Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Διαφημίσεις εξ Αργεντινής

Στην Αργεντινή είναι συχνές οι διαφημίσεις στις οποίες συμμετέχουν ποδοσφαιριστές. Για σήμερα επιλέξαμε μερικές στις οποίες πρωταγωνιστούν (ή κάνουν cameo εμφάνιση) κάποιο γνωστοί μας. Ξεκινάμε με τη διαφήμιση του GranDT, κάτι σαν “Γίνε κι εσύ προπονητής” της γνωστής εφημερίδας Κλαρίν. Στη διαφήμιση αυτή μια παρέα φίλων του Νασούτι κάνει… πικ-νικ στο δάσος μέχρι που βρίσκει τα… κομμένα πόδια του Μαραντόνα  (μην ρωτάτε παραπάνω). Οι φίλοι πηγαίνουν τα πόδια στον Νασούτι που τα… φοράει (!!) και εντυπωσιάζει όλη την Αργεντινή εκτελώντας φάουλ (φοβερή η έκπληξη του σπορτκάστερ όταν πάει να το εκτελέσει) και φέρνοντας βαθμούς στην παρέα.

Mια άλλη γνωστή φάτσα όμως που πρωταγωνιστεί σε διαφημίσεις είναι ο παλιός καλός φίλος Μάρτιν Αρουαμπαρένα. O “Bάσκος” πέρα από ένα καλό αριστερό μπακ (άσχετο από την μέτρια παρουσία του στην ΑΕΚ) είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, μάλλον επειδή είναι μεγάλος χαβαλές. Έτσι, συμμετέχει σε διαφημίσεις της αργεντίνικης μπύρας Κίλμες. Στην… καλοκαιρινή εμφανίζεται στην παραλία να κάνει σερφ (κάπου κοντά στα 38″ !!) σε κάποια στιγμή. Στις επόμενες δύο πρωταγωνιστούν δυο φοβερές φάτσες (ο ένας είναι σαν τον Αργεντίνο Βασίλη Χαραλαμπόπουλο) σε ένα μπαρ. Στην πρώτη ο Μάρτιν σκάει μύτη με την σανίδα του μέσα στο μπαρ (κάπου εκεί στα 33″):

Και στην τελευταία ο Μάρτιν δεν παίζει, αλλά ο ένας από τους δύο τύπου προσπαθεί να πει έναν γλωσσοδέτη με πολλά “ρ”. (κάτι σε στυλ: Arruabarrena va con el barrenador a la barra a pedir una virra, que barbaro, barbaro, barbaro):

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Για ψώνια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τι μπορεί να κάνει η φανέλα για σένα

Φανέλες υπάρχουν πολλές. Ωραίες, άσχημες, ρετρό, υπερ-μοντέρνες, κακόγουστες, αλλά είναι κατά κύριο λόγο αυτό που υπόσχονται. Φανέλες. Τις φοράς στο γήπεδο, στο 5Χ5, στην παραλία και όπου αλλού νομίζεις. Και είναι ένας τρόπος να ενισχύεις την ομάδα σου, τους παίκτες που βλέπουν τα χρώματα στις κερκίδες. Αυτά μέχρι φέτος. Γιατί από φέτος σε μια υπερ-γραφική […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θεϊκή παρέμβαση, η τελευταία ελπίδα

Όλοι μας έχουμε κάποια ομάδα να υποστηρίζουμε στο Μουντιάλ και μια διαφορετική άποψη για το ποια είναι η καλύτερη. Υποκειμενικό είναι. Εκεί όμως που δεν δέχομαι αντίρρηση είναι για το ποια χώρα έχει τις καλύτερες ποδοσφαιρικές διαφήμισεις. Τόσο καλές που δεν προλαβαίνω να τις βάζω όλες. Μιλάω φυσικά για την Αργεντινή, που αν είχε τόσο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *