Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Πάρκινγκ, χρήματα και κινητά

arshavin-mito

Αν ήταν τραγουδιστής θα έκανε ντουέτο με την Μπιορκ σαν το πιο περίεργο δίδυμο ξωτικών της μουσικής. Αν ήταν ηθοποιός θα είχε σίγουρα ρόλο σε κάποια ταινία του Ντέιβιντ Λιντς. Αν ήταν καρτούν θα ήταν ατραξιόν σε κάποια ταινία της Πίξαρ. Είναι ο Αντρέι Αρσάβιν και παίζει μπάλα. Παίζει μπάλα πολύ καλά. Αλλά είναι και παράξενος. Και εκτός απ’αυτόν είναι παράξενοι και οι οπαδοί του.

Το αγόρι μας λοιπόν δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην Αγγλία. Είναι αλλιώς λέει τα πράγματα από τη Ρωσία. Για παράδειγμα το παρκάρισμα. Δεν μπορεί να παρκάρει όπου θέλει (!!). Δεν είχε συνηθίσει έτσι. Και αναρωτιέται κανείς πού πάρκαρε στη Ρωσία. Κρίμα που δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Όπως επίσης έχει πρόβλημα και με τους λογαριασμούς της τράπεζας. Πρώτη φορά το άκουσε ο Αντρέι ότι υπάρχει κάτι τέτοιο, στη Ρωσία λέει μόνο με ρευστό κυκλοφορούσε. Άγνωστο αν τα έραβε και κάτω από το στρώμα. Τουλάχιστον η γυναίκα του λέει είναι ευτυχισμένη στην Αγγλία. Ψωνίζει συνέχεια. Άγνωστο αν το κάνει με ρευστό. Ο Αντρέι θα μας το πει σε μια από τις επόμενες καταπληκτικές του συνεντεύξεις.

Α, ναι, bonus, ένα ακόμα διαμάντι με το οποίο δεν είχαμε ασχοληθεί. Πάμε σε ένα προηγούμενο επεισόδιο, πριν αρκετούς μήνες, με τον τίτλο “Ο Αντρέι και η κινητή τηλεφωνία”, για το οποίο έχουμε και οπτικοακουστική βοήθεια:

Για όσους δεν ξέρουν αγγλικά ή δεν καταλαβαίνουν την προφορά του Αρσάβιν:
– “Όλοι έχουν Blackberry στην Αγγλία, όλοι εκτός από μένα και τον Παβλιουτσένκο. Ποιος ο λόγος να έχεις Βlackberry;”
– “Για να στέλνεις e-mail;”
– “Ναι αλλά σε ποιον; Μόνο στον Μπέντνερ; Και να τον ρωτάς ‘Πώς είσαι;’
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτόν τον άνθρωπο. Τον αγαπάμε σφόδρα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα, βιντεοθεραπεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο τεχνικός διευθυντής της καρδιάς μας

Ο Φράνκο Μπαλντίνι υπήρξε ένας αρκετά ταλαντούχος Ιταλός μέσος στα 80’s και στις αρχές των 90’s. Με καριέρα σε μικρές ομάδες όπως η Μπολόνια και η Μπάρι ο Μπαλντίνι έζησε μια άνετη ζωή μέσα απ’ το ποδόσφαιρο, με τους συμπαίκτες του να μιλούν για έναν άνθρωπο που μπορεί να μην είχε το σπουδαίο ταλέντο (σε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

To φάντασμα του Γουάιτ Χαρτ Λέιν

Η πρώτη μέρα της προετοιμασίας της Τότεναμ τον Ιούλιο του 1964 ήταν μια άκρως τυπική διαδικασία. Ένα σωρό φωτογράφοι να σπρώχνονται για μια ωραία λήψη, δεκάδες μικρά παιδιά να ικετεύουν τους σούπερ σταρ της ομάδας για ένα αυτόγραφο, ο σπουδαίος Μπιλ Νίκολσον να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους και ο σκληρός Ντέιβ Μακάι να κάνει χαλαρό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *