Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Πρωθυπουργικές σκέψεις

Υπάρχουν πρωθυπουργοί που έχουν άποψη για το σύστημα της ομάδας. Υπάρχουν πρωθυπουργοί, που τα καταφέρνουν στο Pro αλλά όχι και στο πραγματικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πρωθυπουργοί, σαν τον Θαπατέρο της Ισπανίας, παραπάνω, που μπορούν να πετύχουν πέναλτι με στυλ, ακόμα και απέναντι στον Κασίγιας – στον εορτασμό των 100 χρόνων της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Υπάρχουν πρωθυπουργοί, που βλέπουν με τα λεφτά του λαού ποδόσφαιρο – και παραδόξως δεν είναι Ελληνικής καταγωγής. Και υπάρχουν και πρωθυπουργοί που πιθανόν να χρειάζονται αρκετή ώρα για να συνειδητοποιήσουν πως μπορείς να χτυπήσεις μια τόσο μεγάλη μπάλα με το …μπαστούνι του μπέιζμπολ.

Παρατηρώντας το βιντεάκι με την συμβατική και εντός των “σωστών τρόπων” συμπεριφορά του Κασίγιας, που αφήνει τον Θαπατέρο να σκοράρει και ενθυμούμενος τον Ρενέ Χιγκίτα – χάρη στην παραπάνω σημερινή φωτογραφία από συνέντευξη τύπου στο Μονακό – φαντάζομαι τον μουρλό Κολομβιανό σε μια αντίστοιχη περίπτωση, να βουτάει με το κουστούμι για να αποκρούσει την εκτέλεση του πρωθυπουργού.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ισπανικό πρωτάθλημα, παγκόσμιο ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μαρθελίνο Γκαρσία Τοράλ: το νέο αφεντικό του Μεστάγια

Η προπονητική είναι μια δύσκολη δουλειά γιατί έχεις απέναντί σου ένα κοινό που δεν είναι απλά πελάτης, αλλά πιστός οπαδός που δεν χρειάζεται να έχει καμία γνώση για να σε κριτικάρει ή ακόμα και να σε γιουχάρει με κίνδυνο της ίδιας σου της θέσης. Κι αν από μόνη της η περιγραφή της συγκεκριμένης δουλειάς είναι […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο (κυριολεκτικά) μεθυσμένος διαιτητής

Απ’ όλες τις περίεργες ειδήσεις που κυκλοφορούν στο ίντερνετ και δεν σχετίζονται με σοβαρά θέματα οι αγαπημένες μου, με διαφορά, είναι αυτές που αφορούν κατορθώματα μεθυσμένων ανθρώπων. Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες στην κορυφή αυτής της περίεργης προσωπικής λίστας βρισκόταν οι πέντε Γάλλοι φοιτητές που ξεκίνησαν ένα απόγευμα για ένα “χαλαρό ποτάκι”, όπως όλοι μας, και […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Πρωθυπουργικές σκέψεις”

  1. Ο/Η PW λέει:

    Στην ισπανια παντως ακουγονται πολλα παραξενα για αυτην την επετειο. Οπως οτι την γιορταζουν 4 χρονια νωριτερα και αλλα τετοια!

  2. Ο/Η duendes λέει:

    Διάβασα κι εγώ κάτι σχετικά άρθρα για το μπέρδεμα τους. Πρέπει να παίζει ρόλο το πότε ξεκίνησε σαν ιδέα η Π.Ο. (1909) και πότε καθιερώθηκε επίσημα (1913).

    Μπάχαλο τα κάναν πάντως..
    Είναι ικανοί να κάνουν νέα εκδήλωση και το 2013 και να τους ξανα-καλέσουν όλους (να μας ‘πάρουν’ και τον Ντονάτο για λίγες μέρες 🙂 ).

  3. Ο/Η balkou λέει:

    Ε μερικοί μπορεί να μη ζουν μέχρι τότε…:)

    ΥΓ Διακρίνω μια εμπάθεια προς τον ΓΑΠ#2? 🙂

  4. Ο/Η duendes λέει:

    Έλα μωρέ.. Άκακο χιούμορ, που απλά κολλούσε στην περίσταση.

    Εμπάθεια θα είχα αν υποστηρίζαμε διαφορετική ομάδα στο NBA.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *