Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Μπράβο!

olympiakos

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκτιμώντας ότι η παράβαση στην οποία υπέπεσε η Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός κατά τον χθεσινό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος αποτελεί ένα στιγμιαίο ανθρώπινο λάθος, αποφάσισε να μην υποβάλλει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός έκανε το αυτονόητο, μετά την δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε. Σε κάθε περίπτωση, επειδή είμαστε στην Ελλάδα, ακόμα και αν κάνεις το αυτονόητο, αξίζεις ένα μπράβο.

ΥΓ. Ναι και η υπόθεση Βάλνερ ήταν ανθρώπινο λάθος. Ναι και τότε ο Ολυμπιακός δεν έπρεπε να κινηθεί στα δικαστήρια. Αλλά εδώ κρίνω μόνο το χθεσινό συμβάν.

ΥΓ2. Λες όλα αυτά να είναι μια ενορχηστρωμένη τακτική Ολυμπιακού – ΕΠΟ, ώστε να κάνει την έφεση η ΕΠΟ; Βρε λες;

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Κύπελλο Ελλάδας, Ολυμπιακός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τα ελληνικά drones

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μην έχει μάθει για τα γεγονότα στον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία και το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι που μπήκε στο γήπεδο με την σημαία της “Μεγάλης” Αλβανίας και προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο, ξύλο και διακοπή του αγώνα. Με βάση αυτή την καταπληκτική ιδέα προβοκάτσιας και τρολαρίσματος, η ομάδα του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το εναλλακτικό κουΐζ του sombrero για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Φίλε αναγνώστη εάν έχεις βαρεθεί να απαντάς σε κουΐζ γνώσεων στα οποία το χάι σκορ σου είναι 1 στις 76 σωστές απαντήσεις, το σομπρέρο είναι για μια ακόμη φορά εδώ για σένα, για να σου προσφέρει το απόλυτο κουΐζ για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στο οποίο σημασία δεν έχει ο προορισμός-σωστή απάντηση, αλλά το ταξίδι. Άραξε λοιπόν, μην […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

16 σχόλια σχετικά με το “Μπράβο!”

  1. Ο/Η Antonis λέει:

    Περιμενε να δουμε αν τελειωσε εδω αυτη η ιστορια. Κατι διαβαζω για αυτεπαγγελτες παρεμβασεις κλπ.

    Θα πρεπει να περιμενουμε λιγες μερες, αν τα δημοσιευματα αυτα εχουν δοση αληθειας..

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Ας περιμένουμε καλύτερα γιατί υπάρχει κι η ΕΠΟ

  3. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Μπα, επιλεγω να δω τα πραγματα απο την αθωα της σκοπια… Αν και απο οτι διαβαζω στο sportdog …

    “Διότι ενδεχομένως να μην ήταν σίγουρο ότι θα κέρδιζαν την υπόθεση αν πήγαινε στα δικαστήρια.Σύμφωνα με δεδικασμένη υπόθεση στο CAS, για παλαιότερο παιχνίδι μεταξύ της Καστοριάς και του Εθνικού Αστέρα, δεν μπορεί να ισχύσει με βάση το κοινοτικό δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, περιορισμός στη συμμετοχή παικτών που έχουν στην κατοχή τους κοινοτικό διαβατήριο! “

  4. Ο/Η balkou λέει:

    Ε καλά κι αυτό το τελευταίο που βάζεις δε συναινεί στο “αθώο” στο οποίο σωστά εστιάζεις.
    Άλλο το δεν κάνω γιατί δε θέλω, άλλο το δεν κάνω γιατί μπορεί και να την φάω στο τέλος και να γίνω διπλά ρεζίλι και δεν πρέπει να αποκλείσουμε καθόλου το ενδεχόμενο ότι ακόμη και το αν υπήρχε δυνατότητα ένστασης (ελέω πολλών κοινοτικών) υπήρχε στα αλήθεια και το όλο θέμα να’γινε για να γίνει η “μεγαλόκαρδη παραίτηση από κάθε διεκδίκηση”, για να ξεχαστεί μια και καλή η υπόθεση Βάλνερ…

  5. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Πηγα να πω μια φορα στην ζωη μου μπραβο στον ΟΣΦΠ κ μου βγηκε σκαρτο ποστ, ασε… Ζηταω ταπεινα συγγνωμη γιατι δεν καλυψα επακριβως το θεμα, ειτε δικαστικα, ειτε βαζοντας το παραθυρο της ΕΠΟ.

  6. Ο/Η formerly known λέει:

    Καθόλου σκάρτο το συγκεκριμένο σημείο. Η ΕΠΟ δεν έχει δικαίωμα να παρέμβει αυτεπάγγελτα και -φυσικά- δεν θα το κάνει κιόλας.

    Εντούτοις, σκάρτο (όχι με δική σου ευθύνη, προφανώς λόγω άγνοιας) είναι η αναφορά σου στην περίπτωση Βάλνερ. Η εν λόγω δεν είχε καμία σχέση με «ανθρώπινο λάθος». Ήταν εν γνώση των ανθρώπων της Καλαμαριάς το αντικανονικόν της συμμετοχής του Αυστριακού πριν από το παιχνίδι αλλά, βασιζόμενοι προφανώς στη χαλαρότητα που διέπει τους ποδοσφαιρικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς, αποφάσισαν να το ρισκάρουν.
    Εισέτι απόδειξη αυτού, το γεγονός ότι ο άνθρωπος που διέρρευσε την ιστορία αυτή -η οποία ξεκίνησε το ντόμινο που ακολούθησε- ήταν ο Γιάννης Κομπότης, στον οποίον λίγες μέρες πριν είχε προταθεί ο συγκεκριμένος παίκτης αλλά δεν τον απέκτησε γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο.

  7. Ο/Η balkou λέει:

    Εντάξει, είχε βγάλει και η ΕΠΟ ένα δελτίο που υποτιθεται ότι δουλειά της είναι να ελέγχει το σύννομο ή μη κάθε μεταγραφής…

  8. Ο/Η Antonis λέει:

    H μεταγραφη ηταν νομιμη και η εκδοση δελτιου αναποφευκτη.

    Η συμμετοχη παρατυπη.

    Τοσο δύσκολο ειναι πια;

    Μεχρι και σε καθημερινη εφημεριδα, οταν εγινε γνωστη η αποκτηση του Βαλνερ απο την Καλαμαρια, ενας δημοσιογραφος που κατι ήξερε προφανως, είχε προειδοποιησει οτι η Καλαμαρια ισως εχει προβλημα αν ο παικτης παιξει μέσα στην σεζον. Νομιζω, οτι ειχε γραφτει στο Βήμα ή στα Νεα, πολιτικη εφημεριδα ηταν σιγουρα, δεν θυμαμαι ποια συγκεκριμενα.

    @ Formeley Known

    ειχα μια εντυπωση οτι ο Βάλνερ ήταν για τη Βέροια. Διολου απίθανο πάντως να ειχε προταθει και αλλού.

  9. Ο/Η formerly known λέει:

    Ναι, είχε προταθεί και στη Βέροια εκτός από τον Λεβαδειακό. Και ένα κουίζ: Ο Κομπότης δεν ρουφιάνεψε απευθείας το θέμα Βάλνερ στον Ολυμπιακό, αλλά το είπε σε κάποιον άλλον, ο οποίος με τη σειρά του το είπε στον Π. Κόκκαλη (ο οποίος, σημειωτέον, ήταν και τότε κατά της ένστασης αλλά την τελική απόφαση την πήρε ο μπαμπάς). Ποιος ήταν ο ενδιάμεσος;

  10. Ο/Η Antonis λέει:

    Δεν ξέρω, εικάζω.

    Κάποιος από Εργοτέλη;

    Το λέω γιατί είχα ακούσει ότι ο Εργοτέλης είχε έτοιμη ενσταση, αν δεν την εκανε ο Ολυμπιακός. Για προφανεις λόγους, όπως αντιλαμβανεται κανείς.

  11. Ο/Η duendes λέει:

    Ο Γκαγκάτσης;

    (Ελληνική ιστορία παρασκηνίου χωρίς τον Γκαγκάτση, είναι σαν τον ‘Νονό’ χωρίς τον Μάρλον Μπράντο)

  12. Ο/Η giorgos λέει:

    Οπως και νάχει ήταν μιά ευχάριστη έκπληξη απο τον Κοκαλιακό!!

  13. Ο/Η Antonis λέει:

    Aν το βρουμε, κερδιζουμε κάτι;

    Συλλεκτικη φανέλα του Βάλνερ ίσως;

    By the way ο τυπος ειναι πρώτος σκορερ στο αυστριακό πρωτάθλημα, με τη Λιντσερ!!!!

  14. Ο/Η formerly known λέει:

    @duendes: Συ είπας…

  15. Ο/Η duendes λέει:

    Δηλαδή μας λες ότι φταίει ο Γκαγκάτσης που ο Ολυμπιακός πήρε εκείνο το ματς (και ‘διέλυσε’ την Καλαμαριά) και μετέπειτα το πρωτάθλημα.

    Τς τς τς..
    Κοίτα τι Κακό πήγαμε να βάλουμε στο σπίτι μας (Θεσ/νίκη).. 🙂

  16. Ο/Η formerly known λέει:

    Το σώσατε, εντούτοις, έστω και με μικρή χρονοκαθυστέρηση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *