Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Θα ψαχτούμε όλοι…

Μετά το sold-out στην μπουτίκ της Λίβερπουλ στα σετ θαλάσσης, οι ιθύνοντες της δεύτερης παλαιότερης ομάδας της πόλης υποψιάζονται ότι το ενδιαφέρον για το σετ προήλθε κυρίως από οπαδούς της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ που θα επισκεφτούν το Άνφιλντ για το μεγαλό ντέρμπυ της ερχόμενης αγωνιστικής. Κυκλοφόρησαν φήμες ότι οι μισητοί αντίπαλοι ετοιμάζουν διάφορα χάπενινγκς και αυτό φυσικά ανησύχησε τους ανθρώπους της Λίβερπουλ. Για τον λόγο αυτό αποφάσισαν να γίνει αυστηρός έλεγχος στους εκδρομείς ούτως ώστε να μην περάσουν στο γήπεδο προκλητικά αντικείμενα όπως κόκκινες μπάλες και πετσέτες.

Την ίδια στιγμή, ισχύει το λαϊκό ρητό: “Μάθανε πως γ.μιόμαστε και πλάκωσαν κι οι γύφτοι”, αφού ευκαιρία να κοροϊδέψουν την Λίβερπουλ έχουν βρει ακόμα και παίκτες ομάδων χαμηλότερων κατηγοριών, όπως ο τερματοφύλακας της Λιντς Σέιν Χιγκς που εμφανίστηκε κάπως έτσι στο ζέσταμα της ομαδας του πριν το νικηφόρο ματς με τη Νόριτς:

leeds_keeper_shane

ΥΓ Να’ ναι καλά το παλικάρι που πέταξε την μπάλα και έχουμε θέματα να ασχοληθούμε…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ντροπή για έναν ιδιοκτήτη

Υπάρχουν κάποιοι σύλλογοι που είναι δημοφιλείς περισσότερο από όσο θα περίμενε κανείς. Ακόμα κι αν κινούνται σταθερά μέσα στην μετριότητα αγωνιστικά και δεν το δικαιολογούν με τις πορείες τους. Ένας από αυτούς είναι η Νιουκάστλ, μια ομάδα που υπάρχουν πολλοί λόγοι να συμπαθείς, αν και πέρασε η γαλλική της μόδα. Ένας σύλλογος που είναι ίσως […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Panzer mama

Κι είχε ένα σίδερο μ’ ατμό και λίγο ιδρώτα στο λαιμό Σάββατο απόγευμα στην άκρη της κουζίνας. Γυρνάει ραντίζει ένα γιακά και λέει στον Λόταρ ξαφνικά πως πάει κι αυτός ο μήνας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *