Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Παράνοια ή πρόληψη;

FBL-EUR-UEFA-C1-DYNAMO-INTER

Έχει γίνει πολύ λόγος τελευταία για τι συνθήκες θα συναντήσει στο Κίεβο η Εθνική Ομάδα. Σύμφωνα με την διεθνή ειδησεογραφία, στην Ουκρανία έχουν σημειωθεί πολλοί θάνατοι εξαιτίας του νέου ιού των χοίρων, που οδηγεί σε αναπνευστικές λοιμώξεις. Και αν όλα αυτά φαίνονται κινδυνολογία, η φωτογραφία έρχεται να επιβεβαιώσει την κατάσταση που επικρατεί εκεί. Τελικά η ΕΠΟ τείνει να αποφασίσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των διεθνών παικτών αλλά όχι για τον ιό H1N1 αλλά για την κοινή εποχιακή γρίπη! Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή, για άλλη μια φορά από την ΕΠΟ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εθνική Ελλάδας, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Στο Θολωμένο Μου Μυαλό

Μια από τις αγαπημένες δηλώσεις παιχτών πριν και μετά τα παιχνίδια είναι εκείνη που αναφέρεται στην ψυχολογία. Έχουμε ακούσει ορισμένα αριστουργήματα όπως: ‘Το γρήγορο γκολ που πετύχαμε μας ανέβασε την ψυχολογία και μετά ελέγξαμε το παιχνίδι. Ύστερα δεχτήκαμε ένα γκολ σε ανύποπτη φάση και έπεσε η ψυχολογία μας. Μιλήσαμε στο ημίχρονο και βγήκαμε με άλλη […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Παράνοια ή πρόληψη;”

 1. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

  Επειδή με απασχόλησε προσωπικά το θέμα με τα πιτσιρίκια που φέτος πήγαν γιά πρώτη φορά παιδικό σταθμό, ρώτησα πολλούς γιατρούς.
  Ε λοιπόν οι περισσότεροι μου είπαν να τα εμβολιάσω γιά κοινή εποχιακή γρίπη γιατί ακόμα έχουν πολλές επιφυλάξεις σχετικά με το νέο εμβόλιο και προτιμούν να περάσει πρώτα ένα σεβαστό χρονικό διάστημα και μετά βλέπουμε

 2. Ο/Η Elaith λέει:

  Νομίζω ότι με όλη τη φασαρία για το νέο εμβόλιο θα ήταν δύσκολο να δεχτούν οι παίκτες εμβολιασμό. Προσωπικά θα είχα αρνηθεί. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος (δεν ξέρω ακριβή ημερομηνία) δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να εμβολιαστούν οι παίκτες και να αποκτήσουν ανοσία.

 3. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

  Ενδιαφέρον αυτό που γράφεις ντόκτορ.
  Πόσος καιρός χρειάζεται προκειμένου να αποκτήσεις ανοσία;
  Μπορεί να βγαίνουμε ΟΤ, αλλά νομίζω πως είναι χρήσιμη αυτή η κουβέντα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.