Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Μιά μεταγραφάρα γιά την εξέδρα

manolo

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι η ακριβότερη μεταγραφή που έγινε ποτέ στον πλανήτη (ενδεχομένως μέχρι την επόμενη του Φλορεντίνο), όμως οι απόψεις σχετικά με το αν αξίζει τόσα λεφτά ή αν είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στο κόσμο διίστανται.

Αντίθετα, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ο πιό αναγνωρίσιμος οπαδός στη γη είναι ο περίφημος Μανόλο με το τύμπανο. Χρόνια τώρα ταξιδεύει ανά την υφήλιο γιά να υποστηρίξει την αγαπημένη του Βαλένθια ή τις εθνικές ομάδες της Ισπανίας.

Ο Manolo el del Bombo λοιπόν, πήρε … μεταγραφή γιά την μικρή και άσημη CF Reus του πέμπτου ομίλου της τέταρτης εθνικής. Το Ρέους είναι η πρωτεύουσα της πολιτείας Baix Camp, της επαρχίας Tarragona της Καταλωνίας (ουφ με αυτή την ισπανική γεωγραφία … ) και μπορεί να διαθέτει μιά απ τις ισχυρότερες ομάδες χάντμπολ στην Ευρώπη, όμως από ποδόσφαιρο δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά.

Την επόμενη αγωνιστική λοιπόν αντιμετωπίζει την Santboià και ο σύνδεσμος υποστηρικτών της ομάδας, ζήτησε απ τον Μανόλο να βοηθήσει προκειμένου να γεμίσει το γήπεδο.

Ο διάσημος τυμπανιστής θα περιδιαβεί το μεσημέρι τους δρόμους του Ρέους καλώντας τους κατοίκους στο δημοτικό στάδιο.

Εκεί, θα φωτογραφηθεί αγκαλιά με τις δύο ομάδες και τους διαιτητές και ακολούθως θα … πιάσει δουλειά στην εξέδρα.

Στέλνοντας κι αυτός (όπως κάνει εδώ και χρόνια) ένα αποτελεσματικό μήνυμα κατά της βίας.

Ισως το αποτελεσματικότερο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το πρώτο γκολ του Μέσσι μπήκε δυο φορές

Πρωτομαγιά του 2005 και η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί στο Καμπ Νου την Αλμπαθέτε. Παρά την τεράστια διαφορά δυναμικότητας οι φιλοξενούμενοι αποδεικνύονται σκληρά καρύδια, μένοντας στο παιχνίδι μέχρι τα τελευταία λεπτά. Με το σκορ στο εύθραυστο 1-0 ο Φράνκ Ράικαρντ βγάζει στο 88′ τον σκόρερ του αγώνα Σαμουέλ Ετό και στη θέση του βάζει έναν πιτσιρικά 17 […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Όσκαρ ντε Μάρκος και το Αντί-Λάικ

Στο Μπιλμπάο οι άνθρωποι είναι περήφανοι για τρία πράγματα: για την κουζίνα τους, για το μουσείο τους και για την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η Αθλέτικ, που ακόμα και σήμερα την μπερδεύουν με την Ατλέτικο, είναι ένας σύλλογος ιδιαίτερα συμπαθής γενικότερα λόγω της (<κλισέ_αλέρτ>) γνωστής ρομαντικής πολιτικής της περί του ποιος έχει δικαίωμα να φορέσει τη φανέλα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *