Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η δύσκολη στιγμή του Λέτο

Ο Σεμπαστιαν Λέτο μετακόμισε πέρσι στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού με την κρυφή ελπίδα, πιθανώς, να διακριθεί στο Τσάμπιονς Λίγκ ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στην Λίβερπουλ, να κάνει μια αξιόλογη καριέρα και μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια να γράψει κι αυτός την αυτοβιογραφία του, που άμεσα θα γίνει μπεστ σέλερ. Λογάριαζε χωρίς την Ανόρθωση. Αυτό το καλοκαίρι μετακόμισε λίγο πιο διπλά, στον αιώνιο αντίπαλο του Ολυμπιακού που πέρσι έπαιξα κανονικά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με κρυφή ελπίδα πάλι να διακριθεί στο Τσάμπιονς Λίγκ. Λογάριαζε χωρίς την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Εχθές το βράδυ στο Καραΐσκάκη, στο οποίο εξ αρχής γνώριζε ότι θα συναντήσει εχθρική ατμόσφαιρα όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές σε αντίστοιχες περιπτώσεις, ο Τεν Κάτε τον ενημερώνει στο 53ο λεπτό ότι θα μπει στον αγώνα. Όλο το γήπεδο σηκώνεται για να τον αποδοκιμάσει εν χορώ. Περιμένοντας στην γραμμή του πλάγιου να σταματήσει το παιχνίδι για να μπει ο Αργεντίνος απολαμβάνει όλες τις Ελληνικές πατροπαράδοτες… ευχές που συνοδεύουν τέτοιες καταστάσεις. Την ίδια ώρα, μερικά μέτρα μπροστά του και μέσα από την γραμμή του πλάγιου, ο Ζαιρί – που πιθανώς έχει αντικαταστήσει τον Λέτο στην “καρδιά της κερκίδας” – ξεκινάει μια κούρσα απ’ τα δεξιά και σεντράρει ιδανικά στην άλλη πλευρά όπου ο Μήτρογλου με εντυπωσιακό γυριστό κάνει το 2-0. Το γήπεδο φλέγεται, οι ‘κόκκινοι’ έχουν γίνει ένα κουβάρι, οι ‘πράσινοι’ κοιτάνε ο ένας τον άλλον ψάχνοντας να βρούνε ποιος φταίει και ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι ακόμα εκεί, ζώντας την άβολη στιγμή σαν παρατηρητής. Λίγα δευτερόλεπτα μετά και αφού έχει κοπάσει η οχλαγωγία του γκολ ο Λέτο γίνεται από παρατηρητής πρωταγωνιστής, εισερχόμενος στο γήπεδο, και δέχεται το πιο “ευτυχισμένο μπινελίκι” που έχει ρίξει ποτέ οπαδός του Ολυμπιακού.

Το κάρμα αυτού του παιδιού δεν είναι σίγουρα καλό…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

sombrero of the week, ελληνικό ποδόσφαιρο, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ένα μεσημέρι Κυριακής στον Ταύρο

Το ξέρω, δεν μοιάζει και ιδανική η απόφαση να ξοδέψεις ένα Κυριακάτικο μεσημέρι σου παρακολουθώντας οποιονδήποτε αγώνα της ελληνικής Football League (αλήθεια πόσο τρολιά μοιάζει η επιλογή αυτής της ονομασίας για ένα τέτοιας ποιότητας πρωτάθλημα, αν και σε δεύτερη σκέψη, και συνδυάζοντάς την με αυτό που οι Αμερικάνοι ονομάζουν football, αρχίζει να αποκτά μια λογική […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έτσι γίνονται τα ποδοσφαιρικά συνέδρια

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε το 1ο Διεθνές (!) Συνέδριο Διοίκησης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου οργανωμένο από την Σουφρολίγκ. Μια που δεν ασχολήθηκε κανείς σοβαρά, στην Σουφρολίγκ είδαν ότι δεν είχε πέραση το τζέρτζελο και αποφάσισαν ότι το 2ο συνέδριο θα πρέπει να έχει πιο σωστό πρόγραμμα, πιο προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα και όχι το φετινό γλυκανάλατο πρόγραμμα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Η δύσκολη στιγμή του Λέτο”

  1. Ο/Η Chris λέει:

    Vre ton foukara ton Leto….
    Ena exw na pw: Arxise h kynhgetikh periodos kai o Mitroglou vghke gia lago x8es!! (den perimena oti 8a to elega pote gia tn Mitroglou ayto :P)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *