Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Παλιός καλός γνωστός

Ένας από τους παίκτες που έχει διχάσει όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια τον κόσμο της ΑΕΚ ήταν ο Ζούλιο Σέζαρ. Δεν γίνεται να είσαι αδιάφορος για τον Ζουλίνιο. Είτε θα τον απεχθάνεσαι και θα σηκώνεσαι  όρθιος κάθε φορά που θα τον κόβουν πάνω στην ντρίπλα φωνάζοντας “Βγάλτον έξω μωρέ, μια ντρίμπλα έχει μόνο και τον έχουν μάθει”, είτε θα τον γουστάρεις και κάθε φορά που θα βάζει ένα γκολ ή θα δίνει μια ασίστ θα σηκώνεσαι όρθιος και θα λες στον προηγούμενο “Ορίστε ο Ζούλιο… Δεν σας αρέσει ε;”

Προσωπικά, ανήκω στη δεύτερη κατηγορία και θεωρώ ένα από τα μεγαλύτερα λάθη την απόφαση να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του παίκτη, την ίδια στιγμή που έχουμε παντρευτεί τον Μαντούκα. Ο Ζουλίνιο μετά από το ατυχές πέρασμά του από τη Ρουμανία και τα όσα πέρασε μαζί με άλλους ξένους παίκτες στην Ραπίντ, βγάζει τις καϊπιρίνιες του στο τουρκικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην Γκαζιάντεπσπορ. Σήμερα σκόραρε δυο φορές στο 85′ και στο 90′ γυρίζοντας μόνος του το ματς και δίνοντας μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του επί της ισχυρής Φενέρ. Το δεύτερό γκολ με το απευθείας φάουλ αξίζει ειδικής μνείας:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, βιντεοθεραπεία, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ποδοσφαιρική ανατριχίλα, Made in Scotland

Το Λιθ είναι μια ιστορική περιοχή στα βόρεια του Εδιμβούργου, η οποία έχει προσφέρει στον πλανήτη τη Χιμπέρνιαν και τα δίδυμα αδέρφια, Τσάρλι και Κρέγκ Ρίντ, που κάποιοι ξέρουμε ως “The Proclaimers” και κάποιοι άλλοι ως “εκείνη η μπάντα που λέει εκείνο το γαμάτο, χαρούμενο τραγουδάκι που κάτι λέει για 500 μίλια“. Όπως οι περισσότεροι Σκωτσέζοι […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ομορφιά του να χάνεις τραγουδώντας

(7 Μαρτίου 2013, Μπουένος Άιρες: Μπόκα Τζούνιορς-Νασιονάλ Μοντεβιδέο / Φωτογράφος: Javier Garcia Martino) – Πως και έγινες οπαδός της Μπόκα Τζούνιορς; – Είναι μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Μια Κυριακή που έβρεχε, καθόμουν στο σπίτι μου μ’ ένα φίλο και βλέπαμε μπάλα στην τηλεόραση. Ήταν ένα παιχνίδι στο γήπεδο της Μπόκα, το Μπομπονέρα και το σκορ ήταν 4-0. […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Παλιός καλός γνωστός”

  1. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Εχεις απόλυτο δίκιο σ αυτό που λες γιά τον Ζούλιο Σέζαρ και ειδικά στη σύγκριση με τον Μαντούκα
    Πολυτέλεια γιά την ΑΕΚ να μην θέλει αυτόν τον παίκτη και απ την άλλη να κρατάει αυτόν τον … ποδοσφαιρικό “απατεώνα”

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Μπορεί όντως να μην έχει ιδιαίτερα πλούσιο ρεπερτόριο και επίσης να μην βοηθάει αμυντικά, αλλά είναι ένας παίκτης (τουλάχιστον στην ΑΕΚ) που δημιουργούσε φάσεις (είτε με σέντρες, είτε με στημένα) και έβαζε και γκολ. Τον ένιωθε ο αντίπαλος. Βέβαια για να είμαστε και ειλικρινείς, δεν έπαιζε καλά στα ντέρμπυ.
    Παρ’ όλα αυτά έπαιρνε λίγα χρήματα, είχε δεθεί με την ομάδα και με τον κόσμο και το θεωρώ μεγάλο λάθος που δεν τον κράτησαν.

  3. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Κερακι να αναψουν οι παικτες του τειχους που τους εσωσε ο Αλλαχ…
    Δολοφονικη ταχυτητα μπαλας ΣΙΓΟΥΡΑ

  4. Ο/Η ashton λέει:

    για να είμαστε δίκαιοι δεν έφυγε ο Σέζαρ για να μείνει ο Μαντούκα. Γιατί ο Ζουλίνιο έπιανε θέση ξένου και ο Γουστάβος όχι.
    Το Σεζαρίνι έφυγε για να βρει θέση στο ρόστερ μας ο νέος Κιούελ Νέϊθαν Μπερνς..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *