Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο αλτρουισμός του Γκούτι

Τον έχουμε αποκαλέσει ξανθό ξαναμμένο αγόρι, νευρικό, πρόγονο των μετροσέξουαλ και τύπο με emo μαλλί. Προς υπεράσπιση μας, δεν είμαστε οι μόνοι που κάνουμε τέτοιες σκέψεις γι’αυτόν καθώς ο Γκούτι προκαλεί με τα κατορθώματα του πιο συχνά κι από την Πάρις Χίλτον.

Παρ’ όλες τις παραπάνω κακίες, άμπαλο δεν τον είπαμε ποτέ. Γιατί και τίποτα άλλο να μην έκανε στην καριέρα του, ξοδεύοντας τα χρόνια του περιφέροντας απλά στα χορτάρια αυτό το χαρακτηριστικό ξανθό μαλλάκι κομμωτηρίου, αυτές οι δυο ασύλληπτες ασίστ (μια απέναντι στη Ντεπορτίβο μέσα στο Ριαθόρ και μια στο Μπερναμπέου απέναντι στη Σεβίλλη) θα αρκούσαν σε όλες τις καφενειακές συζητήσεις του πλανήτη για να τον κατατάξουν στην κατηγορία των παικτών που “ξέρουν μπάλα”.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Joga bonito, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

100 Χρόνια Μοναξιάς

Στις 28/12 διεξήχθη ένα παιχνίδι μεταξύ των «εθνικών» ομάδων Βασκωνιάς και Καταλωνίας στο Σαν Μαμές του Μπιλμπάο. Οι δύο ομάδες εκπροσωπούσαν τις αυτόνομες κοινότητές τους, που θα ήθελαν να είναι κάτι παραπάνω από απλώς αυτόνομες κοινότητες. Το ματς έγινε για να τιμήσουν την επέτειο των 100 χρόνων από το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο «εθνικών». […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H Αθλέτικ μπορεί να πέσει, η φιλοσοφία της όμως δεν αλλάζει

Την προηγούμενη Πέμπτη στο Μπιλμπάο δεν ήταν προγραμματισμένο κανένα παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, χιλιάδες οπαδοί της Αθλέτικ βγήκαν από το σπίτι τους για χάρη της αγαπημένης τους ομάδας. Οι εκλογές είχαν προκηρυχθεί από τον Νοέμβριο, οι κάλπες είχαν στηθεί από τις προηγούμενες μέρες και οι πρώτες μικρές ουρές άρχισαν να σχηματίζονται από τις 9 το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Ο αλτρουισμός του Γκούτι”

  1. Ο/Η Anti-Galáctico λέει:

    Μεγάλο δεκάρι της Ισπανικής σχολής που επισκιάστηκε από τον Ζιντάν, τους υπόλοιπους “Γκαλάκτικος” και τη μαλακία που κουβαλάει στον εγκέφαλο.
    Μεγάλη απογοήτευση η Ντέπορ. Εκνευριστικά αδιάφορη.

  2. Ο/Η duendes λέει:

    Για την Ντέπορ το παιχνίδι σχεδόν τέλειωσε με το πρώτο γκολ κιόλας που μπήκε σχετικά νωρίς. Μιλάμε για μια ομάδα που βάζει γκολ με το σταγονόμετρο, άρα δεν με εκπλήσσει το πόσο εύκολα παράτησε το ματς όταν αυτό ξέφυγε τόσο γρήγορα από τον στόχο της (0-0 με σφιχτή αμυντική λειτουργία κι αν βγει καμιά αντεπίθεση καλώς).

  3. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Το σεξ (με γυνάκα Περουβιάνα) ξεθολώνει το μυαλό 🙂
    Το χει, το χει ο τσόγλανος
    Respect

  4. Ο/Η Draculas λέει:

    Το έχει ξαναπροσπαθησει το συγκεκριμενο (σε ματς με τη Χερκουλες αν θυμαμαι καλα, γερναω κιολας…) και … δεν του επιασε.
    Εκει να δεις κοσμητικα που ειχε κονομήσει (ασχετα απο την τελική επικράτηση της Ρεαλ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *