Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Απλά συμπληρώστε τα κενά

manduca

Μια ακόμα κοινωνική προσφορά του sombrero στους νέους δημοσιογράφους ή σπουδαστές Δημοσιογραφίας. Δεν χρειάζεται να κάθεστε και να σπάτε το κεφάλι σας αγαπητοί φίλοι για να γράψετε το ρεπορτάζ ΑΕΚ. Πάρτε αυτή την έτοιμη φόρμα και συμπληρώστε την ανάλογα με το ματς. Το ρεπορτάζ σας θα είναι έτοιμο σε λίγα λεπτά:

  • Η ΑΕΚ απειλήθηκε όταν μετά από κακή έξοδο του Σάχα στο …. λεπτό παραλίγο να δεχτεί γκολ.
  • Η μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ χάθηκε όταν ο Μπλάνκο δεν μπόρεσε να νικήσει τον …. στο τετ-α-τετ στο …. λεπτό.
  • Το πρώτο δοκάρι της ΑΕΚ σημειώθηκε στο …. λεπτό.
  • Το δεύτερο δοκάρι της ΑΕΚ σημειώθηκε στο …. λεπτό.
  • Ο Μπλάνκο σκόραρε με χτύπημα πέναλτυ στο …. λεπτό.
  • Τα πρώτα συνθήματα εναντίον του Ντούσαν Μπάγεβιτς ακούστηκαν στο …. λεπτό.
  • Τα πρώτα συνθήματα εις βάρος των μετόχων ακούστηκαν στο …. λεπτό.
  • Η ομάδα του/της …. εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα της ΑΕΚ και πέτυχε το γκολ στο …. λεπτό.
  • Άλλαξε και πάλι ο παρτενέρ τού Μαϊστόροβιτς στο κέντρο της άμυνας. Αυτή τη φορά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε τον…. στην αρχική εντεκάδα.

ΥΓ Μου έκανε πάρα πολύ άσχημη εντύπωση η ΑΕΛ. Δεν ξέρω γιατί παρουσιάζεται σε αυτά τα χάλια, αλλά μια ομάδα που πήρε κύπελλο και έκανε καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη αρκετά πρόσφατα, αντί να πάει πιο μπροστά φαίνεται να έχει πάρει τον κατήφορο.

ΥΓ2 Λόγω κάποιον προσωπικών υποχρεώσεων η παρουσία μου θα είναι πολύ πιο αραιή τον επόμενο καιρό. Η διευκρίνιση γίνεται γιατί ο κόσμος είναι κακός (!!) και βάζει το χειρότερο στο νου του (“Μαλώσε με τον duendes για το τελευταίο Βραζιλία-Αργεντινή και αποχώρησε, θα ανοίξει το sombrero του βουνού”, “Ζήτησε αύξηση γιατί έχει πρόταση από την Ole και θέλει να παίρνει όσα κι ο Exarchiotis για να ανανεώσει” κτλ). Σας αφήνω στα άξια χέρια των σκουληκοβαζελογυφτόγαβρων συνεργατών μου…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, ΑΕΛ, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η Super League συμπράττει με τη Φλόγα και τη Λάμψη στην ενημέρωση για τον Καρκίνο της Παιδικής Ηλικίας

Εδώ και 8 χρόνια, η 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα είναι αφιερωμένη στην εκστρατεία στήριξης παιδιών που πάσχουν από καρκίνο. Η 15η  Φεβρουαρίου είναι η παγκόσμια μέρα κατά του παιδικού καρκίνου και η Σούπερ Λίγκα αναλαμβάνει κοινωνική δράση για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των φιλάθλων, αλλά και της κοινωνίας, όσον αφορά τα παιδιά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Καραγκιόζης

«Είμαι ένας γραφικός συγγραφέας. Αν και έψαξα στα λεξικά, δεν πολυκατάφερα να βρω τη σημασία αυτής της λέξης, μου αρέσει απλά ο αέρας της. Πάντα ονειρευόμουν να γράψω για άλλα πράγματα. Ονειρευόμουν να γράψω για ιππότες, για κάποιους στρατούς που, πριν από τριακόσια χρόνια, ένα πρωί γεμάτο ομίχλη, στις δύο άκρες μιας σκοτεινής κοιλάδας, ετοιμάζονταν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Απλά συμπληρώστε τα κενά”

  1. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Χμμμμμ
    Επιτέλους βρήκαμε τον γκαντέμη

    “ΥΓ2 Λόγω κάποιον προσωπικών υποχρεώσεων η παρουσία μου θα είναι πολύ πιο αραιή τον επόμενο καιρό. Η διευκρίνιση γίνεται γιατί ο κόσμος είναι κακός (!!) και βάζει το χειρότερο στο νου του”

    Μακριά απ το ΟΑΚΑ χθες ο Δημήτρης και επιτέλους τα δοκάρια ήταν λιγότερα από τα γκολ 🙂
    Καλή επάνοδο φίλε! 😉

  2. Ο/Η balkou λέει:

    …και επιτέλους τα δοκάρια ήταν λιγότερα από τα γκολ…

    Λες? 🙂

  3. Ο/Η duendes λέει:

    Προβλέπεται μαγική πορεία πρωταθλητισμού από εδώ και πέρα για την ΑΕΚ. Τα δοκάρια θα μειώνονται, τα γκολ θα αυξάνονται και στο τέλος θα παίρνει παιχνίδια χωρίς καν να κάνει φάση.

    Έφυγε ο γκαντέμης. 🙂

  4. Ο/Η Eidur λέει:

    οσο εχει τον Majstorovic ολα γινονται..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *