Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Κουίζ

Βρείτε το σωστό:

  • (α) Ο Σισέ σουτάρει την μπάλα σε διπλό προπόνησης του Παναθηναϊκού σε κάποιο χωράφι της Παιανίας.
  • (β) Ο Σισέ τελειοποίησε την Χρονομηχανή που προσπαθεί τόσα χρόνια να φτιάξει ο Γκούμας για να επιστρέψει στο ματς της Ριζούπολης και συμμετέχει σε αγώνα Προοδευτικής – Παναθηναϊκού, στο ιστορικό γήπεδο του Κορυδαλλού.
  • (γ) Ο Σισέ, το 2009, σε αγώνα Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το μεγαλύτερο και πιο γνωστό της χώρας.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Europa League, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο θρύλος του μύωπα διαιτητή

Η σημερινή ιστορία για το τζάκι έρχεται από πού αλλού, από την Λ. Αμερική και συγκεκριμένα την Αργεντινή. Ταξιδεύουμε αρκετά χρόνια πριν για να γνωρίσουμε τον Μάριο Παχόνι, το αριστερό χαφ της Πλατένσε. Η Κλουμπ Ατλέτικο Πλατένσε είναι μια από αυτές τις ιστορικές ομάδες της Αργεντινής χωρίς τίτλους, αλλά με μπόλικη ιστορία από πίσω. Το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι πονηροί Σκανδιναβοί

Καλό το fair play, καλά τα χαμόγελα, αλλά πολλές φορές όταν τα πράγματα ζορίζουν προσπαθείς να κερδίσεις κάθε πλεονέκτημα. Η Μάλμο υποδέχεται απόψε τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ και θα περίμενε κάποιος οι καλοί Σουηδοί με το κοινωνικό κράτος δικαίου να είναι χαρούμενοι για τον αγώνα και την ευκαιρία να υποδεχτούν τον Κριστιάνο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 σχόλια σχετικά με το “Κουίζ”

  1. Ο/Η charlie λέει:

    Έλα, ευκολάκι…
    Το Β είναι.

  2. Ο/Η duendes λέει:

    Φιλότιμη προσπάθεια αλλά όχι. Η Χρονομηχανή δεν έχει καταφέρει να δουλέψει ακόμα, αν και έχουν πέσει πάνω της τα τελευταία χρόνια και άνθρωποι της Μίλαν.

  3. Ο/Η τόσο δα σε λέω λέει:

    άρα είναι το α

  4. Ο/Η duendes λέει:

    Καλύτερη προσπάθεια.
    Θα μπορούσε να είναι πράγματι το σημείο της Παιανίας στο οποίο προπονείται ο Σαριέγκι στα τάκλιν ή ο Καραγκούνης στις βουτιές..

    Αλλά δεν είναι. 🙂

  5. Ο/Η balkou λέει:

    Αχαχαχαχα ντουέντες κλαίω!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *