Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Βρες τον γκαντέμη (μεταφυσική ή μεταποδόσφαιρο;)

dokaria

Παρακολουθώντας τον χθεσινό αγώνα της ΑΕΚ αποσπασματικά (αφού ταυτόχρονα έβλεπα μπάσκετ Ρεάλ – Παναθηναϊκός) δεν πίστευα στα μάτια μου.
Είδα το … τρίποντο των Λευκορώσων, είδα τα τρία δοκάρια και τις ευκαιρίες της ΑΕΚ στο τέλος και το μόνο που έχω να δηλώσω είναι πως αυτή την ομάδα την έχει μουτζώσει ο Θεός.
Οποιαδήποτε απόπειρα ανάλυσης τεχνικών σφαλμάτων, οποιαδήποτε απόπειρα δικαιολόγησης του αποτελέσματος εκ των απουσιών περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς απ ότι φαίνεται γιά την ΑΕΚ και το παραμικρό λάθος κοστίζει, ενώ το μεγαλύτερο λάθος του αντίπαλου το πολύ-πολύ να καταπονίσει με ένα βάναυσο χτύπημα το δοκάρι.
Δεν λέω, σ ένα μεταφυσικό περιβάλλον, σ έναν άλλο κόσμο, μπορεί και τα δοκάρια να έχουν ψυχή, αλλά εδώ, στο σήμερα, αυτό που συμβαίνει σε κάνει να πιστεύεις στην βασκανία, τα ξόρκια και την γκαντεμιά.
Προτείνω λοιπόν να συγκεντρωθούν όλοι (μα όλοι) οι φίλαθλοι της ομάδας και να κανονίσουν εκ περιτροπής ένας-ένας να μην παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας μέχρι να βρεθεί αυτός που έχει κάνει τον Μητσοτάκη να μοιάζει με μαθητή του δημοτικού γκαντεμοσχολείου (εκτός αν παρακολουθεί την ΑΕΚ ο ίδιος ο Μητσοτάκης, πράγμα δύσκολο αυτή την περίοδο που η Ντορούλα του έχει αυξημένη λίμπιντο).
Αλλά και στον πάγκο της ομάδας και στην ενδεκάδα πρέπει να γίνει το ίδιο. Σε κάθε παιχνίδι ας πηγαίνει κάποιος γιά ψάρεμα μέχρι να βρεθεί αυτός που φταίει και να τιμωρηθεί διά λιθοβολισμού.
Οσοι σπεύσουν να πουν πως χθες τσεκαρίστηκε ο πρίγκηψ, ο Μαϊστόροβιτς και οι λοιποί απόντες, θα πρέπει να αναλογιστούν πως μπορεί να μην βρίσκονταν στον πάγκο, όμως εκεί γύρω τριγυρνούσαν.
Εναλλακτικά προτείνω στην ΑΕΚ να … προτείνει την δημιουργία ενός νέου αθλήματος, του δοκαρόσφαιρου, στο οποίο είμαι βέβαιος πως θα διαγράψει λαμπρή πορεία κατακτώντας όλα τα τρόπαια.
Και σ αυτό το άθλημα όχι μόνο δεν θα αποφεύγονται οι γκαντέμηδες, αλλά θα είναι και ευπρόσδεκτοι.
Φτάνει βέβαια κανείς να μην τους εξηγήσει τον σκοπό του παιχνιδιού γιατί τότε θ αρχίσουν να πέφτουν βροχή τα γκολ!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε

Οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια (και όχι μόνο τα τελευταία) έχει συνειδητοποιήσει πως όλα είναι ένας ατέρμονος κύκλος, στον οποίο όλοι είναι καταδικασμένοι να ζούνε τα ίδια πράγματα κάθε φορά. Το μόνο που αλλάζει είναι τα ονόματα. Παικτών, προπονητών και ομάδων. Αυτές τις μέρες, για παράδειγμα, ζούμε την κλασσική φάση […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

11 Έλληνες που έγιναν (ή θα θέλαμε να γίνουν) χαρτάκια της Πανίνι

Πάει πάνω από ένας χρόνος από τότε που ξεκίνησε η Πανίνι σάγκα του σομπρέρο. Γνωστοί ή λιγότερο γνωστοί, αλλά πλέον λατρεμένοι, ποδοσφαιριστές σε υπέροχα γραφικά ενσταντανέ στα όρια του pop icon. Ωστόσο χιλιάδες ήταν οι επιστολές που πλημμύρισαν το γραμματοκιβώτιο του σομπρέρο και απαιτούσαν την αποκατάσταση μιας τεράστιας αδικίας. Το “Θέλουμε Έλληνες σε χαρτάκια Πανίνι” εξελίχθηκε σε να […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 σχόλια σχετικά με το “Βρες τον γκαντέμη (μεταφυσική ή μεταποδόσφαιρο;)”

  1. Ο/Η duendes λέει:

    Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Μητσοτάκης να παρακολουθεί φανατικά την ΑΕΚ!

    Το γεγονός ότι ο γιο.., η κόρη του έχει πολιτικά τρεξίματα, σιγά μην περιορίζει τα ενδιαφέροντα του. Ο άνθρωπος παρά το ότι είναι 100-500-1000 χρονών (όσο είναι τέλος πάντων) είναι ικανός να βλέπει το ματς, τρέχοντας σε διάδρομο με ανηφορική κλίση.

    Είναι δεδομένο ότι έχει συνάψει κάποιου είδους συμφωνία με τον Διάβολο.

  2. Ο/Η Πέτρος λέει:

    έγραψες!!!

  3. Ο/Η duendes λέει:

    Δεν καταλαβαίνω που είναι το παράξενο.

    Για να κερδίσεις την αιώνια ζωή, πρέπει να δώσεις κάτι για αντάλλαγμα!

  4. Ο/Η balkou λέει:

    Είναι γνωστό ότι η εγγονή του δούλευε στην ΠΑΕ ΑΕΚ επί Ντέμη… 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *