Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Μην με προκαλείτε!

kapetanios

Μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ ο ιστορικός πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιώργος Βαρδινογιάννης, δήλωσε πως νιώθει ότι προκαλείται από τον Τεν Κάτε κάθε φορά που βγαίνει απ το γήπεδο χωρίς λόγο ο Νίνης.
Δεν την είχα σκεφτεί ποτέ αυτή την εκδοχή, αλλά τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω πως ο Τεν Κάτε εκτός όλων των άλλων ανοιχτών μετώπων, έχει πλέον και χοντρό πρόβλημα μαζί μου.
Αφού νοιώθω πως μου βγάζει τη γλώσσα κατάμουτρα κάθε φορά που δεν βγάζει απ το γήπεδο ενώ σέρνονται τους Γιώργο Καραγκούνη, ιστορικό σκόρερ του «πειρατικού» και Ζιλμπέρτο Σίλβα, ιστορικό αρχηγό της ιστορικότερης εθνικής ομάδας του πλανήτη.
Και ενώ ήμουν έτοιμος να γράψω αυτές τις αράδες, διαβάζω στο gazzetta πως ο Κλέϊτον έκανε δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.
Και τι ωραίο που θα είναι και τι σύγχρονο και τι καλά να παίζει εκεί, γιατί τώρα λέει παίζουμε στο ΟΑΚΑ επειδή δεν μπορούμε να παίζουμε στην Λεωφόρο που είναι μικρή.
Κι έπειτα αναρωτιέσαι γιατί δημιουργήθηκε η … Golden team και γιατί κάποιοι παίζουν απ το καλοκαίρι τα μήλα και την τυφλόμυγα. Μιλάμε για τελείως virtual reality. Ούτε γήπεδο υπάρχει, ούτε μπάλα παίζει ο εν λόγω ποδοσφαιριστής φέτος. Σε κανένα γήπεδο.
Ρε συ Κλέϊτον, μην με προκαλείς κι εσύ. Περίμενε τουλάχιστον να ξεμπερδέψω με τον Τεν Κάτε και αν επιβιώσω, μετά θα ρίξω μια μπουνιά και σε σένα.
Είναι να μην αγριέψω εγώ.
Ε πρόεδρε;
Πώς με βλέπεις;

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Πόσο καλά ξέρεις το ντέρμπι των αιωνίων;

Από το 1930, όταν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι, μέχρι και σήμερα, τα ντέρμπι των αιωνίων καθηλώνουν το μεγαλύτερο ποσοστό των φιλάθλων της ποδοσφαιρικής Ελλάδας. Ακόμα και όταν δεν είναι καλά παιχνίδια (κάτι όχι σπάνιο) ή δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, το γόητρο και η ανάγκη για νίκη επί του αντιπάλου […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε

Οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια (και όχι μόνο τα τελευταία) έχει συνειδητοποιήσει πως όλα είναι ένας ατέρμονος κύκλος, στον οποίο όλοι είναι καταδικασμένοι να ζούνε τα ίδια πράγματα κάθε φορά. Το μόνο που αλλάζει είναι τα ονόματα. Παικτών, προπονητών και ομάδων. Αυτές τις μέρες, για παράδειγμα, ζούμε την κλασσική φάση […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *