντί να τα μαθαίνουμε όλα γύρω στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *