Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Κουίζ

Βρείτε το σωστό:

  • (α) Ο Σισέ σουτάρει την μπάλα σε διπλό προπόνησης του Παναθηναϊκού σε κάποιο χωράφι της Παιανίας.
  • (β) Ο Σισέ τελειοποίησε την Χρονομηχανή που προσπαθεί τόσα χρόνια να φτιάξει ο Γκούμας για να επιστρέψει στο ματς της Ριζούπολης και συμμετέχει σε αγώνα Προοδευτικής – Παναθηναϊκού, στο ιστορικό γήπεδο του Κορυδαλλού.
  • (γ) Ο Σισέ, το 2009, σε αγώνα Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το μεγαλύτερο και πιο γνωστό της χώρας.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Europa League, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

H φορτηγίδα της Αθλέτικ Μπιλμπάο

Η ιστορία της Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι μια ιστορία υπερηφάνειας, μοναχικής (πολλές φορές) πορείας και συγκινήσεων. Σε μια εποχή που ομάδες χωρίς ιστορία κυριαρχούν λόγω χρημάτων ή που ιστορικές ομάδες λόγω των κερδών τους ανοίγουν την ψαλίδα και δεν επιτρέπουν σε άλλους συλλόγους να διεκδικήσουν επιτυχίες, οι Βάσκοι συνεχίζουν να πολεμούν με τα δικά τους μέσα. […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όλα είναι σχετικά

Μπορεί να θυμίζουν το ανέκδοτο με την ομάδα πόλο των Ποντίων που πανηγύριζε μετά από μια συντριβή γιατί δεν πνίγηκε κανείς, μπορεί σ’ έναν άσχετο η εικόνα μερικών εκστασιασμένων ποδοσφαιριστών που πανηγυρίζουν σαν τρελοί ένα γκολ που απλά μείωσε το σκορ σε 1-3 να φαίνεται αστεία, μπορεί στα επόμενα δυο παιχνίδια με τους Ισπανούς και […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 σχόλια σχετικά με το “Κουίζ”

  1. Ο/Η charlie λέει:

    Έλα, ευκολάκι…
    Το Β είναι.

  2. Ο/Η duendes λέει:

    Φιλότιμη προσπάθεια αλλά όχι. Η Χρονομηχανή δεν έχει καταφέρει να δουλέψει ακόμα, αν και έχουν πέσει πάνω της τα τελευταία χρόνια και άνθρωποι της Μίλαν.

  3. Ο/Η τόσο δα σε λέω λέει:

    άρα είναι το α

  4. Ο/Η duendes λέει:

    Καλύτερη προσπάθεια.
    Θα μπορούσε να είναι πράγματι το σημείο της Παιανίας στο οποίο προπονείται ο Σαριέγκι στα τάκλιν ή ο Καραγκούνης στις βουτιές..

    Αλλά δεν είναι. 🙂

  5. Ο/Η balkou λέει:

    Αχαχαχαχα ντουέντες κλαίω!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *