Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Κωλοτουμπάκιας Vs Χτυποδοκαράκια

Στις ΗΠΑ το ποδόσφαιρο δεν έχει μεγάλη παράδοση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν στιγμές που συγκεντρώνουν την προσοχή βγάζοντας αν μη τι άλλο αρκετό γέλιο.

Ημιτελικοί ανατολικής περιφέρειας στο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα και οι Stony Brooks και Hartford φτάνουν στην διαδικασία των πέναλτυ.

Εκεί οι τερματοφύλακες αναλαμβάνουν να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά χρησιμοποιώντας έναν δικό τους ιδιότυπο τρόπο.

Ο ένας κάνει τούμπες ρυθμικής γυμναστικής, ο άλλος με άλματα χτυπάει και σπρώχνει τα δοκάρια και στο “παιχνίδι” μπαίνουν και αρκετοί άλλοι παίκτες οι οποίοι συμμετέχοντας στον ψυχολογικό πόλεμο σκοράρουν και μετά τους πικάρουν μιμούμενοι τις κινήσεις τους.

Ενα είναι το σίγουρο: πως τα παιδιά αυτά, έχουν δει σε βίντεο τον αλησμόνητο Μπρους Γκρόμπελαρ, τον μεγαλύτερο ίσως κλόουν-τερματοφύλακα που ανέδειξε ποτέ ο πλανήτης (με διαφορά στήθους απ τον Χιγκίτα).

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, παγκόσμιο ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι καλτ φανέλες του Καμερούν

Οι ποδοσφαιρικές φανέλες είναι μια αγαπημένη ασχολία για πολλούς φιλάθλους. Για άλλους είναι συλλογή, για άλλους στυλιτιστικό statement, για κάποιους κάτι σαν τα στατιστικά των ομάδων. Κάθε χρόνο που εμφανίζονται καινούριες, πολλοί ψάχνουν με πάθος να δουν τι αλλαγές έγιναν, ποια εταιρεία τις φτιάχνει και αν είναι καλύτερες ή όχι από τις περσινές. Φανέλες χάι-τεκ […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η απίθανη ιστορία του πρώτου Μουντιάλ που δεν έμοιαζε καθόλου με Μουντιάλ

Σύμφωνα με τα στατιστικά που ανακοίνωσε η ΦΙΦΑ τον Δεκέμβριο του 2018, το Μουντιάλ της Ρωσίας παρακολούθησαν περισσότεροι από 3,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι ενώ την ώρα του τελικού περισσότεροι από 1,1 δις ήταν συντονισμένοι σε κάποια από τα εκατοντάδες κανάλια που μετέδιδαν το παιχνίδι. Τα νούμερα αυτά απλά επιβεβαιώνουν αυτό που όλοι λόγω εμπειρίας ξέρουμε. Κατά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *