Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Xαίρετ η Ελλάδα που χει τέτοια ομάδα

aok

Οχι, μην φοβάστε. Δεν θα γράψω ωδή γιά τον Παναθηναϊκό και την επική, ηρωϊκή και τιτανοτεράστια ανατροπή του σκορ.
Γιά την Καβάλα θα γράψω. Γιά την μικρή αυτή και καταφρονεμένη ομάδα που ήρθε απ την Β’ Εθνική γιά να παίξει ένα άλλο τελείως άγνωστο στην Ελλάδα ποδόσφαιρο. Αυτό του ανελέητου πρέσιγκ και της γρήγορης ανάπτυξης με τη μία που αφήνει αγάλματα τα ακριβοπληρωμένα και βραδυκίνητα τίποτα των μεγάλων ομάδων να χάσκουν και να παρακαλάνε να γίνει το λάθος ή να ακουστεί το σφύριγμα του διαιτητή γιά να ανακτήσουν την κατοχή.
Είναι η δεύτερη φορά φέτος που παρακολουθώ παιχνίδι της (μετά απ αυτό με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη) και ομολογώ πως θα συνεχίσω να την παρακολουθώ γιατί αυτό ακριβώς είναι το ποδόσφαιρο που μ αρέσει και γιατί είναι ωραίο να βλέπεις να προσπαθεί να το παίξει κάποιος στη χώρα των «εεεεεε πλάγιοοοοοο», «εεεεεεεεε φάουυυυυυυυυυλ» και «εεεεεεεεε οφ σάϊιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτ»
Μπράβο στον Παπακώστα γι αυτό που δημιούργησε και έχει κάθε δίκιο να διαμαρτύρεται γιά τον τρόπο που η μπάλα στο τελευταίο λεπτό έφτασε απ την μιά άκρη του γηπέδου στην άλλη.
Ελπίζω η Καβάλα να αρθεί πάνω απ την κακοδαιμονία της να την διοικεί ο …σενιόρ ντελ πούρο και να βγει στην Ευρώπη. Το αξίζει!!!

ΥΓ. Λίγο αργότερα παρακολούθησα τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό.
Ε λοιπόν αν η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος παίζει έτσι εκτός έδρας, τότε κάτι αλλάζει πραγματικά στον μίζερο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Και φυσικά το γκολ του Ρομπέρ είναι μακράν το καλύτερο γιά φέτος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

we love 1-1-8, ελληνικό ποδόσφαιρο, Καβάλα, Πανθρακικός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Περί του πολέμου

“Ο επιτιθέμενος δεν έχει παρά το πλεονέκτημα της αιφνιδιαστικής επίθεσης του συνόλου από το σύνολο, ενώ ο αμυνόμενος μπορεί να αιφνιδιάσει ανά πάσα στιγμή, σ’ όλη τη διάρκεια της συμπλοκής, με τη δύναμη και τη μορφή που δίνει στις επιθέσεις του. Ο επιτιθέμενος έχει περισσότερες ευκολίες από τον αμυνόμενο να κυκλώσει και ν’ αποκόψει το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα κλεμμένα αρχεία του Ιβάν

“Το ρωσικό σάιτ “yuga.ru” αναφέρει ότι οι γνωστοί χάκερ κατάφεραν και υπέκλεψαν το e-mail του Ιβάν Σαββίδη και έχουν θέσει προς πώληση περισσότερες από 12.000 συνομιλίες του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ με τους συνεργάτες του από το 2009 ως το 2015!” – Sportdog.gr Αυτή είναι η είδηση που κυκλοφόρησε στα αθλητικά σάιτ την Παρασκευή. Το Σομπρέρο, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Xαίρετ η Ελλάδα που χει τέτοια ομάδα”

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πολύ ωραίο το ποδόσφαιρο που παίζει η Καβάλα αλλά δεν μπορείς να παραβλέψεις το ποιον του ανθρώπου που διοικεί αυτή την ομάδα. Μία ευχή και μία ερώτηση (ρητορική) έχω να κάνω.
    Μακάρι μόλις φύγει ο Μάκαρος από την ομάδα να μην καταντήσει σαν την μπασκετική ΑΕΚ, την ποδοσφαιρική ΑΕΚ, και τον ΕΘΝΙΚΟ.
    Ο κ.κ. Υπουργός Προστασίας του πολίτη, είδε τον κο Ψωμιάδη στον γήπεδο? Θα πάει κάποιος να τον συλλάβει, για να εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε στις 29.09.2009 για πλαστά τιμολόγια όταν ήταν στην Α.Ε.Κ.? (ξέρω, ξέρω το καλύτερο σύντομο ανέκδοτο)

  2. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Εχεις απόλυτο δίκιο.
    Ελα μου ντε;;;
    Γιά την κακοδαιμονία της Καβάλας να την διοικεί αυτή η…προσωπικότητα έγραψα κι εγώ

  3. Ο/Η duendes λέει:

    Σύμφωνα με “αστυνομικές πηγές” ο Μάκαρος κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος γιατί απλά δεν έχει ..καθαρογραφεί η καταδικαστική του απόφαση.

    Κάτι μου λέει ότι μια ζωή θα βρίσκεται πάντα κάποιος να ..ρίχνει μελάνι στα χαρτιά ή να τρώει από πάνω φασολάκια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *