Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Βήμα βήμα

Στον οδηγό “Πώς να κατακτήσετε ένα πρωτάθλημα” αναφέρεται ότι για να κερδίσεις το πολυπόθητο κατσαρόλι πρέπει να ξέρεις να γυρνάς τα ματς. Η Μπάνφιλντ το έκανε αυτό χθες στο εκτός έδρας ματς επί της Ιντεπεντιέντε. Βρέθηκε να χάνει 1-0 στο 48′ από την γκολάρα του Γκαντίν κι όμως το γύρισε το ματς.

Στον ίδιο οδηγό αναφέρεται ότι για να κατακτήσεις ένα πρωτάθλημα (μετά από 103 χρόνια ιστορίας) χρειάζεσαι και λίγη τύχη. Όταν το σέντερ μπακ και ο τερματοφύλακας του αντιπάλου σου δωρίζουν το γκολ της ισοφαρίσης τότε την έχεις.

Στον ίδιο οδηγό ο συγγραφέας λέει ότι για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα πρέπει να έχεις κάποιον που να σκοράρει συχνά. Η Μπάνφιλντ έχει τον πρώτο σκόρερ της Απερτούρα, τον Σίλβα, που της έδωσε τη νίκη φτάνοντας τα 12 γκολ.

Τέλος, στον ίδιο οδηγό αναγράφεται ότι για να πάρεις το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίζεις τους ανταγωνιστές σου για να τους βάζεις από κάτω. Η Μπάνφιλντ κέρδισε στις τελευταίες αγωνιστικές Σαν Λορένσο, Εστουδιάντες, Βέλεζ και Ιντεπεντιέντε βγάζοντας ένα πρόγραμμα φωτιά χωρίς απώλειες.

Η μάχη για το πρωτάθλημα της Αργεντινής συνεχίζεται και “το τρυπάνι” περιμένει να δει τι θα γίνει στο ντέρμπυ του Ροζάριο σήμερα. Αν η Νιούελ΄ς δεν κερδίσει την Σεντράλ τότε η Μπάνφιλντ θα είναι μόνη πρώτη.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Πρώτη φορά σε τελικό

Η πόλη Λανούς λίγο έξω από το Μπουένος Άιρες είχε βάλει τα καλά της χθες το βράδυ. Η τοπική “Γκρανάτε” υποδεχόταν τη Ρίβερ Πλέιτ στον δεύτερο ημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες. Έχοντας υποκύψει προς το τέλος του πρώτου ματς στο Μονουμεντάλ με γκολ του Σκόκο, έπρεπε να ανατρέψει το 1-0. Η ελπίδα όμως υπήρχε. Ήδη είχε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο φιλότιμος Άλβαρο Περέιρα

https://www.youtube.com/watch?v=7OAOX6YnWbU Μια από τις κορυφαίες σκηνές του φετινού Μουντιάλ έγινε στο Αγγλία-Ουρουγουάη. Για όσους την ξέχασαν (ντροπή σας) μιλάω για τον τραυματισμό του θεούλη Άλβαρο Περέιρα, ο οποίος την μια στιγμή ήταν τανάσκελα από γονατιά στο κεφάλι και την άλλη ήθελε να μπει μέσα σαν να μη συνέβαινε τίποτα και ενώ τρέκλιζε σαν Εγγλέζος τουρίστας […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Βήμα βήμα”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    Ατυχος ο Νασούτι 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *