Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Μόνο έτσι μπορούσε να χάσει

standard

Το ότι ο Ολυμπιακός έχασε χθες, δεν ήταν το χειρότερο για τους ερυθρόλευκους. Επαιξαν, προσπάθησαν, έχασαν. Το κακό είναι ότι ηττήθηκαν από μια πολύ κακή ομάδα. Μια ομάδα που στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έδειχνε ανίκανη και αγχωμένη, χωρίς καθόλου κυκλοφορία, ούτε και τρόπο να αποσπάσει την μπάλα απ τα πόδια των παικτών του Ζίκο.
Πραγματικά δεν θυμάμαι πόσες ομάδες Champions League έχω δει να διώχνουν την μπάλα με τέτοιο τρόπο από την άμυνά τους.
Μπάπα μπούπα έχουμε ξαναδεί, αλλά μπάπα μπούπα άνευ λόγου και αιτίας σπάνια βλέπουμε. Οι φορές που οι αμυντικοί της Σταντάρ έδιωχναν την μπάλα σαν να είναι … χειροβομβίδα και φοβόντουσαν μην τους σκάσει στα πόδια αμέτρητες. Απ την άλλη, τα 7/10 των παικτών της έτειναν προς την … αμπαλοσύνη και σε κάθε περίπτωση τεχνικά ήταν υποδεέστεροι απ τους αντιπάλους τους.
Γιατί λοιπόν ο Ολυμπιακός έχασε από μια τέτοια ομάδα;
Γιατί πολύ απλά ο Ολυμπιακός δεν είχε τελικές προσπάθειες. Τα έκανε όλα καλά μέχρι να φτάσει έξω από την περιοχή. Εκεί συνήθως τα «σκάτωνε» πιθανόν επειδή αυτή η άμυνα ήθελε άλλου τύπου επιθετικό(ούς) απ τον Μήτρογλου.
Έναν Νταρμπισάϊρ πιθανόν ή τον Ντιόγο των πρώτων μηνών στην Ελλάδα.
Πάντως σίγουρα όχι τον «κανένα» που είχε χθες στον πάγκο του ο Ζίκο …

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League, ελληνικό ποδόσφαιρο, Ολυμπιακός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ένα μεσημέρι Κυριακής στον Ταύρο

Το ξέρω, δεν μοιάζει και ιδανική η απόφαση να ξοδέψεις ένα Κυριακάτικο μεσημέρι σου παρακολουθώντας οποιονδήποτε αγώνα της ελληνικής Football League (αλήθεια πόσο τρολιά μοιάζει η επιλογή αυτής της ονομασίας για ένα τέτοιας ποιότητας πρωτάθλημα, αν και σε δεύτερη σκέψη, και συνδυάζοντάς την με αυτό που οι Αμερικάνοι ονομάζουν football, αρχίζει να αποκτά μια λογική […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όταν η Ιταλία κυριαρχούσε και το ντέρμπι του Μιλάνου καθόριζε ευρωπαϊκούς τίτλους

Αν υπάρχει μια χρονιά πλήρους ιταλικής κυριαρχίας στο Τσάμπιονς Λιγκ αυτή ήταν πιθανότατα το 2002-03. Το Καμπιονάτο εξακολουθούσε να μαζεύει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, τα γήπεδα γέμιζαν σε μεγάλο βαθμό, ενώ στους πάγκους βρίσκονται ορισμένα ονόματα που καθόριζαν τις εξελίξεις. Για να έχουμε ένα δείγμα γραφής, η 4η της βαθμολογίας Λάτσιο είχε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

9 σχόλια σχετικά με το “Μόνο έτσι μπορούσε να χάσει”

  1. Ο/Η duendes λέει:

    Έχασε το παιχνίδι αλλά ..κέρδισε τον Γιοβάνοβιτς.

    Το ζήσαμε κι αυτό. 🙂

  2. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Το καλύτερο το είπε ο Πουρουπουπού
    Που διαπίστωσε πως ο Φετφατζίδης έχει θράσος επειδή πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ
    Πού να εκτελούσε και κανένα πλάγιο
    Εκεί να δεις θράσος 🙂
    Πέρα απ την πλάκα πάντως, ο μικρός σε ηλικία και δέμας έχει πολύ καλά στοιχεία.
    Μακάρι να πάρει ευκαιρίες και να συνεχίσει να δουλεύει

  3. Ο/Η Anti-Galáctico λέει:

    Η πλάκα είναι ότι το μόνο που του έλειπε ήταν το θράσος. Όποτε έπαιρνε τη μπάλα πάσαρε ακίνδυνα στα 5 μέτρα και πολλές φορές σε μαρκαρισμένο παίχτη. Άμα αυτό είναι θράσος τι να πω… :rolleyes:

  4. Ο/Η Constantinos λέει:

    Κάτι έπρεπε να βρουν και αυτοί οι έρμοι να πουν. Η ουσία είναι το κείμενο. Χάλια ομάδα η Σταντάρ, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Ευτυχώς που τον βολεύει το πρόγραμμα, γιατί αλλιώς θα μπορούσε άνετα να αποκλειστεί ΚΑΙ φέτος.

  5. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Ο Ολυμπιακός γιά να μην αποκλειστεί απ την συνέχεια του Champions League θα πρέπει ή να κερδίσει ένα απ τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του ή να ΜΗΝ χάσει σε κανένα από τα δύο.
    Το πιό αισιόδοξο θα είναι να πάρει 4-6 βαθμούς και να καθαρίσει.
    Το πιό απαισιόδοξο, αλλά όχι απίθανο, είναι να πάρει από έναν έως κανέναν.
    Ο ένας μπορεί και να του φτάνει.
    Ο κανένας όμως;

  6. Ο/Η Eidur λέει:

    θα συμφωνησω με οτι ειπατε..το θεμα ειναι τωρα πως παιζει με ακομα χειροτερη ομαδα..

  7. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Δηλαδή … ακόμα χειρότερα τα πράγματα 😉

  8. Ο/Η Chris λέει:

    Symfwnw apolyta me antigalactiko gia tn fetfatzidi, sta sigoura pasare, den tolmhse oute mia fora na kanei proswpikh energeia. den 8a krinw omws tn pitsirika, den perimena na mpei o Messi. To mats to xasame mia wra prin ksekinhsei, otan dld dhlwse tn 11ada o Ziko. Allos Rehagel mas vrhke, pou pas me 5 amyntikous re file, eisai k vrazilianos k latrhs tou epi8etikou podosfairou ypoti8etai. H 5ada pisw den eixan paiksei oute sto diterma mazi sto sxhma ayto, pws perimeneis na piasei se mats Ch.L.?? 8a mou peis den exeis epi8etikous paixtes..Nai alla ayto den shmainei oti 8a valleis osous amyntikous exeis k 8a kaneis tn stayro sou na mh fas goal. Ta pame gia tn nikh telika mono gia na xaidepsoun t’aytia mas htan, gt kseka8ara phgan na paroun to 0-0, den ekatse k piesane anor8odoksa me tn Mellberg na katevazei tn balla k na organwnei epi8eseis. eleos!

  9. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Ποιούς έπρεπε να βάλει δηλαδή;
    Είχε κι άλλους;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *